Amin inşallah
Epidural almadan mı doğurdun?
Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah

Bizim kız kakayı 3 günde bir yapıyor o yüzden 3.gün acaip sancısı gazı oluyor kakasını yapınca rahatlıyor. Kimyonu nasıl vericem çayını filan yapıyorlar sanırım?
Cekilmemis kimyonu demliyor ablam. Bebege bir cay kasiginin ucunda verdik. Kalani da ben ictim. Cok ise yariyor.

Canim, ilk bebekte olmustu benim de. Tabi ozaman internet yok bizde mastit neymis bilmiyoruz. Ates 40a dayanmisti penisil8n ile geCmisti. Kaynana o donemde de tribal enfeksiyon takiliyordu. Benimle ilgilenen yoktu yorgunluk hat safhada. Sagmaya usenmistim. Mastit olunca Bol bol sagm8stim o donemde. Senin gibi daha 40 imiz cikmadan olmustu aman usenme sag.
Bu gece ben cok usendim sagmaya. Gece 2 de sagdim en son. 5 te de sagilmis sut verdim bebege. Sabah memeler tas olmus. Allahtan emdi.
Tekrar cok gecmis olsun. Bebisini de öp

Su pozisyon gibiyse evet bizde çıkarıyoruz ve dedigi gibi böyle yıkanıyor
Kollarını ac kapa babamla annemde yapıyor gerindirme gibi
Koluyla destekleyemedi kafası aşağı sarktı yavrumun. Azıcık büyüyünce yapsın daha yeni 3 kilo oldu bebeğim. Bilmiyorum ben herkesten kıskanıyorum galiba bebeğimi.

Dogru tahmin etmişiz
Yasamadık ama belirtiler öyleydi
İnsallah tekrarlamaz cabucak gecer

Bir cay kasigi verdim rahatladi. Eskilerin tavsiyesi.
Kimyonu suda bekletip suyundan bir iki yudum veriyorlarmış galiba öyle bişiler bende duydum, başka bi topikte arkadaşlar yapıyordu gaza bayağa faydası oluyormuş. Ama tam olarak nasıldı bilemedim

Bende bilemedim cok kücükler daha ya bi kırkı cıksın öyle nene icatlarına baslarım bende ama simdi hıckırınca limon ver susamıstır agzına su damlat falan yapamam

Koluyla destekleyemedi kafası aşağı sarktı yavrumun. Azıcık büyüyünce yapsın daha yeni 3 kilo oldu bebeğim. Bilmiyorum ben herkesten kıskanıyorum galiba bebeğimi.
:) benimde annem kıskanıyor babamdan bile kıskanıyor biri eline alsın kötü kötü bakıyor falan

Hemen yıkadınız mı bizimde düştü göbek de hafif çıkıntılı gibi bugğn yıkayacaz inşallah
Benim birinci haftasında cocuk hemsiresinin eline düştü :) bugun yıkayabilirsiniz dedi
Göbek deliğinin yanlarından iç kısmına dogru bastırıp icinde su kalmıssa onuda iyice kurut

Ayni sorulari bende soruyorum kendime :))) hatta beni emdikten sonra var gucuyle bagiriyor mama vermek durumunda kaliyorum siz ne yaptiniz beslenme sorununu cozebildiniz mi ? ShinSeGi limelemon

Kizlar ben ne yemek yapacagiimi sasiriyorum..yesil mercimek suyunu suzup yemegini yapsam gaz yapar mi? Ne yemekleri yapiyorsunuz ?
tarhana çorbası yapıyorum sık sık ve sebze. kıvırcık güzel süt yapıyo bol peynirli salata. yanına da içecek incir-üzüm hoşafı. bulgur pilavı bazen degisiyor

Bizim kız kakayı 3 günde bir yapıyor o yüzden 3.gün acaip sancısı gazı oluyor kakasını yapınca rahatlıyor. Kimyonu nasıl vericem çayını filan yapıyorlar sanırım?
Kakasi icin yarim cay kasigi iyi kalite zeytin yagi icir.

Sağol canım benim allah razı olsun
İnşallah geçer çabucak
Elimden geldiğince sağıp emzirme yapacağım inşallah

Kizlar ben ne yemek yapacagiimi sasiriyorum..yesil mercimek suyunu suzup yemegini yapsam gaz yapar mi? Ne yemekleri yapiyorsunuz ?
Ciger köfte kelle paca pirincli sehriyeli corbalar irmik tatlısı semizotu bulgur vişne veya incir kompostosu aklıma gelen hem bize hem bebegimize iyi gelen besinler

D vitamini ne aldınız? Ben deca tabs aldım. A,D,E vitamini içeriyor.
Recetesini buldum
Pedia d3 yazıyor sanırım

Evet öyleymiş
Gaz icinde metsil damla yazmıs ama alamadım onu
İkiside 15. Günden itibaren kullanılıyor

Eklentiler

• DC780F2B-3E2B-43F6-8DA6-F48AB2CB468A.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…