Galiba doydu. 2 saatte bir uyaniyor, 5-10 dk emiyor uyuyor. Ama emerken guclu emiyor. Biberonu cektigi hizda cekiyor. Sanirim biberondaki miktar kadar emiyor kisa surede. Memede uyumasi da isime geldi. Doyurup besigine koyuyorum. Bugun de boyle oldu. Her gun bir huy cikiyor Bakalim yarin ne tercih edecek beyimiz. Aglamasin, ac kalmasin da.

Merhaba kızlar salı gecesi sancıyla saat 6 da hastahaneye gittim 11.30 a kadar suni sancı yedim 8 cm açılmayla normal doğuma girdim lağman vermişlerdi tuvalette suyum gelmiş farketmedim bile doğumhaneye gittiğimde doktor çocuk geliyor suyun ne zaman geldi kafası görünüyor şuan dedi 4 ıkınmada kucağıma aldım evladımı güzeller güzeli bir prensesim oldu meme mama pışpış derken giremedim buralara kusuruma bakmayın rabbim doğum yapacak olanları bir avazda kurtarsın inşallah

gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Kutsalsekerpare sende doğum yapmışsın hadi hayırlı olsun gözün aydın

Dogumdan önce kullandığım tüm gıda takviyelerine devam edicem bi süre daha
Ocean plus omega3, osteocare kalsiyum magnezyum vs, maltofer demir
Birde doktor bebegim icin D vitamini verdi 15.gün baslayacakmısım
D vitamini ne aldınız? Ben deca tabs aldım. A,D,E vitamini içeriyor.

Hadi gözün aydın saglıkla huzurla mutlulukla büyüt evladını

Kızlar doktor mastit dedi durumuma
Gün boyu 38-39lardaydı ateşim hiç düşmedi memeler de ateş gibi
Antibiyotik verdi
Lütfen sağmayı ihmal etmeyin
Ben birkaç gün sağmadım şimdi onun sıkıntısını çekiyorum
Ateşli ateşli bir meme bir pompa çok yoruldum
Dua edin bu çabaların peşine normale döner herşey inşallah

Sen abartmıyorsun da canım zaten kv ne karşı gergin olduğun için her yaptığı doğal olarak gözüne batıyor.

Geçmiş olsun canım. İnşallah hemen geçer

Geçmiş oldun canım göğüslerine sıcak suyla masajda uygula sağmadan , çok yandığı zaman ben ılık suyla masaj yapıp sağıyorum

Benimde aynı malesef gğüs ucum çok büyük damağıylakavrayamıyor çok ağlıyor sinirlenip sağıp veriyorum bu gidişle mi almayacak diyr korkıyorum

Kimyonu suda bekletip suyundan bir iki yudum veriyorlarmış galiba öyle bişiler bende duydum, başka bi topikte arkadaşlar yapıyordu gaza bayağa faydası oluyormuş. Ama tam olarak nasıldı bilemedim
Kğmyonu kendin demleiç canım bebğ devriliyor evet am senin sütünden dahaiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…