Canım çok normal yaşadığın. Ben de oto çöpe ağlama, trio atma modundayım. Eşim artık takmıyor bile alıştı lohusa şeysi oldun sen yine deyip geçiyor. Bir de sana çok misafir vs gidip geldi onlara canın sıkılmıştır. Lohusa olmanı öne sürerek sen ne istiyorsan onu yap yaptır, sessiz kalıp içine atıp bu hale gelme canım. Kırkın çıktıktan sonra herşeyi yoluna sokarsın, şimdi kendine bebeğine odaklan. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum.

Henuz almadim baya agzinda sut fln birikince kendi emiyo diyorum bazen cok lazim oluyo elektrikli..hala kararsizim
Emzirme olayında son durumun ne? Düzene sokabildin mi? Ben bugün yine mama bırakma denemesine girmiştim, sürekli memedeyiz bu saate kadar 1 kere mama verdim o da artık biraz uyusun diye.

Misafirler konusunda haklısın ama ne yapabilirim diyor. Akraba olsa neyse, genelde annesinin arkadaşları ve bu yüzden annesini de istemiyorum artık
O zaman açık açık kv ne söyle. Psikolojim iyi değil de gerekirse canım. Sen çok iyi niyetlisin kimse kırılmasın istiyorsun ama bırak kırılan kırılsın sonra toparlar sın

O zaman açık açık kv ne söyle. Psikolojim iyi değil de gerekirse canım. Sen çok iyi niyetlisin kimse kırılmasın istiyorsun ama bırak kırılan kırılsın sonra toparlar sın
Söyledim dün ama kendini savunuyor, bugün gelen giden olmadı, onlar gelicekti ama vazgeçtiler demek ki. Anneme hayırlı yolculuklar demediya en çok o zoruma gitti, annem ona doğru yürüdü, o adım atmadı odadan çıkmadı, kadıncağız iki sene sonra gelmişti 10 saatlik yoldan. Nişanlıyken bana da aynısını yapmıştı,ben sallamadım ama anneme yapılınca çok soğudum artık benden bir şey beklemesin o da.

Elektrikli sağma makinesi verdi bir arkadaşım, azıcık bir şey çıktı, demek ki o kadar geliyor sütüm. Yaşadığım gerginliklere göre bu kadarı bile iyi biliyor musun, iki memeden toplam 20 cc çıktı. Bir göğsümü emmiyor zaten onu sağıcam mecbur, akıyor yoksa.

Bana ameliyattayken yaptilar sanirim.3 defa. "simdi karnina bastiracagiz baski hissedersin" dediler ben de burdan okumustum herhalde bu o diye dusundum. Odaya gelince de rahim kasilmasi icin serum vermislerdi. Insallah odem fln yoktur bende 40i cikinca gidicrm doktora kontrole

Bugün kimse gelmeyince akşama doğru rahatladım biraz canım, gelen olursa ilgilenmicem zaten bundan sonra. Zile basan olursa da açmayı düşünmüyorum. Hatta zilin kablosu varsa kesecektim ama su geliyor kargo geliyor sırf bu yüzden erteliyorum.

Kızlar dua eden düşünen soran herkese çok tskler Allah razı olsun. Bugün yenidoğan uzmanı ile görüştüm solunum desteği ve antibiyotik tedavisi alıyormuş en az 1 hafta kuvozde kalacakmış. Durumu iyiye gidiyormuş. Prensesim iyileşecek ins ben inanıyorum

inşaallah tabiki canım

Yok canım bebek pompadan daha iyi çekiyor. Bi uzmandan dinledim bebeğin emiş tarzı nedeni ile aynı sürede pompadan en az 2 kat daha fazla süt çekermiş

Emzirme olayında son durumun ne? Düzene sokabildin mi? Ben bugün yine mama bırakma denemesine girmiştim, sürekli memedeyiz bu saate kadar 1 kere mama verdim o da artık biraz uyusun diye.
Biz de gunde 4 kez vermis olduk..dün cok iiyidik toplamda 2 3kez mama verdim ama bugun surekli memede uyudugu icin mama takviyesi yapmak durumunda kaldim cildirmis gibi agladi emdikten sonra yalandi falan.. sutum mu yoktu bilmiyorum..doldu dolu degildi bugun memisler gece nasil olacak bakalim.bugun hayli mizmiz..2saatte bir emziriyorsun dimi? Diger turlu perisan olursun..

Keske orda yapsalarmis mantikliymis canima okundu cunku hatirlamak dahii istemiyorum..Yani benim karnim falan kaldi ama kanamam hala devam ediyo bazen cok az bazen pedi dolduruyo hala belli olmuyo ama 2gundur baya azaldi. Ne zaman bitecek tam olarak

Tabiki iyileşecek yahu anasının kızı o güçlü gayet hiç şüphen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…