- 13 Eylül 2017
- 419
- 643
- 53
- 36
Bizimkinin bu aralar gaz sancısı var fena, çaresizlikten her yolu denedim bu söylediğin pozisyon dahilKızlar bir haftalık bebek diz üstünde ters çevrilip gazı çıkarılır mı?
Dikiş in her türlüsü ağrı yapıyor deseneSezeryanlı anneler sohbete dalmış hani nerede normal doğum anneleri?dikişlerim ağrıyor da
Evet, normal doğumda hemen ayağa kalkıyorsun doğru da , oturmak zor oluyor bazenDikiş in her türlüsü ağrı yapıyor desene
Yok özel hastaneDevlet hastanesinde mi kontrol ediliyorsunuz
Kayınvalidem durduk yere bu hareketi yaptı çocuğa, anne öyle şeyler için küçük daha dedim, ben zarar vermem yıkarken de böyle tutucaz diyor hala. Benim işim var bu kadınla. İznim bitince aç da kalsak ücretsiz izne ayrılıcam sayesindeBizimkinin bu aralar gaz sancısı var fena, çaresizlikten her yolu denedim bu söylediğin pozisyon dahil
Ay benm doktor da gayet rahat,anlamadım gitti ,bingi sorun mu olması gerekn mi anlamadimSenin doktorun da rahatmış benim doktorum da rahat öyle 35 de gittim 38 de cagirdi haftaya perşembe gidince de 40 da gel derbende de henüz hiç bir muayene yapmadı ultrasonda normal bakıyor ayrintiliya bile yollamadı ben burada bakıyorum bu cihazdan iyisi yok dedi göndermedi hiç bir yere.
Canim cok gecmis oolsun.Tez zamanda eve gotur insallahAkciğerlerinde hafif enfeksiyon bulguları da varmış
Benim cocuk doktorum 10 dkda memenin yuzde 90 ini bosaltir demistiKizlar bir sey soracagim. Benim oglum memede cok cabuk uykuya daliyor. Sabahlari 40 dk kadar emiyor ama aksam saatlerinde 5 dk'da uyukluyor. Az once bir mememi yaklasik 5 dk emdi uyudu. Altini degistirirken uyandi. Diger mememi de 3-4 dk emdi yine uyudu. Kac cc ictigini, doyup doymadigini anlamiyorum. Biberonla verirken 60 cc iciyor. Onu uyurken bile icmeye devam ediyor. Simdi az emdigi icin sutumu sagayim dedim. 20 cc ya cikti ya cikmadi. Mememi bosaltmis mi oluyor 5 dk'da? Normalde iki mememden 130 cc cikiyor. Sutum mu azaldi, bebem mi bosaltti. Nasil anlayacagim bilmiyorum.
Ben de yatiriyordum dizimin ustune. Oglumu da yatiriyorum cok endiselenme canim. Sen simdi kaynanaya kuruldun biraz da ondan rahatsiz oldun.Kızlar bir haftalık bebek diz üstünde ters çevrilip gazı çıkarılır mı?
Bence abartmıyorsun benim çocuğum değil ama ben bile sinir oldum. Gaz için bacaklarını nazikçe karnına itebilirsin de kol açıp kapamak çok saçma geliyor Bana. Başına da dokunulmaz ya koskoca kadın çocuk mu bu bilmiyor muKayınvalidem durduk yere bu hareketi yaptı çocuğa, anne öyle şeyler için küçük daha dedim, ben zarar vermem yıkarken de böyle tutucaz diyor hala. Benim işim var bu kadınla. İznim bitince aç da kalsak ücretsiz izne ayrılıcam sayesindeBir de çocuğun kollarından tutup aç kapat hareketi yapıyor başını seviyor, ben annesi olarak yapmıyorken görünce sinirlerim bozuluyor. Ben mi abartıyorum acaba
Bence abartmıyorsun benim çocuğum değil ama ben bile sinir oldum. Gaz için bacaklarını nazikçe karnına itebilirsin de kol açıp kapamak çok saçma geliyor Bana. Başına da dokunulmaz ya koskoca kadın çocuk mu bu bilmiyor mu
ben doğurunca kimseye elletmicem orası belli oldu
Başını da söylicem devam ederse. Üstelik kol hareketi gaz için değil hanfendinin keyfi hareketiBenimki de silver nurse, alırken çok düşündüm 999 ayar olan başka bi marka vardı o daha saf mıdır acaba diye ama silverette dahil hepsi 925 ayardı ben de aldım geçtim umarım bende de işe yarar
Tatlım sakin ol. Kadin yanlis birsey yapmamis. Sen sadece cok endiselisin. Ilk coxukta ben de endiseliydi. Ama rahattim da . Mesela ilk bebegi kollarindan kaldirirdim. Simdi 2 gundur oglumuda besiginden alirken kollarindan tutup kaldiriyorum. Baskalari gorunce aman birsey olacak diye endiseleniyor. Biraz da rahat olmak lazim. Sen de basindan sev . Istedigin sekilde kokla.Kayınvalidem durduk yere bu hareketi yaptı çocuğa, anne öyle şeyler için küçük daha dedim, ben zarar vermem yıkarken de böyle tutucaz diyor hala. Benim işim var bu kadınla. İznim bitince aç da kalsak ücretsiz izne ayrılıcam sayesindeBir de çocuğun kollarından tutup aç kapat hareketi yapıyor başını seviyor, ben annesi olarak yapmıyorken görünce sinirlerim bozuluyor. Ben mi abartıyorum acaba
ya bilmiyorum kv yapınca gıcık oluyorumTatlım sakin ol. Kadin yanlis birsey yapmamis. Sen sadece cok endiselisin. Ilk coxukta ben de endiseliydi. Ama rahattim da . Mesela ilk bebegi kollarindan kaldirirdim. Simdi 2 gundur oglumuda besiginden alirken kollarindan tutup kaldiriyorum. Baskalari gorunce aman birsey olacak diye endiseleniyor. Biraz da rahat olmak lazim. Sen de basindan sev . Istedigin sekilde kokla.
Hayır olmaz senden önce ben varım sıramızı bekleyelim lütfenKızlar bugün öğleden beri az az sancim.var kuyruk sokumundan girip kasiklarima doğru bı kivrandirip kısa sürede geciyor. Önce iki saateydi sonra bir saate düştü şimdi 45 dk veya yarım saate bir giriyo ama çok kısa kivrandiriyo. Galiba dogumsanvisi anlayamıyorum da ama hiç böyle bı sancı yaşamıştım adet sancısınada benziyor.duanizi istiyorum arkadaşlar korkuyorum haliyle hiç sancim filan yoktu günü dolacak sanmıştım. Hatta dün doktora gittim nst de sancı hep 50 lerdeydi sorumlu doktorla tartıştık(fakülte hastanesi olduğu için hep farklı doktor denk geliyo) bakmadı bile nst ye ona çok sinirlenmistim sonuç olarak şuan sancı çekiyorum siklasirsa veya suyum gelirse gidicem hastaneye dua edin bende sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma
Ne vitamini aldın canım bizle de paylaşBi dünya vitaminle birlikte aldırdım 150-200 civarı bişey olması lazım
8 yıla göre cok artmamıs :)
Su pozisyon gibiyse evet bizde çıkarıyoruz ve dedigi gibi böyle yıkanıyorKayınvalidem durduk yere bu hareketi yaptı çocuğa, anne öyle şeyler için küçük daha dedim, ben zarar vermem yıkarken de böyle tutucaz diyor hala. Benim işim var bu kadınla. İznim bitince aç da kalsak ücretsiz izne ayrılıcam sayesindeBir de çocuğun kollarından tutup aç kapat hareketi yapıyor başını seviyor, ben annesi olarak yapmıyorken görünce sinirlerim bozuluyor. Ben mi abartıyorum acaba
Dogumdan önce kullandığım tüm gıda takviyelerine devam edicem bi süre dahaNe vitamini aldın canım bizle de paylaş
Ay bilmiyorum benimde benzer karışık durumlarım var ama şunu biliyorum ki sağdığım sütü içince karnı hızla doyuyor ve bunu seviyor , göğüs ucum büyük ve daha çabuk yorulup uykuya hızlı geçiyorKizlar bir sey soracagim. Benim oglum memede cok cabuk uykuya daliyor. Sabahlari 40 dk kadar emiyor ama aksam saatlerinde 5 dk'da uyukluyor. Az once bir mememi yaklasik 5 dk emdi uyudu. Altini degistirirken uyandi. Diger mememi de 3-4 dk emdi yine uyudu. Kac cc ictigini, doyup doymadigini anlamiyorum. Biberonla verirken 60 cc iciyor. Onu uyurken bile icmeye devam ediyor. Simdi az emdigi icin sutumu sagayim dedim. 20 cc ya cikti ya cikmadi. Mememi bosaltmis mi oluyor 5 dk'da? Normalde iki mememden 130 cc cikiyor. Sutum mu azaldi, bebem mi bosaltti. Nasil anlayacagim bilmiyorum.
Ben de haberini bekliyodum canım hayırlısıyla kolayca kucağına alırsın inşallah miniğiInşallahcok heyecanlandım teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?