Ben aldım ama fiyatı biraz tuzlu bişey

Doktor bana hic oyle bir sey demedi bi zarari olur mu acaba kullanmanin ben hal dikisin sonundaki suturla geziyorum dusmedi hala
Ben bugün banyo sonrası bantımı çıkarıcam, öğleden sonra da dr randevum var, o zaman sormayı düşünüyorum. Muhtemelen gerek yok diyecek ama.

Selam kızlar
Telefonum bozuldu giremedim uzun zamandır foruma. Hayırlı olsun çoğunluk kavuşmuş yavrusuna. Lohusa olanlara Allah yardım etsin ama sabredin geçecek. Ben de çok zor geçirmiştim. Kimseyle konuşmak görüşmek istemedim, bebeğim de küvezde olduğu için alıp başımı gitmek istiyorum diyordum sürekli. çok ağladığım ve eşimle ters düştüğüm bir akşam ben iyi değilim psikolojik desteğe ihtiyacım var demiştim.
Hepsi geçti ve şuan tek başıma hem 2yaşındaki oğluma hem bebeğime hem evime yettiğimi düşünüyorum. Havalar soğumaya başladığı için büyük oğlum da gece üşüyüp uyanmaya başladı. Onu dizime yatırıp bir yandan da miniği emziriyorum çoğu zaman. Öğlen uyuduklarında yemeği hallediyorum. Aynı anda ikisinin de ağladığı oluyor ikisini de kucağıma alıyorum (ilerde bel fıtığı olmam inşaallah).
Aile ve Çevre desteğini istemedim çünkü herkesin kendi doğruları var işitmek istemiyorum. 2dk yapılan misafir sürecinde bile büyük oğluma sen abisin artık şöyle böyle yapma, pabucun dama atıldı demeleri, yada benden çok düşünürlermiş gibi kardeşine yaklaştırmak istememelerine katlanamadım. Evladını en iyi anne tanır ve oğlum kardeşini sevsin kıskanmasın diye hep düşünerek hareket ettim. Taburcu olunca getirdim kucağına koydum ve hep onun abisini ne kadar sevdiğini dile getirdim. Çok şükür kardeşini çok seviyor ve ağladığı an pışpış yapıyor, öpüyor kokluyor. Bu manzara için tek koşturmaya değer.

Bir daha gelmeyecek bir süreç bu güzel anneler. Her anın tadını çıkarın. Çok çabuk büyüyorlar. Benimki 2aylık oldu bile. Minik prematürem kocaman oldu ve ağladığı an ortalığı yıkıyor

Böyle kademe kademe artsa daha iyi olurmuş. Henüz karar veremedim ben de, 3 kademeli olunca korkuyorum doğrusu
Bizdeki basit bişey baby plus diye ve ufak atarla başlıyor düğmeye basarak artırıyorsun
Bi de ilk açılışta masaj ayarı var

Maşallah cnm ya. Çok şükür atlattiniz zor süreci. Bebeğin gelişimi nasıl cnm. 2 aylik bebek gibi boyu kilosu tutuyor mu. Çünkü maşallah erken doğdu ama kilosu çok guzeldi

Kullanmayi dusunuyorum ama doktoruma sormadim henuz. Kizimdayken kullanmistim. Sezeryan iz8m yok gibiydi bazen ultrasin cekerken doktorlar bile fark etmiyordu. Normal dogumdu dimi diye sormustu doktorun biri,hayir sezeryan dedigimde ha buradaymis izin demisti. Sac teli incel8gindeydi.
Fakat bu sezeryanda daha cok iz kalacak sanirim. Cunku ayni yerden kesilmis. 2 iz birbirine karismis halde. Biraz daha yara kisminin iyilesmesini bekliyorum jel kullanmak icin.

Geceler zaten uykusuz geçiyor, gündüzleri de gelen giden yüzünden dinlenemedik. Uzandığımda vücudum titriyor sallanıyor yorgunluktan sanırım.
Ben de sabaha karşı öyle oldum ateş bastı sanki
Eşime dedim buzlukta birkaç poşet süt var onu ısıtıp ver ben kalkamıyorum resmen
Aç kalmak mı süt yüzünden mi bilmiyorum elim ayağım hala titriyor
Bu gece uuutmadı fırsat vermedi kızım
Gücüm kalmadı ağladım hep

SEPTUM ama 19 haftada bebeğe yerkalmadigi için açılma başladı serklaj yapıldı 27 haftalikti açılmam olmadığı halde suyum aniden geldi ağrı falan yoktu açılma olmadan aniden su gelmesinde rahimdeki şekil bozukluğundan oluyormuş inşallah rahim ağzından değildir , senin ameliyattan sonra bebeğin oldumu serklaj yaptinmi hamillelik benim tekrar hamile kalırsam her ihtimale karşı 12 hafta atılacak dikis

Maşallah cnm ya. Çok şükür atlattiniz zor süreci. Bebeğin gelişimi nasıl cnm. 2 aylik bebek gibi boyu kilosu tutuyor mu. Çünkü maşallah erken doğdu ama kilosu çok guzeldi
Henüz 2ay kontrolüne gidemedik ama tahminim şuan 4kg’dur. Boyu 53cm falandır. Vaktini bekleseydi bu hafta Doğum yapıcaktım. 2yaşına kadar düzeltilmiş yaştan yani eylülden hesap yapıcaz. 2yaşına gelince doğduğu tarihle kıyaslanabiliyormuş. Şuan 0aylık diyebiliriz yani.

bantımı çıkardık az önce, düz bir çizgi ama uzun evlatlarımızı sağolsun ne diyim, ilk iz olunca garipsiyor insan. Bugün sorcam bakalım ne diyecek. Bantı açınca sanki savunmasız kaldı yara gibi geliyor. Dün gece bebeğe bakmak için iki kez sıçradım bayaa sancıdı dikişlerim. Evet ikincide aynı yerden açıyorlarmış, ikinci bir izden ve kesikten daha iyidir sanırım. Çabuk iyileşir inşallah yaralarımız.

Benim 7haftalık bir düşüğüm oldu. Perde rahmimi ikiye bölüyordu okadar kapatmıştı rahmimi yani. Yoğun kanamalarla 7hafta dayanabildi. Ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ve serklaja gerek duyulmadan 38+2de planlı sezaryenle oğlumu kucağıma aldım. Tabi gebelik sürecinde hep ölçüm yapıldı. Şimdi 2. Oğlumla da beraberim 2.si 30+4 te doğdu. Sebebi plasenta previa. Geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle plasenta yukarı çıkamamış.
Sana tavsiyem önce bir HSG yani rahim filmi çektir. Sonra dediğim hocalarla bir görüş. Ben çok araştırdım istanbuldaysan daha iyisi yok.

Hepimiz doğum yaptık nerdeyse, nasıl duruyorsun

Kızlar ateşim 38.7 çıktı evdeki digital ölçerle
Bütün vücudum kırılıyor
Kızımı emzirmemeli miyim?
Böyle bişey yaşayan var mı ne yapcam

Cok normal canim benim bu durumlar. Bir yerde okumustum bhcg degerimiz hamileligin son haftalarinda bilmemkaca kadar yukseliyormus dogurunca da bir anda dusuyormus bu da vucutta dengesizliklere yol aciyormus. Ben yasadigim o tatsiz olaylara bagliyorim ama ben de kac defa bebegimi emzirirken veya tuvalette agladim, bilmiyorum. Esim de butun gun iste gece de cok uyandirmak istemiyorum. Esim gelince annesi de bizimle oldugu icin ben emzirirken vs odaya cekildigimde annesiyle kaliyor muhabbet ediyor. Su donem esimle cok bi ikili paylasimimiz olmuyor, annemler zaten ben ararsam konusuyor benimle aramazsam aramiyor sormuyor ,tamamen yalniz hissediyorum kendimi.
Sana teselli verecegime ben dert yaniyorum demem o ki cok normal canim bunlar. Ama ben kendimden gordum ki bebisler cok etkileniyor. Ben hafif ic cekiyoeum cocugum da ic çekiyor. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi cocugum butun gun huysuz oluyor.. bu yuzden eger dusunuyorsan bir seyler dusunmemeye calis. Aglamamaya calis bebisini uzme. Esin de ne guzel destek oluyormus sana. Saril esine firsat buldukca. Bebegini kokla doya doya sana guc verir. Gececek bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…