Kızlar bugün öğleden beri az az sancim.var kuyruk sokumundan girip kasiklarima doğru bı kivrandirip kısa sürede geciyor. Önce iki saateydi sonra bir saate düştü şimdi 45 dk veya yarım saate bir giriyo ama çok kısa kivrandiriyo. Galiba dogumsanvisi anlayamıyorum da ama hiç böyle bı sancı yaşamıştım adet sancısınada benziyor.duanizi istiyorum arkadaşlar korkuyorum haliyle hiç sancim filan yoktu günü dolacak sanmıştım. Hatta dün doktora gittim nst de sancı hep 50 lerdeydi sorumlu doktorla tartıştık(fakülte hastanesi olduğu için hep farklı doktor denk geliyo) bakmadı bile nst ye ona çok sinirlenmistim sonuç olarak şuan sancı çekiyorum siklasirsa veya suyum gelirse gidicem hastaneye dua edin bende sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma

Bizimkinin bu aralar gaz sancısı var fena, çaresizlikten her yolu denedim bu söylediğin pozisyon dahil
Kayınvalidem durduk yere bu hareketi yaptı çocuğa, anne öyle şeyler için küçük daha dedim, ben zarar vermem yıkarken de böyle tutucaz diyor hala. Benim işim var bu kadınla. İznim bitince aç da kalsak ücretsiz izne ayrılıcam sayesinde Bir de çocuğun kollarından tutup aç kapat hareketi yapıyor başını seviyor, ben annesi olarak yapmıyorken görünce sinirlerim bozuluyor. Ben mi abartıyorum acaba

Ay benm doktor da gayet rahat,anlamadım gitti ,bingi sorun mu olması gerekn mi anlamadim

Benim cocuk doktorum 10 dkda memenin yuzde 90 ini bosaltir demisti

Kızlar bir haftalık bebek diz üstünde ters çevrilip gazı çıkarılır mı?
Ben de yatiriyordum dizimin ustune. Oglumu da yatiriyorum cok endiselenme canim. Sen simdi kaynanaya kuruldun biraz da ondan rahatsiz oldun.
Tek kolumun ustune de yuzustu yatiriyorum. Hatta koltukta geriye yaslanim gogsume de yuzustu yatiriyorum cik huzurlu uyuyor.

Bence abartmıyorsun benim çocuğum değil ama ben bile sinir oldum. Gaz için bacaklarını nazikçe karnına itebilirsin de kol açıp kapamak çok saçma geliyor Bana. Başına da dokunulmaz ya koskoca kadın çocuk mu bu bilmiyor mu
ben doğurunca kimseye elletmicem orası belli oldu

Benimki de silver nurse, alırken çok düşündüm 999 ayar olan başka bi marka vardı o daha saf mıdır acaba diye ama silverette dahil hepsi 925 ayardı ben de aldım geçtim umarım bende de işe yarar
Başını da söylicem devam ederse. Üstelik kol hareketi gaz için değil hanfendinin keyfi hareketi
Alt değiştirmeye de vermedim bu defa, bana diyor ki sen değiştiriyor musun, hey Allahım kim değiştiriyor acaba ben değiştirmiyorum da.
Doğumdan önce düzenli takınca işe yarıyor canım silver nurse, bir hafta kala günde üç saatt.

Tatlım sakin ol. Kadin yanlis birsey yapmamis. Sen sadece cok endiselisin. Ilk coxukta ben de endiseliydi. Ama rahattim da . Mesela ilk bebegi kollarindan kaldirirdim. Simdi 2 gundur oglumuda besiginden alirken kollarindan tutup kaldiriyorum. Baskalari gorunce aman birsey olacak diye endiseleniyor. Biraz da rahat olmak lazim. Sen de basindan sev . Istedigin sekilde kokla.

ya bilmiyorum kv yapınca gıcık oluyorum

Hayır olmaz senden önce ben varım sıramızı bekleyelim lütfen şaka bi yana sağlıkla kucağına al inşallah canım

Su pozisyon gibiyse evet bizde çıkarıyoruz ve dedigi gibi böyle yıkanıyor
Kollarını ac kapa babamla annemde yapıyor gerindirme gibi

Eklentiler

• A243ACB9-E75E-4114-8F50-EFBA316E5F1B.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 32
Ay bilmiyorum benimde benzer karışık durumlarım var ama şunu biliyorum ki sağdığım sütü içince karnı hızla doyuyor ve bunu seviyor , göğüs ucum büyük ve daha çabuk yorulup uykuya hızlı geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…