Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin. Nesi varmis bebeginin.antibiyotik neden veriyorlar. Benimkinin atesi cikti diye dogumunun 2. Gunu kuvoze almışlardı. Sadece serum takildi. 2 gece sonra ciktik.

Yaaa çok teşekkür ederim cevabın için insanlar gerçekten acımasızlar herkes bana çok kötü doğum zor diyip duruyor zaten koca şehirde annem uzakta korkularım çok fazla napıcaksam

Yaaa çok teşekkür ederim cevabın için insanlar gerçekten acımasızlar herkes bana çok kötü doğum zor diyip duruyor zaten koca şehirde annem uzakta korkularım çok fazla napıcaksam
Hayır hic zor değil öyle düşünme yüzyıllardır milyarlarca kadın yapıyor senin neyin eksik
Evet agrı duyacaksın ama ne kadar olduguna ne siddette olduguna birazda senin psikolojin karar verecek
Her zaman kötü konusanları uzak tut kendinden
Ben spinal e krar verdigimde görümcemle kaynanam hala eminmisin bekle bi hafta daha (41.haftadaydım ne kadar bekleyeceksem) yok sütün sezeryan olunca gelmez ilk süt cok degerli yok görümcem miyom ameliyatı olmus spinalle üc ay belini dogrultamamıs vs vs neler neler anlattılar
Bi kulagımı kapadım
Herkesin hikayesi farklı ben normal dogum icin bekledim Rabbim nasip etmedi ama simdi diyorum ki iyiki sezeryan olmusum hemen ayaklandım kuzumu besledim sarılık bile olmadık daha ne istiyim
Bikaç arkadasım var onlar hep olumlama yaptılar bana sende seni rahatlatacak iyi hikayeleri olan insanları tut cevrende kötülere de he he de gec

Kesinlikle anne gibi olamaz,el gibi hastanede görüp gitti birdaha aramadı sormadı sözde babanne iste. Hepimizin farklı farklı onlarada sorarsak kimbilir ne derler bizim için.

Sağdıkça çoğalıyor canım devam et sen

Aslında keşke öyle yapabilsem en azındann son haftaları rahat kafa ile geçiririm

Bizim de ilk sağlık hastanede doğduğu gün alındı topuk kanı. Çok ağladı yavrum şimdi ikincisi alınacak sağlık ocağından benim de içim acıyor nasıl yine canı yanacak diye

Merhaba arkadaşlar 09 Eylül’de çok şükür kavuştuk yavrumuza Sezaryenle Doğum oldu evim son kat olduğundan çıkmam zor olur diye iki gece yatış istedim hastaneden. Hastanede iğnelerle çok ağrım olmadı ama eve geçince parol dışında bir ilaç vermediler. Sezaryen olan arkadaşlar size de parol mu verdiler? Bir de 39+2 de Doğum oldu kalan 5 gün Doğun sonrasına aktarılacaktı ama hastanede 2 gece kaldığım için 2 günü kırpıp 3 gün aktarmışlar bana tuhaf geldi normal mi sizce?

Sinirinin bozulması çok normal lohusayken eve sürekli birilerinin gelmesi sinirini bozarken bir de bunların tanımadığın davetsiz insanlar olması daha da sinirlerini bozar.
Sezaryen sonrası hastanede yatarken doktor geldi ve eve ilk iki hafta kimseyi alma dedi. Ben de zaten lohusa döneminde çok gelen giden olmasın istiyordum ve buna dayanarak iki hafta kimseyi almıcam dedim. Kayınvalidem kurabiye yaptım gelene gidene verirsin dedi ben de ilk iki hafta zaten kimseyi almıcam gelmesinler dedim. O da salonda karşılarsın uzaktan gösterip götürürsün bebeği dedi. Ben de hayır gelmesinler doktor kesinlikle kabul etme dedi dedim. Hatta ben topluca 20 kişi gelecek çok samimi olmadığım iş arkadaşlarımı falan 40 çıkınca kabul edicem onlara 40 ı çıkınca gelirsiniz dedim. Tavrını koy ayıp olur die içine atma, sen lohusasın her şeyini hoş görmek zorundalar. Delidir ne yapsa yeridir misali stres yaptım sütüm azaldı diye de kafaya takma artar Allah’ın izniyle, kulağını tıka olumsuz her şeye. Ağlama krizleri bende de oldu. Dün mesela normalde çok takmayacağım ufak bir şeye stres yaptım ve durduramadım ağlamamı. Biraz hassas oluyoruz bu dönemde.

Senden ricam lütfen kendini ona ayıp olur buna ayıp olur diye üzme, bir şeyden rahatsız uluyorsan söyle, bebeğim mikrop kapar diye kaygılanıyorum kaygılandıkça da sütüm azaldı bir müddet kimse gelmesin sinirim bozuldu dersin.

Evet ben de cok merak ediyorum onu. 1 ay kadar surer dedi birkac tanidigim. Acaba 40i cikinca mi biteer?

Evet ben de cok merak ediyorum onu. 1 ay kadar surer dedi birkac tanidigim. Acaba 40i cikinca mi biteer?
Cnm kırk çıkınca biter tamamen. Ondan önce bitse bile eş birlikteliği için 40 gün doldurmak gerekli. Rahim sağlığı için. Senin bebeğin nasıl oldu. Uzaktan okuyorum tüm mesajları. İşitme testi falan demiştin. Tüm arkadaşlara duaciyim yazamasanda

En güzelini yaparsın kimseye açma kapını. Hem zaten hormonların tavan, bi de gelen giden o hormonlara tuz biber oluyor. Hepimiz benzer durumdayız aslında, ağlamaklı ve gergin. Ya ilk bebeğimiz acemiyiz ya da 2 çocuklu hayata alışıyoruz burdakiler olarak. Mümkün olduğunca uyumaya çalış, o zamanlar daha sağlıklı düşünebiliyor insan

Bana antibiyotik ve Arveles yazdı doktorum
Parolda içiliyor sezeryan sonrası

Aslında keşke öyle yapabilsem en azındann son haftaları rahat kafa ile geçiririm
Bak ne diyorum miyom ameliyatı ile cocugumu dünyaya getirmemi kıyasladı eş ailesi ötesi var mı
Benim annem eskiden secenegimiz olsa asla normal dogurmazdım der mesela cok yakın bi arkadasım 32 haftalıkken biride 37 haftalıkken zınk diye normal dogurdular hic sorunsuz bide bu kızları gör 40lı kilolarda cıtı pıtıydı kuzenim 100e yakın kilosuyla geniş kalcasıyla normal dogurdu ne cekti uzunca bir süre
Ablam 8kg ile gitti doguma ben 17, bi arkadasım 30+ küsür
Ablam ilk dogumundan kabus gibi bahseder ikinciyi hatırlamaz o kadar güzeldi rahattı der
Eşimin iş arkadaşı bile eşime sezerysn cok kötü eşimi tanıyamadım vs demiş ben resmen ilk aksam gelen misafirlerin hepsini ayakta dindik karsıladım ki inanılmaz nazlı ailenin şımarık kızıyım
Aynı ailede bile herkes farklı serüven yasıyor sen kendileri ne yasarsa yasasın sana iyi destek olacak kişilerle muhabbette ol
Kötü konusanada e dünyaya cocuk geliyor tabiki zor olacak hazırım buna vs deyip o korkutma heveslerini içlerine tıka

Hadi gözün aydın saglıkla büyüsün
Bende iki gece kaldım ama ikinci gece ilac verdiler son iğneyi yaptılar bidahada ne sabah ne öğlen cıkmadan bişey vermediler gecede vermediler agrımda olmadı şükür
Diğer dediğini anlamadım

Geceler zaten uykusuz geçiyor, gündüzleri de gelen giden yüzünden dinlenemedik. Uzandığımda vücudum titriyor sallanıyor yorgunluktan sanırım.

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün Bana majezik verdiler, dikloron iğne ve 500 mg'lik bir antibiyotik. Antibiyotiği düzenli saatinde içemedim ama sabah akşam içtim yine de. Şnşallah sorun olmaz, artım alarm kuruyorum.
Bir sorum da benim var, sezeryan olan arkadaşlara, dikiş izlerinin iyileşmesi için ameliyat sonrası jellerden kullanacak mısınız contractubex gibi?

Bende ameliyat olucam 27haftalik erken doğum sonucu bebegim vefat etti nerede oldunuz ameliyatını bende aldırmak istiyorum
Allah yardımcın olsun. Ben farklı farklı kişilerde 4 başarısız ameliyattan sonra doç Mustafa Acette kurtuldum. O zamanlar Medipol mega hastanesindeydi ve fiyatları uygundu. Şimdi kendi kliniği var ve 4katına çıkartmış fiyatları. Eğer sorunun septum (perde) olduğu kesin ise acetto ile bir görüş ama Bülent tıraşı da bir araştır. Mustafa Acette memnun olmadan çıkıp Bülent traşda çözüme kavuşan çok kişi duydum. Her ben yaparım diyene de gitme ben 4defa boşu boşuna masaya yatıp acılar çektim.
Senin sorunun septum mu yoksa servikal yetmezlik mi?

Doktor bana hic oyle bir sey demedi bi zarari olur mu acaba kullanmanin ben hal dikisin sonundaki suturla geziyorum dusmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…