Biraz fazla koruyucusun gibi sanki kaynanamın sesini duyunca belime ağrı giriyor benimde, benim sebeblerim var herneyse bu dediklerini ben kendim yapıyorum eşimle annem bana kızıyor oyuncak ettin çocuğu diye bence çekinme ve korkma dikkatli bi şekilde anneliğin tadını çıkar dokunurken korkma hiçbişey olmaz bikacdefa hemşirelerde izledim hastanede onada güveniyorum gerçi ama çok başka bi duygu kaynana bırakma sen yap onları

Evet evet bikaç kişide varmıs hepsine doktoru gecer demiş demekki iyileşiyoruz :)

Yani hep besleyici seyler yiyorum malum annem sagolsun iyi bakıyor ama porsiyonlarım cok kücüldü hemen doyuyorum hamileyken saldırdıgım icin herşeye suanda kus kadar yiyo oluyorum halbuki hamile kalmadan öncede böyle yiyordum
Su tüketimim cok fazla 4litre belki daha bile fazla su iciyorum deli gibi terliyorum cunku
E bide emzirip bedava spor yapıyorum :)
Memelerim cok büyüdü hamileyken cok kücük kalmıslardı simdi kalan kilomun bi kısmıda ona ait diye düşünüyorum cunku baya baya eski halime döndüm sayılır göbegimdeki et parcası haric :)

Kizlar ne zaman disari cikacaksiniz ? Ya da ciktiniz mi bebekle ? Gecen doktora gitmek icin ciktik arabaya binene kadar gozlerim kamasti magaradan ciktim sanki..ve cok bunaldim evde..
ben 40a kadar çıkmayı düşünmüyorum. hep gelenim gidenim var sıkılmadım ama sık sık hamileliğimi özleyip ağlıyorum. bunu da lohusalığa bağlıyorum. işte şuan hamileliğimde olsam şunu yapıyordum bu saatlerde vs diye. bide yaz bitiyor havalar serinledi erken kararmaya basladı ya akşamları modum düşüyor iyice

Kizlar ne zaman disari cikacaksiniz ? Ya da ciktiniz mi bebekle ? Gecen doktora gitmek icin ciktik arabaya binene kadar gozlerim kamasti magaradan ciktim sanki..ve cok bunaldim evde..
Valla tam olarak dısarı sayılırmı bilmiyorum ama bi kendi evimize bi anneme (arada 30km var) sonra ordan ablama veya hastaneye (arada 35km falan vardır) simdi annemlerin yazlıga İstanbulun bi ucuna (90küsür km) geldik
Henüz cafeye falan gitmedik ama tam mikrop kapma mevsim geciş zamanı dikkatli olmak lazım

Ben dün öglen uyumayan cocuk yapmısım diye hüngür sakır agladım
Hepimizi bi yerden vuruyor lohusalık

bitse de kurtulsak ya. şöyle bi 3 aya ışınlansak olmuyor mu
O zamanda belki baska baska sorunlar cıkacak :)
Anneme bakıyorumda büyüsede cocugun dertler hic bitmiyor
Al işte otuz küsür yasında dogurdum hala kadın beni besleme uyutma peşinde kosturuyor yetmiyor torununada aynı sekilde :)

Cafe falan degilde esiyor diye korkuyoruz biz de.. soyle bi parkta yurumeye bile hasret kaldim doya doya gezecegim gunleri iple cekiyorum

ay en azından deliksiz uyuyorlar şuan deliksiz uyuyan herkes gözüme batıyo ahahah

Yenidoğan kucakta olmayacak da nerede olacak arkadaş anlamıyorum ben ya!! Benim kayınvalidem de her telefonda eşime tembihliyormuş çok kucağa almayın. Fotoğraflarda hep kucakta. Alıştıracaksınız diye. Bunu diyen insan. Her fırsatta anlatır eşim bebekken hiç uyumazmış da tüm gece sabaha kadar kucağında evin koridorunda gezdirirmiş
Valla benim oğlum da aynı. Dün akşam 1 saatten fazla ağladım. Sabahtan başladık gece saat 1 e kadar emzir uyuyakalsın yatağa koy 5 dakika geçmeden uyansın. Ne memelerdeki hal kaldı ne belde ne benim kafada. Bugün de tam tersi maşallah sabahtan beri emiyor uyuyor emiyor uyuyor hiç sesi çıkmadı. Ne etkiliyor anlamadım vallahi

Nişanım geldi kizlar acaba doğum ne zaman olur

Benim sabah 6 gibi gelmişti o günün gecesi 3 te suyum geldi Hadi sağlıkla gelsin inşallah

Ay maşallah bizim de nasıl denk geliyor bilmiyorum bir gün çok sakin, uykusu çok düzenli oluyor ertesi gün bomba bir gün geçiriyoruz. Uykusuz sürekli emzir yatağa koy 2 dk sonra uyansın şeklinde. Ne etkiliyor anlamadım valla

cherry_pie doğum hikayeni merakla bekliyorum hala

Vallahi bi kafamı toplayamıyorum ki biri bir yandan diğeri öbür yandan. Dün oturdum ağladım artık çevremdeki herkesi de payladım

ay Allah yardım etsin birçoğumuzun ilk bebeği. 2 çocukla lohusalık daha zordur eminim

ay en azından deliksiz uyuyorlar şuan deliksiz uyuyan herkes gözüme batıyo ahahah
Dün sabah 7den öglen 3e kadar (2 gibi yıkandı o yüzden uyuyabildi) bes dk uyumadı sürekli emmek istedi altına yap em uyuma seklinde kac saat gecirdik sinir sistemimi cökertti resmen oturdum kendi kendime agladım ben bu cocugu yapamamısım diye
Benzeye benzeye uyuyamama huyu anasına cekmiş gecede karanlık sessiz falan diye güc bela 1e dogru yatırıyorum anca

resmen 8 saat bizimki bunu 3 saat yapınca bile feleğim şaşıyor. gazı mı vardı? ben gazı için damlaya geçmeden hindistan cevizi yağına başladım her akşam 4 damla. şimdilik iyi gidiyoruz damlaya geçmeden atlatırız umarım

Anneme göre karın agrısı var
Emziriyorum koyuyorum bes dk icinde gene baslıyor aglamaya annem babam ablam kucaklarında bi süre oyalayıp veriyorlar o ara sütğm ne kadar olduysa gene veriyorum memeyi falan
Ben uykusuzluga alıskınım uykuyu hatta hic sevmem keske uyku diye bişey olmasa falan derim ama on günde resmen feleğim sastı

ay aynen bizim 4/5 gün önceki halimiz gibi. ağrısı var gibi ağlıyordu birkaç gündür iyi ama

ay aynen bizim 4/5 gün önceki halimiz gibi. ağrısı var gibi ağlıyordu birkaç gündür iyi ama
Aman maşallah de dilini ısır :)
Bozulmaz insallah böyle büyümeye devam eder :)

Yani burda keyfim yerinde gibi takılıyorum ama hepimizin ayrı derdi var bicoguda benzer ben sadece cok fazla cocugumu dillendirmiyorum cocuktur olacak yapacak modundayım anama babama eşime aglıyorum o ayrı

aynen öyle herkes geçiyor bu dönemden. bütün bebekler böyle. maşallah diyim böyle gider insallah :) ama lohusalık gerçekten zormus. ne hamilelik ne doğum en zoru bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…