oy maşallah ben 9 kiloyla gittim tartılmıyorum 40da tartılıcam pazartesi baya ödemliyken tartıldım 5 kilo gitmisti. ama sıkılaşmam lazım lastik gibiyim sanki
Doktorum demişti ama ödemin cok fazla en az 3-4kg ödemin var diye
E zaten cocugum 4kgya yakın dogdu geri kalan kandı suydu buydu normal on gün icin :)
Karnımda hamile karnı gibi değil löp et gibi oldu iki gündür
Rahmimdeki kanı bosaltmak icin kürtaj icin kullanılan bi ilac verdi doktor sanırım onun etkisiyle karnım hamile formundan cıktı
İnsallah bende 40a kadar geri kalan kilomuda veririm :)

insallah. dimi löp et gibi benimki de. pilatesle sıkılaşmak lazım 40dan sonra

17 günlük oldu d vitamini başladık , gaz için bişey gerekmedi şimdilik kayınvalide çıkarıyor eşimde uğraşıyor ama bizimki genelde altına yaparken gazını çıkarıyor hatta ben emzirirken başlıyor sesler gelmeye alttan

Bende aynen öyle banyodan sonra şapka öyle kuruyor saçı, kayınvalide banyodan sonra kundak yapıyor 1 saat fln kalıyor öyle uyanınca daralınca çıkarıyoruz

Oh maşallah ben altını üc bezle temizliyorum resmen
İdrarı yapmıs diye değiştirirken hop yeni taktıgıma bir idrar daha yapıyor onuda değiştiriyorum bes dk sonra kaka yapıyor
Babasının cebine kastı var cocugumun

Memelerin yanıp ağrımıyorsa , yara da yoksa
Sütün yetip uzun uykuya geçebiliyorsa belki de sağmana şuan gerek yoktur
Ben saatlerce memede kalmasını istemiyorum keyfine göre takılıyor memede , günde kaç cc sağdığım sütü içiyor , en son hangi saatte içti gibi detayı not alıyorum hergün süt oranını arttırıyor günde 240 civarından arta arta 450 cc ye çıktık hiç inmedi hep arttı mide büyüdükçe ihtiyacı artıyor doğal olarak o yüzden süt sağmayı günde 3 den 4 e çıkardım bütün itibariyle

Aynı haldeyiz bizde uyumadigi süre içinde sürekli emiyor ben acaba doymuyomu diye düşünüyorum sutum mu yetmiyo bilemedim /: ayruca kimsenin dedigini takma birine takildigim an titreme gelip ates basiyo sutum azaldi

Ya bende henüz almadım eski medikalcilerde satılan tip korsem var ama cok sıkarmı diye korkuyorum giyemiyorum
dikiş yerlerin ağrı yapabilir 1-2 hafta daha bekle bence. benim dikişlerim çok çabuk iyileşti doktor bile şaşırdı 1 haftalıkken sanki 20 gün önce doğum yapmış gibisin dedi ondan sonra kullanmaya basladım ama sıkılınca çıkarıyorum keske devamlı kullanabilsem
yok hiç öyle şeyler olmuyor. uykuya da gazı yoksa uzun dalıyor. her emdikten sonra biseyler yiyip içiyorum sömürüyo çünkü sağmak da ayrı sorumluluk ya zor gibi. hiç sağmadığım için günde kaç cc içiyor onu bile bilmiyorum

Sol kalçada hissizlik var benimde üzerine yatmaya çalıştığımda o bi cm sertliği hissedebiliyorum :/ dün kontrolüm vardı dr anestezinin yan etkileri bi müddet sonra geçer karninda aynı şekilde olur muhtemelen bikacgune farkedersin dedi umarım zamanla geçecek yani

Annemde gece uyuyor dokunma diyor ama bilemedim ya korkuyorum ya acsa diye
Bende cok az yiyorum cok süzüldüm ama iyı manada değil bildigin ben sarılık oldum gibi
Enerjisiz kalırsın , kendine iyi bak depolarını doldur bebeklerin bize hep ihtiyacı var
Ben 9 kilo almıştım 3 kilo kaldı eskiye dönmeme ama genişledik bir kere eski kiloda olsam bile eski çıtırlık olmayacak biliyorum artık anayım ben ana yarayacak herşeyi yiyorum midem aldığınca geçen gün bende öyle sarardım tekrar yüklemdim yemeğe suya

Evet gerçekten sömürüyorlar bende habire bişeyler yiyorum sapmak kolay fan malzemeleri dezenfekte etmek , hazırlamak
Habire tezgah kuruyorum sapma makinem biberon , göğüs Kalkan’larım dezenfekte edilmiş halde , göğüs kremim ve göğüs pedim o kadar çok malzemem var ki gerçekten bazen yorucu oluyor ama benimde sistemim bu

emzikle kandırmaya çalışsana. benimki 2-3 saat arası uyanıyor aynen sonra tek memeyi bosaltıyor. sonra gazı kakası derken bidaha uykuya dalana kadar acıkıyor ama seninki yiyici cinsten de olabilir
Tek meme mi emziriyosun aslinda tek memeyle doyup 2.sine hali kalmayip uyuyor..20 dk maksimum doymus oluyor uykuya geciyor..memeyi tutamiyor ya da atiyor anlamadim simdilik..basta aldi ama cani isterse emip cani isterse atiyo ...sanki beceremiyoda dusuruyo..philips avent ultra soft almistim..oioinin yuvarlak ortadontik olanida denedim onu hic almadi..philipsi yine bir nebze :)

oh ne güzel organize ilerleyen zamanlarda gerek duymazsın insallah.
her acıktığında tek meme. doyuyor zaten onunla hem o memeye takviye yapmak için 1 öğünlük vakit kazanıyorum. ve tek memeyi tamamen bitirmeye çalışıyorum. doymazsa hala diğer memeye geçiş yapıyorum tabi. benimki bugün tutmaya basladı tekrar :) belki ihtiyac duymayız 2. emzige

Hepimiz ayni seyi yasiyoruz..sistemli emzirmek gerekiyormus ama doktor her istediignde verdigim icin baya kizdi bana kendimi cok cahil hissettim orda 2saatte bir dedi..dedim durmuyor durmasin aglasin diyo emzik ? Ben öneriyorum dedi..cunku diger turlu cocuk seni emzik niyetine kullaniyo..sonuc pörsümüs memeler..aksama kadar cokcok..valla 1gun yaptim o hatayi dunyam tersine dondu o gün..simdi bizimki uyuyir ve 2saatte bir aglayarak uyaniyor..bizim sorunumuz emdikten sonra yine agliyor eger dayanilmicak gibiyse ben de mama veriyorum (azaltmaya calisiyoruz hic istenilen bir sey degil) bi sisstem kur her emzirdigin saati not al..

Bende tikistiriyorum agzina ama insallah tutar bakalim

Oh maşallah banada derin müsait iz kalmayacak dedi ama su bayılma olayından sonra herşeyden korkar oldum dedigin gibi en azından bi yarı kırkı cıkana kadar bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…