Ya genede buna da şükür
Hastanede kaldıgım ilk gece iki tane normal dogum vardı
Kadınlar üst katta olmasına ragmen cıglıkları benim odama kadar geldi o kadar korktum ki iyiki sezeryan dedim

Bende dün gitmiştim kontrole ultrasonla baktı rahmin icindeki kanı bosaltmak icin kürtajda kullanılan sadece hastanelerin satabildigi bi ilaç verdi
Gecen gün ki bayılmadan sonra bosaltmak icin acil aksiyon aldık

Bayılma mı, benim gözümden kaçmış demek ki canım geçmiş olsun. Ben kanamam bitti dedim, var daha gelcek dedi, eve geldim devam ediyor az az . Normal doğum o anda çok zor evet. Bizimki de çektiriyor işte. Ama tabiki çok şükür.

Teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah Diğer dediğimi ben de anlamamıştım SGK ile ilgili bir şeydi ama halloldu çok şükür

Hemen ekledim mesajımı :) cok sagol
Kanamayla ilgili aklında olsun seninde

Ben molfix kullanıyorum mecburen 25 paket fln boy boy hediye geldi bize şimdiye kadar bir sorun yaşamadım inşallah yaşamam. Kakası çok mu sıvı? Ben altını açtığım zaman çişide kakayı da güzel hapsettiğini görüyorum fakat poposunu silerken kalan kala ve çişi yapıyor altı açılınca çok rahatlıyor kalanı da yapıyor hemen

Merhaba arkadaşlar Sezaryen sonrası duşunuzu alırken dikişli bölgeyi nasıl korudunuz? Bir de dikiş yerinin altındaki bölgede hissizlik var normal midir
Ben sezeryanımın ikinci günü pansumanı actı doktor yıkanabilirsin dedi acık haliyle
Ameliyatın üstünden 4 gün sonra kontrol randevum vardı keseleyebilirsin dedi
Herkesin doktoru yarası farklı bence doktorunla görüş

Insallah devam eder ne guzel cozmussunuz ben israrla vermiyorum kiyamiyorum kandiriyomusum cenesi daha cok yorulacakmis gibi geliyor ama sanirim biz de baslayacagiz boyle giderse

Ben prima da molfix de sleepy de kullaniyorum bir tanesine alismasin diye. Ama nedense sleepy daha cok hosuma gitti gibi. Biz de bikac defa cisimizi disari kacirdik oyle. Benim tahminimce gobek baginin altinda bantladigimiz icin bacaktan bosluk olusuyor bu sebeple de kacak oluyor. Bi kucuk beden bez kyllanmayi denedin mi?ya da gobek bagina denk gelen kismi biraz daha fazla alio gobek baginin altina kadar kivirabilirsin. Nasil amlatacagimi bilemedim insallah anlasilir olmustur

Merhaba arkadaşlar Sezaryen sonrası duşunuzu alırken dikişli bölgeyi nasıl korudunuz? Bir de dikiş yerinin altındaki bölgede hissizlik var normal midir

Benim dikiş üzerine dondurucu sprey sıktılar direk duşa girebildim hastanede , Doğumdan 10 gün sonra kontrolde çıkardılar
Hissizlik uyuşma oluyordu evet

Iste su an onu veremiyorum kıyamıyorum ogluma sanki kandiriyormusum gibi geliyor bir de cenesi yorulcakmis gibi geliyor. Ama biyle devam ederse verecegiz sanirim
Emzik olayına bende sıcak bakmıyordum , belki emziği kabul etmez ama en azından gerekirse 15 günden sonra denerim diyordum ama hiç öyle olmadı, altını açarken veya ben sağdığım sütü ısıtırken öyle bir ağlama öyle bağırmaki anlatamam anında başıma ağrı girdi sesten O esnada oyalamak ve hırsını alması içinde emzik veriyorum , zaten istemediği zaman hemen atıyor senin dinlenebilmen ve sütünün artması için bebeğinin bişeyle oyalanması lazım sürekli memede olunca sen yerinden kalkamazsın ve bunun sonu yok üstelik sen vereyim artık dediğinde belki kabul etmez

Memeler aşırı süt doluyo okadar dolu olmasına rağmen sagilmiyor titreme ateş olmuştu bende aşırı aciyordu goguslerim ama vucudum kiriliyo yazmışsın o değildir olsa anlardir sanirim
Evet doktorumu aradım memeler tamamen boş poşet gibi boşalacak süt birikmeyecek dedi
Sabahtan beri emzirme pompa yapıyorum biraz birikmiş ama boşalmıştır artık inşallah
Vücudum hala devam ediyor sanırım üşütme ya da terli kalma ile alakalı yakalandım o kadar da dikkat ediyordum

Nasıl açıldı peki sütler yeterli boşanmaya nasıl başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…