oluyor canım o ölçümler arasinda öyle seyler bana da geçen hafta olmuştu yani biliyorum aslinda tamamen doktorumun ölçümü ile alakalı ama canım sıkılmıştı boşver takmaKızlar merhabaa benimde bugün kontrolüm vardı. Sezeryan tarihi verdi doktorum hayırlısı ile inşallah 17 eylül salı sabah 09.00 bende kavuşuyorum minnoş kızımapazartesi son bir kez daha kontrole çağırdı bugün kontrolde kilosunu geçen haftayla aynı söyledi o biraz aklıma takıldı bir haftada hiç kilo almamış olması gelişiminin durduğunu göstermez mi? Ama doktor herşey normal bir problem yok dedi. Kilonun aynı olması ultrasondaki yanılma payından olabilir mi sizce?
Yanılmış da olabilir doğru da olabilir canım.Benimkinin de Geçen haftalarda bir ara durdu kilo alımı, öncesinde baya hızlı kilo alıyordu ben de endişelendim açıkçası ama doktorum haftasıyla uyumlu olduğu sürece endişe etmene gerek yok dedi son gittiğimde yine kilo almış sorun etme yani bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar merhabaa benimde bugün kontrolüm vardı. Sezeryan tarihi verdi doktorum hayırlısı ile inşallah 17 eylül salı sabah 09.00 bende kavuşuyorum minnoş kızımapazartesi son bir kez daha kontrole çağırdı bugün kontrolde kilosunu geçen haftayla aynı söyledi o biraz aklıma takıldı bir haftada hiç kilo almamış olması gelişiminin durduğunu göstermez mi? Ama doktor herşey normal bir problem yok dedi. Kilonun aynı olması ultrasondaki yanılma payından olabilir mi sizce?
oluyor canım o ölçümler arasinda öyle seyler bana da geçen hafta olmuştu yani biliyorum aslinda tamamen doktorumun ölçümü ile alakalı ama canım sıkılmıştı boşver takma
hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
ben yarın 19 20 istiycem kabul ederse doktorum
kendi çıkar gelir belki kuzusum
hayırlısıyla bir sinyal çaksa
Acilde direkt nst çekiyorlar mi? Normal acil mi kadın doğum hastanesi mi?Agrım artınca ilçe hastanesine nst için gitsem mi diyorum ama ilçede ki kadin doğumcu sakın sanci çekip gelme deyince polemik yaşamak istemiyorumCanım ben bu hafta 3 defa acile nst ye gittim hep akşam saatleri birinde gerçekten ağrım vardı 2 tanesinde biraz evham yaptım açıkçası senin gibi hep bi sinyal beklemekten ama kayda değer ne bir sancı ne bir ağrı var gerçekten bekledikçe insan daha çok stres oluyor bugün 38. Haftadayım aslında ama 39+6 çıktı ultrasonda kafa çapı 40. Haftayı geçmiş dedi ben artık direnmiyorum o yüzden hayırlısıyla gelsin. İnşallah bu ölçümler doğru çıkarda soradan tüh keşke biraz daha bekleseydim demem şu an tek düşündüğüm bu
Hiçbir şey olmaz boşverbantımı çıkardık az önce, düz bir çizgi ama uzunevlatlarımızı sağolsun ne diyim, ilk iz olunca garipsiyor insan. Bugün sorcam bakalım ne diyecek. Bantı açınca sanki savunmasız kaldı yara gibi geliyor. Dün gece bebeğe bakmak için iki kez sıçradım bayaa sancıdı dikişlerim. Evet ikincide aynı yerden açıyorlarmış, ikinci bir izden ve kesikten daha iyidir sanırım. Çabuk iyileşir inşallah yaralarımız.
Bunda 1 kez benimde oldu titreme üşüme ama ilk doğumunda farklıydı baya ateşlemiştim göğüslerim yanıyordu sürekli titreme halim vardi doktora gittim süt dolu ama sagilmiyordu çok açıyordu. Belki sizin soğuk algınlığından
Ateş ve titreme gibi durumlar göğsündeki süt kanalları dolu ve kapalı benimde oyle oldu gogsunuzu sıksık sağın bosaltin hem ağrı hem ateş hemde titreme olmaz allah korusun mastit belirtisi bunlar her kadın maalesef bu durumu yaşıyor çok.sukur ben 1 kere yaşadım atlattım mümkün olduğunca goguslerimi sütümü boşaltıyorum sağıyorum her sağmadığımız zaman ağrı sizi göğüste ateş başlıyor buda titreme yol açıyor
Inşallah en kısa zamandaDarısı bize inş sağlıcakla kucağıma alalım kuzularimizi
O da geçicek cnm zamanla.Cok tesekkurlersukur gecti isitme testini. Sariligi gecirmeye calisiyoruz simdi de. Bu ara dualara benim de cok ihtiyacim var elimden baska bir sey gelmiyor
Maşallah cnm hakketen. İyi beslemisin kuzuyu.Henüz 2ay kontrolüne gidemedik ama tahminim şuan 4kg’dur. Boyu 53cm falandır. Vaktini bekleseydi bu hafta Doğum yapıcaktım. 2yaşına kadar düzeltilmiş yaştan yani eylülden hesap yapıcaz. 2yaşına gelince doğduğu tarihle kıyaslanabiliyormuş. Şuan 0aylık diyebiliriz yani.
Insallah. Gece uyandirmasi cok zor oluyorO da geçicek cnm zamanla.
Nisandan sonra sancıları takip et hep oyle yazdılar sancılar siklasinca hastanene git. Doğumun yakın o zaman hadi inşallah çok acı çekmeden rahat bir doğum gerceklestirirsinNişanım geldi kizlar acaba doğum ne zaman olur
Pek yakındaNişanım geldi kizlar acaba doğum ne zaman olur
Acilde direkt nst çekiyorlar mi? Normal acil mi kadın doğum hastanesi mi?Agrım artınca ilçe hastanesine nst için gitsem mi diyorum ama ilçede ki kadin doğumcu sakın sanci çekip gelme deyince polemik yaşamak istemiyorum
Bizde de aynı sorun vardı canım. Pek istemesem de dünden beri emzik vermeye başladım emzik ile biraz çözdük gibi bu sorunu. Zaten doktorlar da bu durumda emzik tavsiye ediyormuş. Şimdi 2 saatte bir emziriyorum, ara vere vere dinlene dinlene 40-50 dk emiyor sonra gaz çıkartıyoruz 5-10 dk da uykuya dalması için emziriyorum dalınca emzik verip biraz pışpışlayıp yatırıyorum. Gazı yoksa bu şekilde emzik desteği ile 1buçuk - 2 saat uyuyor. İnşallah bu şekilde devam eder.Dogum yapan arkadaslae bir sorum olacak sizin de berkleriniz surkli emmek istiyor mu? Bizimki bugun surekli emmek istiyor. Azcik kustu bile ama yine emmeknistiyor. Mememde uyuyor yatagina yatirirken yine uyaniyor basliyor emmek istemeye. Kaynanam da kucaga alistirdin deyip duruyor kafayi yicem
Ay amin inşallah artik gelsin günü doldurduk kasilmalarim çoğaldı bazen 10 dk bazen 15 dk falan oluyo bekliyorumNisandan sonra sancıları takip et hep oyle yazdılar sancılar siklasinca hastanene git. Doğumun yakın o zaman hadi inşallah çok acı çekmeden rahat bir doğum gerceklestirirsin
InşallahPek yakındabugün de olabilir yarın da 2 gün sonra da ama sonuçta süreç başladı artık. Sağlıkla kucağına al inşallah
Valla ben bile senin adına heyecanlandım seni düşünemiyorumInşallahcok heyecanlandım teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?