Bende yaradı sanıyorum, bebeğim çok emmiyor ama hiç rahatsızlık hissetmedim. Doğumdan bir hafta önce başladım kullanmaya. Başka kullanan arkadaşlar varsa onlar da deneyimlerini yazsa güzel olurdu.
Ben kullanıyorum ama hassasiyetim devam ediyor hala acıyor göğüsler
Emzirirken de pompada da
Sadece korumasından çok memnunum hiçbir yere değdiremiyorum çünkü
Ben kullanıyorum ama hassasiyetim devam ediyor hala acıyor göğüsler
Emzirirken de pompada da
Sadece korumasından çok memnunum hiçbir yere değdiremiyorum çünkü
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin. Nesi varmis bebeginin.antibiyotik neden veriyorlar. Benimkinin atesi cikti diye dogumunun 2. Gunu kuvoze almışlardı. Sadece serum takildi. 2 gece sonra ciktik.
Merhaba arkadaşlar 09 Eylül’de çok şükür kavuştuk yavrumuza Sezaryenle Doğum oldu evim son kat olduğundan çıkmam zor olur diye iki gece yatış istedim hastaneden. Hastanede iğnelerle çok ağrım olmadı ama eve geçince parol dışında bir ilaç vermediler. Sezaryen olan arkadaşlar size de parol mu verdiler? Bir de 39+2 de Doğum oldu kalan 5 gün Doğun sonrasına aktarılacaktı ama hastanede 2 gece kaldığım için 2 günü kırpıp 3 gün aktarmışlar bana tuhaf geldi normal mi sizce?
Dikiş yerimin bi cm üstünde sağ tarafımda yaklasık gene bir cm boyutunda bi yerde hafif bi sertlik hissediyorum bugun
Dokununcada sızlıyor
Sezeryancılar ameliyat sonrası ödem yada şişlik böyle sertlik falan olan oldu mu
Rahim küçülmeye başlamış dedi doktor zaten. Korseyi taktım rahatlattı gibi, sürekli takmam zaten. Benim 8. günüm, ilk günler hiç anlamadım ağrılarımı hep ayaktaydım, şimdi iğnelerim bitti zorlanıyorum.
Bugün doktor bana dokundurttu oralara, iç dikişlermiş o sertlikler, bir ay içinde erirler dedi. Biz
İlk kez sezeryan olanlar neye uğradığımızı şaşırdık bence. Bir de sezeryan kolaya kaçmak diyen birini görürsem ağzına kürekle vururum artık
Kizlar bir sey soracagim. Benim oglum memede cok cabuk uykuya daliyor. Sabahlari 40 dk kadar emiyor ama aksam saatlerinde 5 dk'da uyukluyor. Az once bir mememi yaklasik 5 dk emdi uyudu. Altini degistirirken uyandi. Diger mememi de 3-4 dk emdi yine uyudu. Kac cc ictigini, doyup doymadigini anlamiyorum. Biberonla verirken 60 cc iciyor. Onu uyurken bile icmeye devam ediyor. Simdi az emdigi icin sutumu sagayim dedim. 20 cc ya cikti ya cikmadi. Mememi bosaltmis mi oluyor 5 dk'da? Normalde iki mememden 130 cc cikiyor. Sutum mu azaldi, bebem mi bosaltti. Nasil anlayacagim bilmiyorum.
Dikiş yerimin bi cm üstünde sağ tarafımda yaklasık gene bir cm boyutunda bi yerde hafif bi sertlik hissediyorum bugun
Dokununcada sızlıyor
Sezeryancılar ameliyat sonrası ödem yada şişlik böyle sertlik falan olan oldu mu
Benim ameliyat izimin uzerinde bir sislik var. Cep gibi bi sey yapmis sanki. Onun yuzunden egilmeden ameliyat izini bile goremiyorum. Dikisler alinirken hemsireye sordum. Normal, zamanla gecer dedi.
Ben de bu sabah saglam bir agriyla uyandim..gaz sancisi sanki dikise baski yapiyor gibi ama oglen yine oldu gaz sancisida degil rahimde zonklama sanki...biraz baddaniye falan aldim daha olmadi ama cok siddetliydi ne acaba
Benim oglum da enfeksiyon suphesiyle yogun bakimda yatti. Cok sukur 5. Gun cikardilar. Bircok bebekte oluyormus. Sizinki de insallah en kisa zamanda cikar.
Ben prima da molfix de sleepy de kullaniyorum bir tanesine alismasin diye. Ama nedense sleepy daha cok hosuma gitti gibi. Biz de bikac defa cisimizi disari kacirdik oyle. Benim tahminimce gobek baginin altinda bantladigimiz icin bacaktan bosluk olusuyor bu sebeple de kacak oluyor. Bi kucuk beden bez kyllanmayi denedin mi?ya da gobek bagina denk gelen kismi biraz daha fazla alio gobek baginin altina kadar kivirabilirsin. Nasil amlatacagimi bilemedim insallah anlasilir olmustur
Bende yaradı sanıyorum, bebeğim çok emmiyor ama hiç rahatsızlık hissetmedim. Doğumdan bir hafta önce başladım kullanmaya. Başka kullanan arkadaşlar varsa onlar da deneyimlerini yazsa güzel olurdu.
Ben de birkaç gündür takıyorum günde birkaç saat. Peki doğum sonrası nasıl kullandın? Emzirme dışında sürekli göğsünde mi yoksa yine birkaç saat mi takıyorsun?
Ben de birkaç gündür takıyorum günde birkaç saat. Peki doğum sonrası nasıl kullandın? Emzirme dışında sürekli göğsünde mi yoksa yine birkaç saat mi takıyorsun?
Sürekli mümkün olmadı canım çünkü ilk zamanlar sutyen takamadım göğüslerim şişkindi, sutyen takmayınca ucu sivri oluyor, gelen giden çok oldu o yüzden düzenli takamadım. Genelde gece takıp uyudum, gündüz de fırsat bulunca taktım. Benimki silver nurse, fark var mıdır bilmiyorum aralarında.
Sürekli mümkün olmadı canım çünkü ilk zamanlar sutyen takamadım göğüslerim şişkindi, sutyen takmayınca ucu sivri oluyor, gelen giden çok oldu o yüzden düzenli takamadım. Genelde gece takıp uyudum, gündüz de fırsat bulunca taktım. Benimki silver nurse, fark var mıdır bilmiyorum aralarında.
Benimki de silver nurse, alırken çok düşündüm 999 ayar olan başka bi marka vardı o daha saf mıdır acaba diye ama silverette dahil hepsi 925 ayardı ben de aldım geçtim umarım bende de işe yarar
Insallah devam eder ne guzel cozmussunuz ben israrla vermiyorum kiyamiyorum kandiriyomusum cenesi daha cok yorulacakmis gibi geliyor ama sanirim biz de baslayacagiz boyle giderse
Ben de aynı duygu ve düşüncelerle 2 hafta sabrettim hiç vermedim ama mama yemesindense emzik daha iyidir dedim, anne sütüne tamamen geçiş sürecinde kolaylık sağladı. Zaten eşimle kv emzik verelim deyip duruyordu onları dinledim sonunda mecbur. Bir de sevdiğim bir çocuk doktoru yazmış sürekli anneyi emmek isteyen bebeğe eğer alıyorsa emzik verin emme refleksini onunla tatmin etsin diye.