Kizlar bez ne kullaniyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyorum. 1 numarasini kullaniyorum. Gobek deliginin alt tarafinda olacak sekilde takiyorum. Fakat kakasi bacak bolumunden zibinlarina bulasiyor.
Dun buyuk bir macera yasadik. Zibini cok sıkı oldugu icin kaka oldugu gibi disari cikmis. Dizlerine kadar batirmis. Benim ustume bile bulasti. Komple degistirdik bebegi yikadik ve o kucuk zibini kullanmamaya karar verdim. Bugun buyuk zibin giymesine ragmen yine bacak bolumunden disina cikmis cok az da olsa. Acaba bacaklari daha ince oldugu icin falan mi.
Kizimda boyle seyler yasamamistim.
Dogum yapan arkadaslae bir sorum olacak sizin de berkleriniz surkli emmek istiyor mu? Bizimki bugun surekli emmek istiyor. Azcik kustu bile ama yine emmeknistiyor. Mememde uyuyor yatagina yatirirken yine uyaniyor basliyor emmek istemeye. Kaynanam da kucaga alistirdin deyip duruyor kafayi yicem
Abdominal korseyi sordum, kullanabilirsin ama faydası olmaz dedi, kuşak bağlayabilirsin dedi. Aldım abdominal korse, yürürken ve arabada karnım sancımıyor en azından. Sezeryanda göğüs altına kadar olan model tercih ediliyormuş. Bir de ameliyat izi için krem sorduğumda Remolent Scr Krem önerdi. Geceleri yatmadan önce ince bir tabaka sür dedi. Bir ay sonra da iç dikişlerimiz iyileşecekmiş.
Kac gun oldu dogum yapali.benim 2. Gun acti doktorum banti. Lohusa kulodu yuksek bel sargi gibi tuttu gobegimi.. batikon ile pansuman yapyim ve kuru gazlibez ile kuruladim. Doktorum oyle soylemisti.
Bende yaradı sanıyorum, bebeğim çok emmiyor ama hiç rahatsızlık hissetmedim. Doğumdan bir hafta önce başladım kullanmaya. Başka kullanan arkadaşlar varsa onlar da deneyimlerini yazsa güzel olurdu.
Abdominal korseyi sordum, kullanabilirsin ama faydası olmaz dedi, kuşak bağlayabilirsin dedi. Aldım abdominal korse, yürürken ve arabada karnım sancımıyor en azından. Sezeryanda göğüs altına kadar olan model tercih ediliyormuş. Bir de ameliyat izi için krem sorduğumda Remolent Scr Krem önerdi. Geceleri yatmadan önce ince bir tabaka sür dedi. Bir ay sonra da iç dikişlerimiz iyileşecekmiş.
Kizlar bez ne kullaniyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyorum. 1 numarasini kullaniyorum. Gobek deliginin alt tarafinda olacak sekilde takiyorum. Fakat kakasi bacak bolumunden zibinlarina bulasiyor.
Dun buyuk bir macera yasadik. Zibini cok sıkı oldugu icin kaka oldugu gibi disari cikmis. Dizlerine kadar batirmis. Benim ustume bile bulasti. Komple degistirdik bebegi yikadik ve o kucuk zibini kullanmamaya karar verdim. Bugun buyuk zibin giymesine ragmen yine bacak bolumunden disina cikmis cok az da olsa. Acaba bacaklari daha ince oldugu icin falan mi.
Kizimda boyle seyler yasamamistim.
Ben de sleepy 1 numara kullanıyorum canım. İlk gün hastanede aşırı bi kaka yapmıştı o zaman heryerden taşmış. 2 kere altını açarken yaptı o yüzden taşma vs ye fırsat kalmadı. Son yaptığında da gece yapmış 3 saat sonra açmıştım altını hafif beline çıkmış.
Ben eski yüksek bel kotlarımdan giydim geçen. Bedeni oldu eski halime döndüm diye sevindim,markete gittim. Karnımı sarıp sıktığı için eve dönene kadar fena oldu, dikişlerim sancıdı. Korse de böyle olur muhtemelen diye düşündüm.
Dikiş yerimin bi cm üstünde sağ tarafımda yaklasık gene bir cm boyutunda bi yerde hafif bi sertlik hissediyorum bugun
Dokununcada sızlıyor
Sezeryancılar ameliyat sonrası ödem yada şişlik böyle sertlik falan olan oldu mu
Rahim küçülmeye başlamış dedi doktor zaten. Korseyi taktım rahatlattı gibi, sürekli takmam zaten. Benim 8. günüm, ilk günler hiç anlamadım ağrılarımı hep ayaktaydım, şimdi iğnelerim bitti zorlanıyorum.
Dikiş yerimin bi cm üstünde sağ tarafımda yaklasık gene bir cm boyutunda bi yerde hafif bi sertlik hissediyorum bugun
Dokununcada sızlıyor
Sezeryancılar ameliyat sonrası ödem yada şişlik böyle sertlik falan olan oldu mu
Bugün doktor bana dokundurttu oralara, iç dikişlermiş o sertlikler, bir ay içinde erirler dedi. Biz
İlk kez sezeryan olanlar neye uğradığımızı şaşırdık bence. Bir de sezeryan kolaya kaçmak diyen birini görürsem ağzına kürekle vururum artık
Dokununcada sızlıyor
Bugün doktor bana dokundurttu oralara, iç dikişlermiş o sertlikler, bir ay içinde erirler dedi. Biz
İlk kez sezeryan olanlar neye uğradığımızı şaşırdık bence. Bir de sezeryan kolaya kaçmak diyen birini görürsem ağzına kürekle vururum artık
Plm123
aynı bezi kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Sadece bir defa kv durduk yerde altını değiştirdi, iyi bağlayamamış, o gittikten sonra yaptığı kaka yandan badisine çıkmış. Başta ters taktı bezi nasıl başardıysa, sonra döndürünce de yamulmuş lastikleri tabi çıkması normal. Kiloyla alakalı olabilir mi dicem ama benimki de kilolu bebek değil.