Emzik vermdiysen emzik dene canım. Karnı doyduktan sonra emzik oyalıyor bi süre ya da derin uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Ben pek vermek istemedim ama kurtarıcı oldu.

Oyy gözümde canlandı yerim maşallah

Off beterin beteri
Dün bende anneme babama kızdım sebepsiz söylendim aksam babam anneme cocuklarını babama şikayet etmeden büyüttüğü için sayemde teşekkür etti
Bizimkini yıkayınca emzirip uyuttum aksamda annem bildigin polara sıkı sıkı sardı kundak gibi öyle hareketsiz kalınca ısınıp uyudu

Emzik vermdiysen emzik dene canım. Karnı doyduktan sonra emzik oyalıyor bi süre ya da derin uykuya geçişi kolaylaştırıyor. Ben pek vermek istemedim ama kurtarıcı oldu.
Denemezmiyim denedim onuda
Ama hava yutuyor gibi geldi korktum ilk attıgında geri koymadım agzına bi daha

Sezaryen olan arkadaşlar bir sorum olacak sezaryen sonrası eve geldiğimde hani 5 kilo gitmişti falan derler ya ben de o gazla geldim eve bebeğin kilosu kadar kilo kaybetmişim geriye kalan kilolar benim nereye gitti amniyon sıvısı plesanta ağırlığı falan Tabi her şeyden önemlisi bebeğimizin sağlıklı olması ama insan merak ediyor, siz eve geldiğinizde kaç kilo gitmişti. Bir de sezaryen sonrası göbeğin toparlanması için yapabileceğimiz bir şey var mı yani korse dicem ama erken biraz dikişler falan

Hâlâ doğurmadım devlet hastanesi olduğu için acilmam olmadığından bekletiyorlar serum taktılar dün sancı falan kalmadı
Canim benimde sancı yarım saate düştü gece sonra tuhaf bı şekilde azalmaya başladı uyumuşum resmen hastaneye de gitmedim daha benimkide üniversite hastanesi orda yatmak istemedim şimdide 20 dk ya düşüyor bugün öğlen bir gibi nisanimda geldi şu filan gelmezse 10 dk düşene kadar bekleyip öyle gidecem. Bı hayırla kavusaydik kuzilarimiza

Hâlâ doğurmadım devlet hastanesi olduğu için acilmam olmadığından bekletiyorlar serum taktılar dün sancı falan kalmadı
Aaa devlet hastanesinde suni sancı verilmiyor mu? Senin günün dolmuştu di mi canım? Benim doktorum günüm dolunca suni sancı vermeyi düşünüyor

Diyorumya bezi bile ters bağlamış, her şeyi ben bilirim havalarında ama o işler öyle değil işte

Sağlıkla kucağına al inşallah

Aynı şey oldu 3 kilo vermiştim sadece
2-3 gün sonra 1 hafta içinde vücut atıyor hepsini

Ayni sorulari bende soruyorum kendime :))) hatta beni emdikten sonra var gucuyle bagiriyor mama vermek durumunda kaliyorum siz ne yaptiniz beslenme sorununu cozebildiniz mi ? ShinSeGi limelemon
Benim sağ mememi emmiyor zaten, iki üç dakikayı geçmiyor, silikon uçla veriyorum yine aynı. Sol memeyi güzel emiyor ama sağ memedeki sütler akıyor ziyan oluyor, fırsat buldukça sağıyorum ya da mochi'yi takıyorum. Her emzirmeden sonra 30 cc mama veriyorum, geceyse uyumazsa bi 30 cc daha veriyorum. Dr tek seferde 90 cc verebilirsin dedi ama tek seferde 60 cc bile fazla geliyor. Mememi emzik gibi kullanıyor daha çok, çabuk uykuya dalıyor.
Neden böyle oldu ya. Ben mama vermek istemiyordum ki. Şırıngaya kızdı bir kez biberonla verdik mamayı, şimdi temel beslenmesi biberon oldu resmen. Sarılık olmasından korktum, e zaten yetersiz beslenmeye dayalı kristalleşme vardı idrarında. Mecbur kaldım ben ama böyle olması da üzüyor. O mamayı hazırlamak kolay değil sezeryanlı halinle gece kalkıp. Neyseki anne sütü de emiyor yanında. Tek tesellim bu.
Bir de eşim de benimle beraber perişan oldu uykusuzluktan. Kendimi geçtim adam da lohusa depresyonuna girecek

yesilus ben de 3 kilo vermiştim

Geçen bi yerde okudum sütünüz bitmedikçe 2 saat boyunca aynı göğsü emzirin diyordu, sonradan gelen yağlı sütü iyice alsın diye. 2 saat dolunca diğer memeye geçin diyordu ben de öyle yapmaya başladım. 2 saat içinde meme istedikçe hep aynı göğsü veriyorum. 15 dk sonra filan kaymaklı gibi süt gelmeye başlıyor cidden.

O kaymaklı gibi sütü sağmıştım uyku sersemliğiyle döktüm içim cız etti

Canım cidden karın ağrısı gazı veya kaka yapma çabası olabilir. Benimki de bazen öyle oluyor sonun da kaka yapınca rahatlıyor. Sancı çektikçe rahatlamak için anne memesi isterlermiş

Benimde eve geldigim ilk gün dört kilo gitmişti
Sonraki hafta yani bugun itibariyle on küsür kg gitmiş oldu :)
Sezeryanda cok sistigimiz ve normal süreci yasamadıgımız icin kilomuz yanıltıyor

Ben de tam tersi burda iç döküyorum yoksa bana kızıyor bizimkiler bebektir olacak o kadar modunda rahatça bi lohusa ağlaması bile yapamıyorum eşim hemen kızıyor ne var şimdi ağlanıcak diye

Canım cidden karın ağrısı gazı veya kaka yapma çabası olabilir. Benimki de bazen öyle oluyor sonun da kaka yapınca rahatlıyor. Sancı çektikçe rahatlamak için anne memesi isterlermiş
Büyük ihtimal öyle zaten gaz cıkarmada sıkıntımız var beceremiyorum
kaka da normali ne ne seviyede olmalı vs bilmiyorum oda olabilir tabi
Kaka yapmak icin emme refleksini kullanıyormus saglık ocagı doktoru öyle demişti ondan hic agzını bosta bırakmayıp dayadım ama ben tükendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…