Su ve sıvı tüketme oranın nasıl bilmiyorum ama arttırmak iyi gelebilir

Evet sıcak çok iyi geliyor , benim annem ablam geldiğinde açıp üşüttüler çünkü İpek sıcağa alıştı ve kolları mümkün olduğunca pike içinde yoksa kendini uyandırıyor , ama kayınvalidemin dediğine geldim ve ısınmadan rahat ve uzun uyumuyor

Evet elleri oynadıkcada kendi kendini uyandırıyor
Ama bizimki tamamen gaz yapamamaktan sekilden sekile giriyor genede ı ıh
Bide ben ne hikmetse cıkartamıyorum o gazını eşim alıyor iki tık tık vuruyor anında cıkartıyor
Dünde yoktu eşim baya uykusuz geceler modundaydıkta annem sarıp sarmalayınca en azından karın agrısına iyi gelip uykuya dalabildi :)
Senin kac günlük oldu buarada gıda takviyeleri başladı mı d vitamini gaz ilacı falan

Cocuklari yikadiktan sonra saclarini ne yapiyorsunuz. Ben havlu ile kurulayip sapka giydiriyorum ama ya usurse doye sac kurutma makinasi ile kurutsam mi diyorum ama cmdaha cok kucuk ya korkarsa diye denemedim hic. Sampuan olarak hipp kullankyorum.
Kisa kollu zibin giydirip, ustune de alt ust takim giydiriyorum ayakta corap da var. Hatta ellerine de corap giydiriyorum, eldivenler cabuk cikiyor diye.
Kafada sapka yok. Sadece banyo sonrasi ve disari cikarken giydiriyorum.
Havalar sicak diye kundaga alistiramadim ama simdiden sonra sarmak istiyorum oglumu.

Biz hic bere takmıyoruz
Duş aldırdıktan sonra odasını yeterli ısıda tutup sarıp sarmaladık
Kundak hazır almıstım ama giydiremedim bi türlü kolunu sokuyorum bacagı cıkıyor falan :)
Annem dün gece yatarken polara sardı kundak gibi cok cok rahat etti

Maşallah gözün aydın hayırlı olsun

Bende sagmıyorum artık eve geldigim ilk iki gün sagdım simdi ihtiyac duymuyorum mamada vermiyorum cok sükür kilo alımımızda iyi gidiyor ama gün icinde sürekli meme istiyor sürekliii bıkmıyor doymuyor gibi her dk emecek
Gecede uyanmayacak 3-4saatte bir anca zorla uyandırıp yediriyorum
Kucaga alıstırdım sanırım ondan öyle oldu

Ciger köfte kelle paca pirincli sehriyeli corbalar irmik tatlısı semizotu bulgur vişne veya incir kompostosu aklıma gelen hem bize hem bebegimize iyi gelen besinler

Guldurdun beni
Benimki memede uyumayada bssladi aslinda siknca sutum var goruyorum ama bu seferde emmiyo napicaz bilmiyorumki

Tesekkurler kizlar
Bizlede paylas faydalanalim.. ben ne yapcagimi sasiriyorum :)

Ben de sagmiyorum ama yettiginide dusunmuyorm ya da bizimkisi obur ..ne zaman emzirsem sapirdaniyooo..cok aglarss dayanamayip mama veriyorum kitliktan cikmis gibi iciyo..hayir sutumde var ben anlamadim doktor 2,3 saatte bir dedi ama biizmki 1saatte acikiyor birde memede uyku cikti simdi emmiyo cekince yaygarayi basiyor..

kız ne güzel gece uzun uyuyorsa acıktığında uyanacak kıvamdalar artık sarılık riski falan geçti sayılır. sağolsun tek öğünde tek memeyi boşaltıyor. sonra tekrar biseyler yiyorum. yemekten içmekten yoruldum artık ne zaman geçecek bu dönem

emzikle kandırmaya çalışsana. benimki 2-3 saat arası uyanıyor aynen sonra tek memeyi bosaltıyor. sonra gazı kakası derken bidaha uykuya dalana kadar acıkıyor ama seninki yiyici cinsten de olabilir

Ben de hiç sağmıyorum. Sadece emziriyorum mama da vermiyorum 2-3 saati de hiç beklemiyorum her ağladığında her huzursuzlandığında veriyorum meme. Sadece açlık değil güvende hissetmek, huzur bulmak, anne kokusunu hissetmek için de meme ister çünkü bebekler. 2-3 saat ara vermek eğer uykuda değilse çok uçuk süreler bence yenidoğan için

Annemde gece uyuyor dokunma diyor ama bilemedim ya korkuyorum ya acsa diye
Bende cok az yiyorum cok süzüldüm ama iyı manada değil bildigin ben sarılık oldum gibi

bende özellikle o kadar saat beklemiyorum. doyunca uyuyunca tam 2-3 saat arası uyanıp aranıyor. ama özellikle de uyandırmıyorum sarılık gibi bi durumu yok çok şükür. geçen hafta benimki de daha sık uyanıp emiyordu bu hafta daha düzene girdik sanki. daha çok doyuyormuş gibi

Annemde gece uyuyor dokunma diyor ama bilemedim ya korkuyorum ya acsa diye
Bende cok az yiyorum cok süzüldüm ama iyı manada değil bildigin ben sarılık oldum gibi
açsa uyanır sürekli uyuyan bi bebek değilse. bence uyandırma bosuna. hem iyice acıksın ki tek memeyi bosaltıp gerideki yağlı sütü emebilsin. hamilelik öncesi kilona döndün mü yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…