Evet altını değiştirirken poposunu siliyorum bakıyorum devamı geliyor kaka çiş ne varsa bekliyorum ayaklarını öne doğru ittirip yardımcı oluyorum sonra bez değiştiriyorum

Benim sütüm bu şekilde arttığı için devam ederim aslında ilerde daha çok ihtiyacım olacak 5 ayı bitince bebeğimin işe başlayacağım O yüzden stok bile yapmam lazım 3.aydan sonra

Aynen sürekli emme hali bağımlılık elbette bebeğin buna ihtiyacı olabilir ama belirli miktarda sonra beşiğine geçip kaliteli uykuya dalması lazım o sırada senin dinlenip yeniden yağlı kaliteli süt üretebilmen için kafanı boşaltabilmen aklındaki işleri yemek vs yapman lazım ,
Emzirmek emzirebilmek dünyanın en güzel en özel anlarından pamuk gibi hissediyorum kızım emerken dünyam güzelleşiyor bağımız kuvvetleniyor bulduğum bütün güzel benzetmeleri kızıma söylüyorum o esnada , sonra ninni, şarkı vs. ama biraz esnek olabilmek laZım hem kendin hem bebeğin için emzireceğim zaman büyük keyif alıyorum kavuşuyoruz diye seviniyorum
Ama sürekli memede olma hali bana da sağlıklı gelmiyor ve bebeğin ihtiyaçlarını daha doğru yorumlayabilmek için biraz daha çaba gerekiyor diye düşünüyorum

Bizimki de kaka yapacağı gün sürekli kendini kasıp duruyor kıpkırmızı. Rezene içiyorum kimyonu da deneyeceğim, bi daha ki kaka krizinde zeytinyağını da

Kizlar ne zaman disari cikacaksiniz ? Ya da ciktiniz mi bebekle ? Gecen doktora gitmek icin ciktik arabaya binene kadar gozlerim kamasti magaradan ciktim sanki..ve cok bunaldim evde..

Ben de Doğumdan sonraki 5.güb sağlık ocağına 10.gün doktora gittim ve uzaylı gibi hissettim , 2 günde bir akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyorum ama ortalama 35 dk sürüyor marketten bişeyler alıp dönüyoruz sohbet ediyoruz vs. zaten acilen eve dönmek gerekliliği hissediyorum üstelik kızım derin uykudayken uyansa kayınvalide sütümü ısıtabilir gazını çıkarabilir ama ben eşime , beni kamp alanıma geri götür diyorum kızım evde beklerken çok keyif alamıyorum baya adapte oldum bilmiyorum ilerisi nasıl olur

Canım biz bebişi annemle yıkadık o da havlu ile güzelce kuruladı şapka taktı.

Dogumdan önce kullandığım tüm gıda takviyelerine devam edicem bi süre daha
Ocean plus omega3, osteocare kalsiyum magnezyum vs, maltofer demir
Birde doktor bebegim icin D vitamini verdi 15.gün baslayacakmısım

Pediatri D vitamini verdi ama hemen kullanın dedi bebeğin 6 günlük. Sağlık ocağına kalsa bekle derler ama siz hemen kullanın dedi hangisi doğru anlamadım

Benim kızımında keyifle uyuması bana çekmiş eşim öyle diyor eller kollar yukarda yada ikisi göğsünün önünde birleşmiş , yan yatış bacağın biri diğerinin üstünde bacağı da but oldu zaten yiyeceğim az kaldı

Pediatri D vitamini verdi ama hemen kullanın dedi bebeğin 6 günlük. Sağlık ocağına kalsa bekle derler ama siz hemen kullanın dedi hangisi doğru anlamadım

Benim sağlık ocağı hemen başlayabilirsin demişti 5.gün eczacı 7.gün dedi acele etmedim 7.günden sonra başladım

Kizlar ben ne yemek yapacagiimi sasiriyorum..yesil mercimek suyunu suzup yemegini yapsam gaz yapar mi? Ne yemekleri yapiyorsunuz ?
Hastanede sezaryen sonrası kaldığımda yoğurt çorbası getirdiler gaz yapmadı. Daha sonra doktor bulgur pilavının çok iyi süt yaptığını söyledi. Bir de protein almak gerekiyormuş köfte yaparsın mesela. Taze fasülye ve bulgur pilavı yedim evde. Hem lifli olduğu için kabız yapmaz die düşündüm sezaryen olduğum için önemliydi

Kızlar işte ben bu durumu dün sabah 8 den gece 1 e kadar yaşadım emzir uyut yatır 5 dakika sonra ağlama sesi. Bi yandan büyük oğlumun dikkat çekmek için yapma dediğim her şeyi yapması. Akşam 10 da artık tüm sinir sistemim çöktü annemi babamı eşimi oğlumu bi güzel payladım ağla zırla derken iyice zıvanadan çıktım. Bir ara bebeğe bile bağıracağım diye korktum

İşin kötüsü bu saate kadar süperdi son 1 saattir yine aynı kısır döngüye girdik emzir yatır kaldır

@honey bunch aynen benim annem de sürekli sancısı var karnı ağrıyor diyip duruyor ama bence o değil sıkıntı.

Bende öyle canım
Mama vermedim hiç
Acıkınca sinyal veriyor ezmiyorum
Sağma filan yapmadım gerek kalmıyor
Susuzluğu giderecek kadar emiyor bazen o 2 dk
Zaten bebekler sütün %90 ını ilk 5 dk da emer

Evet altını değiştirirken poposunu siliyorum bakıyorum devamı geliyor kaka çiş ne varsa bekliyorum ayaklarını öne doğru ittirip yardımcı oluyorum sonra bez değiştiriyorum
Seninki aynı bezse iyi ben sürekli cise ayrı kakaya ayrı bez koyup duruyorum henüz annelik yüklemesi tamamlanmadı :)

Kızlar ben sağım yapmıyorum, rahatsızlık verecek cinsten şişmiyor göğüslerim. 2 saatte bir emziriyorum. Acaba sütüm az mı o yüzden mi sağıma ihtiyaç kalmıyor

6. gün kontrol içim pediatriye gittik Doktorum emzirme saatlerimi sordu ve sağım yapmana gerek yok dedi. doktora sorabilirsin. Bebeğin kilosuna da bakar sütünün yeterli olup olmadığı konusunda bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…