Biraz fazla koruyucusun gibi sankiKayınvalidem durduk yere bu hareketi yaptı çocuğa, anne öyle şeyler için küçük daha dedim, ben zarar vermem yıkarken de böyle tutucaz diyor hala. Benim işim var bu kadınla. İznim bitince aç da kalsak ücretsiz izne ayrılıcam sayesindeBir de çocuğun kollarından tutup aç kapat hareketi yapıyor başını seviyor, ben annesi olarak yapmıyorken görünce sinirlerim bozuluyor. Ben mi abartıyorum acaba
Evet evet bikaç kişide varmıs hepsine doktoru gecer demiş demekki iyileşiyoruz :)Sol kalçada hissizlik var benimde üzerine yatmaya çalıştığımda o bi cm sertliği hissedebiliyorum :/ dün kontrolüm vardı dr anestezinin yan etkileri bi müddet sonra geçer karninda aynı şekilde olur muhtemelen bikacgune farkedersin dedi umarım zamanla geçecek yani
Yani hep besleyici seyler yiyorum malum annem sagolsun iyi bakıyor ama porsiyonlarım cok kücüldü hemen doyuyorum hamileyken saldırdıgım icin herşeye suanda kus kadar yiyo oluyorum halbuki hamile kalmadan öncede böyle yiyordumEnerjisiz kalırsın , kendine iyi bak depolarını doldur bebeklerin bize hep ihtiyacı var
Ben 9 kilo almıştım 3 kilo kaldı eskiye dönmeme ama genişledik bir kere eski kiloda olsam bile eski çıtırlık olmayacak biliyorum artık anayım ben anayarayacak herşeyi yiyorum midem aldığınca geçen gün bende öyle sarardım tekrar yüklemdim yemeğe suya
ben 40a kadar çıkmayı düşünmüyorum. hep gelenim gidenim var sıkılmadım ama sık sık hamileliğimi özleyip ağlıyorum. bunu da lohusalığa bağlıyorum. işte şuan hamileliğimde olsam şunu yapıyordum bu saatlerde vs diye. bide yaz bitiyor havalar serinledi erken kararmaya basladı ya akşamları modum düşüyor iyiceKizlar ne zaman disari cikacaksiniz ? Ya da ciktiniz mi bebekle ? Gecen doktora gitmek icin ciktik arabaya binene kadar gozlerim kamastimagaradan ciktim sanki..ve cok bunaldim evde..
Valla tam olarak dısarı sayılırmı bilmiyorum ama bi kendi evimize bi anneme (arada 30km var) sonra ordan ablama veya hastaneye (arada 35km falan vardır) simdi annemlerin yazlıga İstanbulun bi ucuna (90küsür km) geldikKizlar ne zaman disari cikacaksiniz ? Ya da ciktiniz mi bebekle ? Gecen doktora gitmek icin ciktik arabaya binene kadar gozlerim kamastimagaradan ciktim sanki..ve cok bunaldim evde..
Ben dün öglen uyumayan cocuk yapmısım diye hüngür sakır agladımben 40a kadar çıkmayı düşünmüyorum. hep gelenim gidenim var sıkılmadım ama sık sık hamileliğimi özleyip ağlıyorum. bunu da lohusalığa bağlıyorum. işte şuan hamileliğimde olsam şunu yapıyordum bu saatlerde vs diye. bide yaz bitiyor havalar serinledi erken kararmaya basladı ya akşamları modum düşüyor iyice
bitse de kurtulsak ya. şöyle bi 3 aya ışınlansak olmuyor muBen dün öglen uyumayan cocuk yapmısım diye hüngür sakır agladım
Hepimizi bi yerden vuruyor lohusalık
O zamanda belki baska baska sorunlar cıkacak :)bitse de kurtulsak ya. şöyle bi 3 aya ışınlansak olmuyor mu
ben 40a kadar çıkmayı düşünmüyorum. hep gelenim gidenim var sıkılmadım ama sık sık hamileliğimi özleyip ağlıyorum. bunu da lohusalığa bağlıyorum. işte şuan hamileliğimde olsam şunu yapıyordum bu saatlerde vs diye. bide yaz bitiyor havalar serinledi erken kararmaya basladı ya akşamları modum düşüyor iyice
Cafe falan degilde esiyor diye korkuyoruz biz de.. soyle bi parkta yurumeye bile hasret kaldimValla tam olarak dısarı sayılırmı bilmiyorum ama bi kendi evimize bi anneme (arada 30km var) sonra ordan ablama veya hastaneye (arada 35km falan vardır) simdi annemlerin yazlıga İstanbulun bi ucuna (90küsür km) geldik
Henüz cafeye falan gitmedik ama tam mikrop kapma mevsim geciş zamanı dikkatli olmak lazım
ay en azından deliksiz uyuyorlarO zamanda belki baska baska sorunlar cıkacak :)
Anneme bakıyorumda büyüsede cocugun dertler hic bitmiyor
Al işte otuz küsür yasında dogurdum hala kadın beni besleme uyutma peşinde kosturuyor yetmiyor torununada aynı sekilde :)
Dogum yapan arkadaslae bir sorum olacak sizin de berkleriniz surkli emmek istiyor mu? Bizimki bugun surekli emmek istiyor. Azcik kustu bile ama yine emmeknistiyor. Mememde uyuyor yatagina yatirirken yine uyaniyor basliyor emmek istemeye. Kaynanam da kucaga alistirdin deyip duruyor kafayi yicem
Nişanım geldi kizlar acaba doğum ne zaman olur
Ay maşallahbende özellikle o kadar saat beklemiyorum. doyunca uyuyunca tam 2-3 saat arası uyanıp aranıyor. ama özellikle de uyandırmıyorum sarılık gibi bi durumu yok çok şükür. geçen hafta benimki de daha sık uyanıp emiyordu bu hafta daha düzene girdik sanki. daha çok doyuyormuş gibi
Ankarada hava nasıl bilmiyorum ama istanbul tamda dedigin gibi gezmelikCafe falan degilde esiyor diye korkuyoruz biz de.. soyle bi parkta yurumeye bile hasret kaldimdoya doya gezecegim gunleri iple cekiyorum
ay Allah yardım etsin birçoğumuzun ilk bebeği. 2 çocukla lohusalık daha zordur eminimYenidoğan kucakta olmayacak da nerede olacak arkadaş anlamıyorum ben ya!! Benim kayınvalidem de her telefonda eşime tembihliyormuş çok kucağa almayın. Fotoğraflarda hep kucakta. Alıştıracaksınız diye. Bunu diyen insan. Her fırsatta anlatır eşim bebekken hiç uyumazmış da tüm gece sabaha kadar kucağında evin koridorunda gezdirirmiş
Valla benim oğlum da aynı. Dün akşam 1 saatten fazla ağladım. Sabahtan başladık gece saat 1 e kadar emzir uyuyakalsın yatağa koy 5 dakika geçmeden uyansın. Ne memelerdeki hal kaldı ne belde ne benim kafada. Bugün de tam tersi maşallah sabahtan beri emiyor uyuyor emiyor uyuyor hiç sesi çıkmadı. Ne etkiliyor anlamadım vallahi
Benim sabah 6 gibi gelmişti o günün gecesi 3 te suyum geldi ☺ Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Ay maşallahbizim de nasıl denk geliyor bilmiyorum bir gün çok sakin, uykusu çok düzenli oluyor ertesi gün bomba bir gün geçiriyoruz. Uykusuz sürekli emzir yatağa koy 2 dk sonra uyansın şeklinde. Ne etkiliyor anlamadım valla
Vallahi bi kafamı toplayamıyorum ki biri bir yandan diğeri öbür yandan. Dün oturdum ağladım artıkçevremdeki herkesi de payladım
Dün sabah 7den öglen 3e kadar (2 gibi yıkandı o yüzden uyuyabildi) bes dk uyumadı sürekli emmek istedi altına yap em uyuma seklinde kac saat gecirdik sinir sistemimi cökertti resmen oturdum kendi kendime agladım ben bu cocugu yapamamısım diyeay en azından deliksiz uyuyorlarşuan deliksiz uyuyan herkes gözüme batıyo ahahah
resmen 8 saatDün sabah 7den öglen 3e kadar (2 gibi yıkandı o yüzden uyuyabildi) bes dk uyumadı sürekli emmek istedi altına yap em uyuma seklinde kac saat gecirdik sinir sistemimi cökertti resmen oturdum kendi kendime agladım ben bu cocugu yapamamısım diye
Benzeye benzeye uyuyamama huyu anasına cekmiş gecede karanlık sessiz falan diye güc bela 1e dogru yatırıyorum anca
Anneme göre karın agrısı varresmen 8 saatbizimki bunu 3 saat yapınca bile feleğim şaşıyor. gazı mı vardı? ben gazı için damlaya geçmeden hindistan cevizi yağına başladım her akşam 4 damla. şimdilik iyi gidiyoruz damlaya geçmeden atlatırız umarım
ay aynen bizim 4/5 gün önceki halimiz gibi. ağrısı var gibi ağlıyordu birkaç gündür iyi amaAnneme göre karın agrısı var
Emziriyorum koyuyorum bes dk icinde gene baslıyor aglamaya annem babam ablam kucaklarında bi süre oyalayıp veriyorlar o ara sütğm ne kadar olduysa gene veriyorum memeyi falan
Ben uykusuzluga alıskınım uykuyu hatta hic sevmem keske uyku diye bişey olmasa falan derim ama on günde resmen feleğim sastı
Aman maşallah de dilini ısır :)ay aynen bizim 4/5 gün önceki halimiz gibi. ağrısı var gibi ağlıyordu birkaç gündür iyi ama
aynen öyle herkes geçiyor bu dönemden. bütün bebekler böyle. maşallah diyim böyle gider insallah :) ama lohusalık gerçekten zormus. ne hamilelik ne doğum en zoru bu benceAman maşallah de dilini ısır :)
Bozulmaz insallah böyle büyümeye devam eder :)
Yani burda keyfim yerinde gibi takılıyorum ama hepimizin ayrı derdi var bicoguda benzer ben sadece cok fazla cocugumu dillendirmiyorum cocuktur olacak yapacak modundayım anama babama eşime aglıyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?