Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin. Nesi varmis bebeginin.antibiyotik neden veriyorlar. Benimkinin atesi cikti diye dogumunun 2. Gunu kuvoze almışlardı. Sadece serum takildi. 2 gece sonra ciktik.Kızlar dua eden düşünen soran herkese çok tsklerAllah razı olsun. Bugün yenidoğan uzmanı ile görüştüm solunum desteği ve antibiyotik tedavisi alıyormuş en az 1 hafta kuvozde kalacakmış. Durumu iyiye gidiyormuş. Prensesim iyileşecek ins ben inanıyorum
Yaaa çok teşekkür ederim cevabın için insanlar gerçekten acımasızlar herkes bana çok kötü doğum zor diyip duruyor zaten koca şehirde annem uzakta korkularım çok fazla napıcaksamAminn sizde sag salim kucagınıza alın insallah
Ben 40+3te bası kanala girmedigi ve iri bebek olduğu icin zorunlu sezeryan yaptım spinal
İnanılmaz korkuyordum hayatımda hic dişimden bile operasyon gecirmedim cunku
Normal dogum olmazda sezeryan olursan spinal i sec derim bebegini görüyorssun ilk aglamasını duyuyorsun ve hep kendindesin
Bir kere daha hamile kalsam yine spinali secerim
Sonrasında dikiş yerlerinde cok az agrı oluyor ama zaten sürekli iğneler serumlar vurup duruyorlar agrında cok kalmıyor
Benim acı eşigim düşüktür ona ragmen agrı sızı dünyaya getirdigimiz seyin yanında bir hic :)
Hep olumlama yap herşeyin güzel olacagını düşün
Sezeryanda süt gelmez hemen dediler oda yalan anında geldi sütüm cok cok emdi kuzum
Kan uyusmazlıgı nedeniyle sarılık riskimiz vardı ancak onuda bol bol emzirmeyle hic yasamadık
Sana tavsiyem cevrende kötü yorum yapan moralini bozan bik bik konusan kendi sıkıntılarını anlatan kim varsa uzak dur
Her zaman iyiyi düşün iyiyi cagır iyi olsun
Hayır hic zor değil öyle düşünme yüzyıllardır milyarlarca kadın yapıyor senin neyin eksikYaaa çok teşekkür ederim cevabın için insanlar gerçekten acımasızlar herkes bana çok kötü doğum zor diyip duruyor zaten koca şehirde annem uzakta korkularım çok fazla napıcaksam
Anne gibi diyoruz ya yanındaki gibi yeterli işte annen değil yani. Kv m de bana biz seni kızımız gibi görüyoruz diyor ama asla kızıyla bir değilim gözünde tabiki. Saçma sapan hareketlerini de he he diyerek geçiyorum açıkçası ama limelemon un kv si gibi tepeme her gün birini getirse hele ki şu durumdayken çok farklı bir yüzümle tanışabilir, eşimi kırmak istemem ama o sabır bende yok
Sağdıkça çoğalıyor canım devam et senElektrikli sağma makinesi verdi bir arkadaşım, azıcık bir şey çıktı, demek ki o kadar geliyor sütüm. Yaşadığım gerginliklere göre bu kadarı bile iyi biliyor musun, iki memeden toplam 20 cc çıktı. Bir göğsümü emmiyor zaten onu sağıcam mecbur, akıyor yoksa.
Aslında keşke öyle yapabilsem en azındann son haftaları rahat kafa ile geçiririmHayır hic zor değil öyle düşünme yüzyıllardır milyarlarca kadın yapıyor senin neyin eksik
Evet agrı duyacaksın ama ne kadar olduguna ne siddette olduguna birazda senin psikolojin karar verecek
Her zaman kötü konusanları uzak tut kendinden
Ben spinal e krar verdigimde görümcemle kaynanam hala eminmisin bekle bi hafta daha (41.haftadaydım ne kadar bekleyeceksem) yok sütün sezeryan olunca gelmez ilk süt cok degerli yok görümcem miyom ameliyatı olmus spinalle üc ay belini dogrultamamıs vs vs neler neler anlattılar
Bi kulagımı kapadım
Herkesin hikayesi farklı ben normal dogum icin bekledim Rabbim nasip etmedi ama simdi diyorum ki iyiki sezeryan olmusum hemen ayaklandım kuzumu besledim sarılık bile olmadık daha ne istiyim
Bikaç arkadasım var onlar hep olumlama yaptılar bana sende seni rahatlatacak iyi hikayeleri olan insanları tut cevrende kötülere de he he de gec
Kızlar ikidir sağlık ocağından arıyolar topuk kanı in bende hastanede aldırdık dedim birdaha gerek varmı dedi hemşireye evwt gerekli mutlaka dedi ikinci daha net çıkıyo tahlili dedi bende ne yapacağımı şaşırdım götürmek istemiyorum ikinci kez canı yanacak diye sizler aldırsınızmı ikinci topuk kanını?
Kızlar iki gündür sürekli ağlıyorum, lohusa depresyonu mu bu? Dün annemi gönderdim ondan sonra şiddetlendi. Eşim çok destek oluyor ama dün gece o da kötü oldu. Ne yapıcam bilmiyorum ben. Eve sürekli davetsiz birileri geldi tanımadığım, eşimin memleketinde oturuyoruz. Şuan eşim uyuyor bebekle, ben banyodan ağlayarak size yazıyorum, beni yine böyle görsün istemiyorum onun da moralini bozuyorum o da sabaha kadar benle beraber bebekle ilgileniyor. Psikiyatriye gidelim dedi, çok zoruma gitti. Ne yapıcam bilmiyorum umarım çabuk atlatırım. Bebeğimiz iyi her şey mükemmel neden böyle yaptığını anlayamıyorum diyor.
Evet ben de cok merak ediyorum onu. 1 ay kadar surer dedi birkac tanidigim. Acaba 40i cikinca mi biteer?Keske orda yapsalarmis mantikliymiscanima okundu cunku hatirlamak dahii istemiyorum..Yani benim karnim falan kaldi ama kanamam hala devam ediyo bazen cok az bazen pedi dolduruyo hala belli olmuyo ama 2gundur baya azaldi. Ne zaman bitecek tam olarak
Cnm kırk çıkınca biter tamamen. Ondan önce bitse bile eş birlikteliği için 40 gün doldurmak gerekli. Rahim sağlığı için. Senin bebeğin nasıl oldu. Uzaktan okuyorum tüm mesajları. İşitme testi falan demiştin. Tüm arkadaşlara duaciyim yazamasandaEvet ben de cok merak ediyorum onu. 1 ay kadar surer dedi birkac tanidigim. Acaba 40i cikinca mi biteer?
En güzelini yaparsın kimseye açma kapını. Hem zaten hormonların tavan, bi de gelen giden o hormonlara tuz biber oluyor. Hepimiz benzer durumdayız aslında, ağlamaklı ve gergin. Ya ilk bebeğimiz acemiyiz ya da 2 çocuklu hayata alışıyoruz burdakiler olarak. Mümkün olduğunca uyumaya çalış, o zamanlar daha sağlıklı düşünebiliyor insanBugün kimse gelmeyince akşama doğru rahatladım biraz canım, gelen olursa ilgilenmicem zaten bundan sonra. Zile basan olursa da açmayı düşünmüyorum. Hatta zilin kablosu varsa kesecektim ama su geliyor kargo geliyor sırf bu yüzden erteliyorum.
Bana antibiyotik ve Arveles yazdı doktorumMerhaba arkadaşlar 09 Eylül’de çok şükür kavuştuk yavrumuzaSezaryenle Doğum oldu evim son kat olduğundan çıkmam zor olur diye iki gece yatış istedim hastaneden. Hastanede iğnelerle çok ağrım olmadı ama eve geçince parol dışında bir ilaç vermediler. Sezaryen olan arkadaşlar size de parol mu verdiler? Bir de 39+2 de Doğum oldu kalan 5 gün Doğun sonrasına aktarılacaktı ama hastanede 2 gece kaldığım için 2 günü kırpıp 3 gün aktarmışlar bana tuhaf geldi normal mi sizce?
Bak ne diyorum miyom ameliyatı ile cocugumu dünyaya getirmemi kıyasladı eş ailesi ötesi var mıAslında keşke öyle yapabilsem en azındann son haftaları rahat kafa ile geçiririm
Hadi gözün aydın saglıkla büyüsünMerhaba arkadaşlar 09 Eylül’de çok şükür kavuştuk yavrumuzaSezaryenle Doğum oldu evim son kat olduğundan çıkmam zor olur diye iki gece yatış istedim hastaneden. Hastanede iğnelerle çok ağrım olmadı ama eve geçince parol dışında bir ilaç vermediler. Sezaryen olan arkadaşlar size de parol mu verdiler? Bir de 39+2 de Doğum oldu kalan 5 gün Doğun sonrasına aktarılacaktı ama hastanede 2 gece kaldığım için 2 günü kırpıp 3 gün aktarmışlar bana tuhaf geldi normal mi sizce?
Geceler zaten uykusuz geçiyor, gündüzleri de gelen giden yüzünden dinlenemedik. Uzandığımda vücudum titriyor sallanıyor yorgunluktan sanırım.En güzelini yaparsın kimseye açma kapını. Hem zaten hormonların tavan, bi de gelen giden o hormonlara tuz biber oluyor. Hepimiz benzer durumdayız aslında, ağlamaklı ve gergin. Ya ilk bebeğimiz acemiyiz ya da 2 çocuklu hayata alışıyoruz burdakiler olarak. Mümkün olduğunca uyumaya çalış, o zamanlar daha sağlıklı düşünebiliyor insan
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsünMerhaba arkadaşlar 09 Eylül’de çok şükür kavuştuk yavrumuzaSezaryenle Doğum oldu evim son kat olduğundan çıkmam zor olur diye iki gece yatış istedim hastaneden. Hastanede iğnelerle çok ağrım olmadı ama eve geçince parol dışında bir ilaç vermediler. Sezaryen olan arkadaşlar size de parol mu verdiler? Bir de 39+2 de Doğum oldu kalan 5 gün Doğun sonrasına aktarılacaktı ama hastanede 2 gece kaldığım için 2 günü kırpıp 3 gün aktarmışlar bana tuhaf geldi normal mi sizce?
Allah yardımcın olsun. Ben farklı farklı kişilerde 4 başarısız ameliyattan sonra doç Mustafa Acette kurtuldum. O zamanlar Medipol mega hastanesindeydi ve fiyatları uygundu. Şimdi kendi kliniği var ve 4katına çıkartmış fiyatları. Eğer sorunun septum (perde) olduğu kesin ise acetto ile bir görüş ama Bülent tıraşı da bir araştır. Mustafa Acette memnun olmadan çıkıp Bülent traşda çözüme kavuşan çok kişi duydum. Her ben yaparım diyene de gitme ben 4defa boşu boşuna masaya yatıp acılar çektim.Bende ameliyat olucam 27haftalik erken doğum sonucu bebegim vefat etti nerede oldunuz ameliyatını bende aldırmak istiyorum
Doktor bana hic oyle bir sey demedi bi zarari olur mu acaba kullanmaninCanım gözün aydın sağlıkla büyüsünBana majezik verdiler, dikloron iğne ve 500 mg'lik bir antibiyotik. Antibiyotiği düzenli saatinde içemedim ama sabah akşam içtim yine de. Şnşallah sorun olmaz, artım alarm kuruyorum.
Bir sorum da benim var, sezeryan olan arkadaşlara, dikiş izlerinin iyileşmesi için ameliyat sonrası jellerden kullanacak mısınız contractubex gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?