oluyor canım o ölçümler arasinda öyle seyler bana da geçen hafta olmuştu yani biliyorum aslinda tamamen doktorumun ölçümü ile alakalı ama canım sıkılmıştı boşver takma

hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım
ben yarın 19 20 istiycem kabul ederse doktorum
kendi çıkar gelir belki kuzusum
hayırlısıyla bir sinyal çaksa

Yanılmış da olabilir doğru da olabilir canım.Benimkinin de Geçen haftalarda bir ara durdu kilo alımı, öncesinde baya hızlı kilo alıyordu ben de endişelendim açıkçası ama doktorum haftasıyla uyumlu olduğu sürece endişe etmene gerek yok dedi son gittiğimde yine kilo almış sorun etme yani bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sağlıkla kucağına al inşallah

Canım ben bu hafta 3 defa acile nst ye gittim hep akşam saatleri birinde gerçekten ağrım vardı 2 tanesinde biraz evham yaptım açıkçası senin gibi hep bi sinyal beklemekten ama kayda değer ne bir sancı ne bir ağrı var gerçekten bekledikçe insan daha çok stres oluyor bugün 38. Haftadayım aslında ama 39+6 çıktı ultrasonda kafa çapı 40. Haftayı geçmiş dedi ben artık direnmiyorum o yüzden hayırlısıyla gelsin. İnşallah bu ölçümler doğru çıkarda soradan tüh keşke biraz daha bekleseydim demem şu an tek düşündüğüm bu

Acilde direkt nst çekiyorlar mi? Normal acil mi kadın doğum hastanesi mi?Agrım artınca ilçe hastanesine nst için gitsem mi diyorum ama ilçede ki kadin doğumcu sakın sanci çekip gelme deyince polemik yaşamak istemiyorum

Hiçbir şey olmaz boşver ben sezeryanı en son düşünen kişi olarak umrumda değil iz miz bebeğine bak unut herşeyi

Arkadaşlar bazilarina fikir olsun diye paylasiyorum benimde ilk basta sütüm gelmedi goguslerim cok kotu sisti agridan sizidan uyuyamaz hale gelmistim bibayan arkadasim lansinoh elekrikli süt sağma makinası vermişti 2 gün kullandım sık sık sağdım takı süt kanalları acılana kadar ağrısı sızısı gidene süt bosalana kadar sağdım cok sukur o şekilde atlatmıştım bende hemen sut sagma makinasi almak icin arastirma yaptim cok pahalıydı bu lansinoh markası olanlar zaten çoğu pompalar yani özellikte sadece marka ve model farkı var bende bu resimdeki wollex markali aldim hiç bi fikrim yokken rasgele aldım ve iyikide almışım diğerleriyle aynı çekim gücü kademeleri mevcut sadece marka ve model farkı var okadar para vermenize gerek yok tabi bu herkesin kendi tercihi sadece ben tecrübe ettim aldım belki birilerine fikir olur :) ilk basta tabi az geldi süt yavaş yavaş sağana kadar git gide daha çok çoğaldı sütüm şuan çok şükür sütüm çok geliyor makina sayesinde sütüm çoğaldı sürekli kullanıyorum 3 , 4 saate bir sagiyorum 70 cc kadar hatta daha fazlası çıkıyor hiç dert etmeyin bende ilk basta sizin gibiydimsütüm yok gelmiyor diye çok şükür zamanla çoğalıyor çok geliyor Yeter ki mümkün olduğunca sağın benim bebeğim biberona alıştığı için mecburen sütümü sağıyorum sürekli bebek emmiş gibi sütüm kesilmiyor makina o işlevi bebek yerine yapıyor:)

Eklentiler

• 20190913_155539.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 35
Dogum yapan arkadaslae bir sorum olacak sizin de berkleriniz surkli emmek istiyor mu? Bizimki bugun surekli emmek istiyor. Azcik kustu bile ama yine emmeknistiyor. Mememde uyuyor yatagina yatirirken yine uyaniyor basliyor emmek istemeye. Kaynanam da kucaga alistirdin deyip duruyor kafayi yicem

Maşallah cnm hakketen. İyi beslemisin kuzuyu.

Acıbadem hastanesinin acili doktorumda aynı hastanede direk gidiyorum ben doktorumun ismini soruyorlar nst yi çekip sonucu doktoruma gönderiyorlar. 20 tl de ücreti var.

Bizde de aynı sorun vardı canım. Pek istemesem de dünden beri emzik vermeye başladım emzik ile biraz çözdük gibi bu sorunu. Zaten doktorlar da bu durumda emzik tavsiye ediyormuş. Şimdi 2 saatte bir emziriyorum, ara vere vere dinlene dinlene 40-50 dk emiyor sonra gaz çıkartıyoruz 5-10 dk da uykuya dalması için emziriyorum dalınca emzik verip biraz pışpışlayıp yatırıyorum. Gazı yoksa bu şekilde emzik desteği ile 1buçuk - 2 saat uyuyor. İnşallah bu şekilde devam eder.

Nisandan sonra sancıları takip et hep oyle yazdılar sancılar siklasinca hastanene git. Doğumun yakın o zaman hadi inşallah çok acı çekmeden rahat bir doğum gerceklestirirsin
Ay amin inşallah artik gelsin günü doldurduk kasilmalarim çoğaldı bazen 10 dk bazen 15 dk falan oluyo bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…