oy maşallahYok 18 kilo ile gittim doguma 5i kaldı :)
Doktorum demişti ama ödemin cok fazla en az 3-4kg ödemin var diyeoy maşallahben 9 kiloyla gittim tartılmıyorum 40da tartılıcam pazartesi baya ödemliyken tartıldım 5 kilo gitmisti. ama sıkılaşmam lazım lastik gibiyim sanki
insallah. dimi löp et gibi benimki de. pilatesle sıkılaşmak lazım 40dan sonraDoktorum demişti ama ödemin cok fazla en az 3-4kg ödemin var diye
E zaten cocugum 4kgya yakın dogdu geri kalan kandı suydu buydu normal on gün icin :)
Karnımda hamile karnı gibi değil löp et gibi oldu iki gündür
Rahmimdeki kanı bosaltmak icin kürtaj icin kullanılan bi ilac verdi doktor sanırım onun etkisiyle karnım hamile formundan cıktı
İnsallah bende 40a kadar geri kalan kilomuda veririm :)
Korse kullanmaya basladın mı pekiinsallah. dimi löp et gibi benimki de. pilatesle sıkılaşmak lazım 40dan sonra
17 günlük olduEvet elleri oynadıkcada kendi kendini uyandırıyor
Ama bizimki tamamen gaz yapamamaktan sekilden sekile giriyor genede ı ıh
Bide ben ne hikmetse cıkartamıyorum o gazını eşim alıyor iki tık tık vuruyor anında cıkartıyor
Dünde yoktu eşim baya uykusuz geceler modundaydıkta annem sarıp sarmalayınca en azından karın agrısına iyi gelip uykuya dalabildi :)
Senin kac günlük oldu buarada gıda takviyeleri başladı mı d vitamini gaz ilacı falan
başladım ama korsemi beğenmedim şu kopçalı olanlardan alıcamKorse kullanmaya basladın mı peki
Cocuklari yikadiktan sonra saclarini ne yapiyorsunuz. Ben havlu ile kurulayip sapka giydiriyorum ama ya usurse doye sac kurutma makinasi ile kurutsam mi diyorum ama cmdaha cok kucuk ya korkarsa diye denemedim hic. Sampuan olarak hipp kullankyorum.
Kisa kollu zibin giydirip, ustune de alt ust takim giydiriyorum ayakta corap da var. Hatta ellerine de corap giydiriyorum, eldivenler cabuk cikiyor diye.
Kafada sapka yok. Sadece banyo sonrasi ve disari cikarken giydiriyorum.
Havalar sicak diye kundaga alistiramadim ama simdiden sonra sarmak istiyorum oglumu.
Oh maşallah ben altını üc bezle temizliyorum resmen17 günlük oldud vitamini başladık , gaz için bişey gerekmedi şimdilik kayınvalide çıkarıyor eşimde uğraşıyor ama bizimki genelde altına yaparken gazını çıkarıyor hatta ben emzirirken başlıyor sesler gelmeye alttan
Ya bende henüz almadım eski medikalcilerde satılan tip korsem var ama cok sıkarmı diye korkuyorum giyemiyorumbaşladım ama korsemi beğenmedim şu kopçalı olanlardan alıcam
sütünü sağmayan tek ben mi varım? sağmak mi gerekiyor ki? yada neye göre sağmak lazım? ben sağmıyorum mama da vermiyorum 2-3 saatte bir emziriyorum. bazen uyku basına vurdugunda meme istiyor 2 dk ağzında tutup uyuyor
Aynı haldeyiz bizde uyumadigi süre içinde sürekli emiyor ben acaba doymuyomu diye düşünüyorum sutum mu yetmiyo bilemedim /: ayruca kimsenin dedigini takma birine takildigim an titreme gelip ates basiyo sutum azaldiDogum yapan arkadaslae bir sorum olacak sizin de berkleriniz surkli emmek istiyor mu? Bizimki bugun surekli emmek istiyor. Azcik kustu bile ama yine emmeknistiyor. Mememde uyuyor yatagina yatirirken yine uyaniyor basliyor emmek istemeye. Kaynanam da kucaga alistirdin deyip duruyor kafayi yicem
dikiş yerlerin ağrı yapabilir 1-2 hafta daha bekle bence. benim dikişlerim çok çabuk iyileşti doktor bile şaşırdı 1 haftalıkken sanki 20 gün önce doğum yapmış gibisin dediYa bende henüz almadım eski medikalcilerde satılan tip korsem var ama cok sıkarmı diye korkuyorum giyemiyorum
yok hiç öyle şeyler olmuyor. uykuya da gazı yoksa uzun dalıyor. her emdikten sonra biseyler yiyip içiyorum sömürüyo çünküMemelerin yanıp ağrımıyorsa , yara da yoksa
Sütün yetip uzun uykuya geçebiliyorsa belki de sağmana şuan gerek yoktur
Ben saatlerce memede kalmasını istemiyorum keyfine göre takılıyor memede , günde kaç cc sağdığım sütü içiyor , en son hangi saatte içti gibi detayı not alıyorum hergün süt oranını arttırıyor günde 240 civarından arta arta 450 cc ye çıktık hiç inmedi hep arttı mide büyüdükçe ihtiyacı artıyor doğal olarako yüzden süt sağmayı günde 3 den 4 e çıkardım bütün itibariyle
Sol kalçada hissizlik var benimde üzerine yatmaya çalıştığımda o bi cm sertliği hissedebiliyorum :/ dün kontrolüm vardı dr anestezinin yan etkileri bi müddet sonra geçer karninda aynı şekilde olur muhtemelen bikacgune farkedersin dedi umarım zamanla geçecek yaniDikiş yerimin bi cm üstünde sağ tarafımda yaklasık gene bir cm boyutunda bi yerde hafif bi sertlik hissediyorum bugun
Dokununcada sızlıyor
Sezeryancılar ameliyat sonrası ödem yada şişlik böyle sertlik falan olan oldu mu
Enerjisiz kalırsın , kendine iyi bak depolarını doldur bebeklerin bize hep ihtiyacı varAnnemde gece uyuyor dokunma diyor ama bilemedim ya korkuyorum ya acsa diye
Bende cok az yiyorum cok süzüldüm ama iyı manada değil bildigin ben sarılık oldum gibi
dikiş yerlerin ağrı yapabilir 1-2 hafta daha bekle bence. benim dikişlerim çok çabuk iyileşti doktor bile şaşırdı 1 haftalıkken sanki 20 gün önce doğum yapmış gibisin dediondan sonra kullanmaya basladım ama sıkılınca çıkarıyorum keske devamlı kullanabilsem
yok hiç öyle şeyler olmuyor. uykuya da gazı yoksa uzun dalıyor. her emdikten sonra biseyler yiyip içiyorum sömürüyo çünküsağmak da ayrı sorumluluk ya zor gibi. hiç sağmadığım için günde kaç cc içiyor onu bile bilmiyorum
Tek meme mi emziriyosun aslinda tek memeyle doyup 2.sine hali kalmayip uyuyor..20 dk maksimum doymus oluyor uykuya geciyor..memeyi tutamiyor ya da atiyor anlamadim simdilik..basta aldi ama cani isterse emip cani isterse atiyo ...sanki beceremiyoda dusuruyo..philips avent ultra soft almistim..oioinin yuvarlak ortadontik olanida denedim onu hic almadi..philipsi yine bir nebze :)emzikle kandırmaya çalışsana. benimki 2-3 saat arası uyanıyor aynen sonra tek memeyi bosaltıyor. sonra gazı kakası derken bidaha uykuya dalana kadar acıkıyorama seninki yiyici cinsten de olabilir
oh ne güzel organizeEvet gerçekten sömürüyorlar bende habire bişeyler yiyorumsapmak kolay fan malzemeleri dezenfekte etmek , hazırlamak
Habire tezgah kuruyorum sapma makinem biberon , göğüs Kalkan’larım dezenfekte edilmiş halde , göğüs kremim ve göğüs pedim o kadar çok malzemem var kigerçekten bazen yorucu oluyor ama benimde sistemim bu
her acıktığında tek meme. doyuyor zaten onunla hem o memeye takviye yapmak için 1 öğünlük vakit kazanıyorum. ve tek memeyi tamamen bitirmeye çalışıyorum. doymazsa hala diğer memeye geçiş yapıyorum tabi. benimki bugün tutmaya basladı tekrar :) belki ihtiyac duymayız 2. emzigeTek meme mi emziriyosun aslinda tek memeyle doyup 2.sine hali kalmayip uyuyor..20 dk maksimum doymus oluyor uykuya geciyor..memeyi tutamiyor ya da atiyor anlamadim simdilik..basta aldi ama cani isterse emip cani isterse atiyo ...sanki beceremiyoda dusuruyo..philips avent ultra soft almistim..oioinin yuvarlak ortadontik olanida denedim onu hic almadi..philipsi yine bir nebze :)
Hepimiz ayni seyi yasiyoruz..sistemli emzirmek gerekiyormus ama doktor her istediignde verdigim icin baya kizdi bana kendimi cok cahil hissettim ordaDogum yapan arkadaslae bir sorum olacak sizin de berkleriniz surkli emmek istiyor mu? Bizimki bugun surekli emmek istiyor. Azcik kustu bile ama yine emmeknistiyor. Mememde uyuyor yatagina yatirirken yine uyaniyor basliyor emmek istemeye. Kaynanam da kucaga alistirdin deyip duruyor kafayi yicem
Bende tikistiriyorum agzina amaoh ne güzel organizeilerleyen zamanlarda gerek duymazsın insallah.
her acıktığında tek meme. doyuyor zaten onunla hem o memeye takviye yapmak için 1 öğünlük vakit kazanıyorum. ve tek memeyi tamamen bitirmeye çalışıyorum. doymazsa hala diğer memeye geçiş yapıyorum tabi. benimki bugün tutmaya basladı tekrar :) belki ihtiyac duymayız 2. emzige
Oh maşallah banada derin müsait iz kalmayacak dedi ama su bayılma olayından sonra herşeyden korkar oldum dedigin gibi en azından bi yarı kırkı cıkana kadar bekleyeyimdikiş yerlerin ağrı yapabilir 1-2 hafta daha bekle bence. benim dikişlerim çok çabuk iyileşti doktor bile şaşırdı 1 haftalıkken sanki 20 gün önce doğum yapmış gibisin dediondan sonra kullanmaya basladım ama sıkılınca çıkarıyorum keske devamlı kullanabilsem
yok hiç öyle şeyler olmuyor. uykuya da gazı yoksa uzun dalıyor. her emdikten sonra biseyler yiyip içiyorum sömürüyo çünküsağmak da ayrı sorumluluk ya zor gibi. hiç sağmadığım için günde kaç cc içiyor onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?