Cok tesekkurler sukur gecti isitme testini. Sariligi gecirmeye calisiyoruz simdi de. Bu ara dualara benim de cok ihtiyacim var elimden baska bir sey gelmiyor

Bu arada gümüş kapak kullanan arkadaşlar ne durumdasınız? Bende bir irritasyon olmadı henüz. Doğumdan bir hafta önce günde üç saat takmaya başlamıştım.

Maşallah canim guzel toparlamış bebegin darısı benim başıma insallah benimkide 37+2Haftada 2420gr doğdu, ilk kızımda 34+6 da 2200 gr di. Ikinci hemen hemen yakaladık normal doğum haftasını ama kilo düşük benim bebekler zayıf doğuyor besleyemiyorum bebekleri aslında kendimde beslenemiyorum hamileliklerimde cok uzuldum 2. De ayni olunca. Bunda 59 kiloyla hamile kaldim 62 kiloyla doğuma girdim doğumdan 1 hafta sonra 54 kiloya düştüm. Bebeğim minicik umarim Biran once toparlanır

Kızlar ateşim 38.7 çıktı evdeki digital ölçerle
Bütün vücudum kırılıyor
Kızımı emzirmemeli miyim?
Böyle bişey yaşayan var mı ne yapcam

Mastit olabilir misin? Benim ilk kızımda ilk hafta ateslenmistim göğüslerim taş gibi yaniyordu

iki gündür gelen giden yok dinleniyorum şükür, psikolojim de daha iyi huzurluyum özellikle bugün. Ama en güzel günlerimi stresle geçirmeme sebep olan kv'ye hala kızgınım. Bebeğime dokunduğunda sinir oluyorum. Dün geldi durduk yere oğlumun altını değiştirdi düzgün takamamış kakası kıyafetine geçmiş. Bebeğimi herkesten kıskanıyorum sanırım yaaa
Huzursuzluğu anında hissediyor bebekler, iki gece sabahladık çok iyi görmüş oldum bunu.

İyi bari en azından biraz daha düzene girmiş. Dün ağladıkça verdim memeyi mama vermemek için, açıkçası başka türlü susmadı. Dün gece 2 kadar zor uyudu en son mama da verdim uyusun diye. Bu seferde gece kaldıramadım sabah 10a kadar ölü gibi uyudu bırak emmeyi mamayı zor verdim şimdi 50 dk emzirdim emzikle kandırıp zar zor uyuttum 1 saat oldu (inşallah uyanmazsa) 2 saat beklemiş olup öyle emziricem tekrar.

Aile hekimi dün mama veriyorum diye kızdı, yakında sütün kesilir dedi özellikle gece emzirceksin gece oksitosin hormonu daha çok salgılanır sütün artar dedi. Doğada sütü yetmiyor diye bi kavram yok çok özel bir durum olmadıkça dedi.

Ooo maşallah yine de boyu kilosu iyi gidiyor. Annesi güzel beslemiş

Hepimiz doğum yaptık nerdeyse, nasıl duruyorsun
valla canım bebek doğum pozisyonunda ama şuan hiç bir belirtim yok akşamları adet sancısı gibi ufak sancılarım oluyor ama düzensiz bir yandan da benim için şuan doğmaması daha iyi annem ameliyatlı onunla ilgileniyoruz çok şükür ameliyatı başarılı geçti sağolsunlar gelinimiz geldi babam ikiside çok güzel bakıyorlar anneme bende her gün gidiyorum yanına ama doğum yaparsam yanımda kalacak kimse yok eşim var ama anne ilgisi gibi olmaz tabiki bende diyorum meleğim annanesi toparlansın iyice diye bekliyor 2 haftaya kadar gelmezse sancım suni sancı alıcam hayırlısı herşeyin dua edin bize de teyzeleri kendi sancım gelsin inşallah sizlere şuan çok özeniyorum kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyor um

O kiskanma duygusu bende de var malesef. Kayinvalidem de bunun farkinda pek eline almiyor. Hani kediler olur yavrusujun basinda bekler gelene gidene tislar ya ben de oyleyim resmen gunduz basucunda uyuyorum aksam esim geldiginde ona birakiyorum gidiyorum yatagimda uyuyorum. Aslinda biraz kayinvalideme biraksam kendimi daha da dinlenirim ama ben de cok kirginim. Annemle esim hatanede tartistiginds esime hicbir sey soylemedi. Ben dedim anne cikar disari diye hicbir sey yapmadi sonra bana senin cocugunun babasi kocan o neden disari cikarmaya calisiyosun annene desene cik diye, dedi. Nasil unutayim bunu nasil annem memlekette torun sevgisini yasayamiyorken burda opup koklatayim cocugumu Allah razi olsun yine de her gun yemegimi yapiyor koyuyor onume ara ogunumu fln.. camasirlarimi asiyor evimi temizliyor tum huysuzluklarima gıkını cikarmiyor ama cok kirginim cok

Sabah emzirdim ama
Öncesinde de sağmıştım
Mastit hiç süt inmemesi değil miydi
Süt kanallarında tıkanma ve enfeksiyon oluyor sanırım. Benim de göğsümden kan gelmişti bi ara da dün ebeye sordum ateş, göğüste sertil ağrı olursa mastit olmuş olabilirsin dikkat et demişti. Ama seninki normal bi soğuk algınlığı vs de olabilir. Yine de ihmal etme doktora git canım. Baştan gidersen hafif bi ilaçla atlatırsın sıkıntı ne ise.

Memeler aşırı süt doluyo okadar dolu olmasına rağmen sagilmiyor titreme ateş olmuştu bende aşırı aciyordu goguslerim ama vucudum kiriliyo yazmışsın o değildir olsa anlardir sanirim
Ben de bu sabah titreme ve usumeyle uyandim daha once 2 defa daha olmustu grcmisti sonra. Grip gibi bi halim vardi tum vucudum kirgin agriyor gibi. Ancak benim usume ve titreme olmasina ragmen atesim yoktu. Gogus ve sirttan baslayan yuzume dogru yayilan ates basmasi oluyor. Antibiyotigimin bittigi gun basladi bu durum o yuzden enfeksiyon oldugunu dusunmedim

Daha önce elim kesildiğinde scarex ve contractubex almıştım, scarex'i daha çok sevmiştim. Dr'a sordun mu peki hangisini kullanıyorsun, ne zaman başladın kullanmaya ya da başlayacaksın? ☺
Doktora sordum kullanayımmı diye derimin iz bırakmayacagını ancak istersem contractubex kullanabilecegimi söyledi bende direk onu aldım

Kac gun oldu dogum yapali.benim 2. Gun acti doktorum banti. Lohusa kulodu yuksek bel sargi gibi tuttu gobegimi.. batikon ile pansuman yapyim ve kuru gazlibez ile kuruladim. Doktorum oyle soylemisti.

Bunda 1 kez benimde oldu titreme üşüme ama ilk doğumunda farklıydı baya ateşlemiştim göğüslerim yanıyordu sürekli titreme halim vardi doktora gittim süt dolu ama sagilmiyordu çok açıyordu. Belki sizin soğuk algınlığından olabilir

Kızlar merhabaa benimde bugün kontrolüm vardı. Sezeryan tarihi verdi doktorum hayırlısı ile inşallah 17 eylül salı sabah 09.00 bende kavuşuyorum minnoş kızıma pazartesi son bir kez daha kontrole çağırdı bugün kontrolde kilosunu geçen haftayla aynı söyledi o biraz aklıma takıldı bir haftada hiç kilo almamış olması gelişiminin durduğunu göstermez mi? Ama doktor herşey normal bir problem yok dedi. Kilonun aynı olması ultrasondaki yanılma payından olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…