Ben de tam tersi burda iç döküyorum yoksa bana kızıyor bizimkiler bebektir olacak o kadar modunda rahatça bi lohusa ağlaması bile yapamıyorum eşim hemen kızıyor ne var şimdi ağlanıcak diye
Eşime uyumayan cocuk yapmısım diye hüngür hüngür aglarken kahkaha attı pis
Annem babam kızıyorda onların kızması da yani aynı alttaki karikatür gibi

Eklentiler

• 22E6C723-2501-456D-8A4B-B61E8915493D.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 58
Sesini duyunca geriliyorum ben de, bir tane güzel muhabbeti yok ki, hep birilerini eleştirsin anca. Çevrede hiç güzel bir şey yokmuşcasına hep enerji emsin, hep negatif... Ay içim şişti

Ben eve geldiğimde hiç kilo vermemiştim oturup ağlayacaktım ama ayaklarım, karnım davul gibi şişti. 1 hafta sonra anca tartılmaya cesaret ettim 1 hafta sonra (işler indikçe) kilo azalmaya başladı. 2.haftam bitti 8 kilo gitti 1 kilo kaldı hamile kalmadan önceki kiloma.

Maşallah canım. Benim de şişlikler iniyor ama ben kilo da alıyorumdur çünkü diyet gitti

Evet canim bosaltmak gerekiyormus tamamen..saglik ocagndaki ebede oyle dedi bana..
limelemon bende oyle ilerliyorum mama takviyesini yavas yavas birakacagiz dedi doktor hic uzulme sarilik olsa daha mi iyi..once memeni veriyorsan aliyorsa yeterli aliyordur ben artik oylr dusunuyorum.. ben emdikten sonra bugun mochiyi taktim ve 20 cc sagdim Allahim dunyalar benim oldu.(incir hurma bol su icmistim).baya geldigine gore gulcede guzel emmistir dedim ama memeden aldim yine yalaniyor simdi emzigi tikacagim mecburen..benimkinin gozu ac

Kendini tüketme sakın valla sinirler yıpranıyor bir süre sonra. Korkma emzik ver ben de yoğun ısrarlar sonucu verdim sorun olmadı. Sevdiğim bir doktorun kitabında da yazıyor, emme refleksinin tatmin olması için karnı doyduktan sonra emzik verin diye.

Cok hava yutuyor gibi ses yapıyor cocugu kandırıcam derken gazı iyice cogaltmıyım

Maşallah canım. Benim de şişlikler iniyor ama ben kilo da alıyorumdur çünkü diyet gitti
E sen hamileyken almadın artık hakkındır emzirirken al biraz. Yakın da bende almaya başlarım süt yapıyor diye eşim sürekli bol kalorili şeyler sokuyor ağzıma

Ankarada hava nasıl bilmiyorum ama istanbul tamda dedigin gibi gezmelik

Burasi hep soguk o yuzden esiyor diye cesaretimiz yok..bu gidisle seneye haziranda cikariz

Ne guzel yaa icsellestirmissin..gece uyutmayinca (ki 1de emzirince en son cokta kalkmiyorum gecede 2 defa) onda bile zombiye donuyorum kiziyorum uyuyakaliyo memede diye..gezmeyi falan özledim herhalde bende boyle anayim uyurken daha tatli gorunuyor gozume bir de sabahlari cunku cok sakin

Valla ben sarıyorum penye battaniyeye aynı senin gibi yarım kol zıbın üstüne alt üst takımı iki çorap giysiriryoeum a un aşkları sıcak olunca gazını da rahat yapıyor şapka da ince penye şapkalardan yakıyorum bugğn yıkadık kundak yaptık güzelce

Dün kontrolu uz vardı sarılık çıktı çok ağlattılar yavrumu kan aldılar elinden 13.67 çıktı sarılığı 17 sınırmış bol bol emzirmeye beslemeye çalışıyorum sütü sağıp veriyorum gece de 1 kez mama verdim
Bide benim aşırı ödem var ayaklarımda a un ak bileklerim balon gibi şişti hamileyken şişmemiştim hiç neden oldu ki acaba yaşayan varmı
Ve son olarak pazartesi dikişlerim alınacak yapıştıma yapmıştı ama iki başta düğüm var onları alacak sanırım acı olur mu dikişi alınan varmı

Ameliyattan bi hafta sonra gecti benim ödemim
Sezeryan olduysan verdikleri ilac yapıyor
Benim cok az kaldı
Dikiş alma ne bilmiyorum benimki yapıstırma yaptı sonraki gün dondurucu sıktı kontrole gittigimdede kürdan gibi bişeyle bi kısmından uhu gibi bişey cıkarttı hic acı olmadı

Kac gun oldu canim ? Benim 3 ya da 4.gun balon gibiydi ayaklarim (hayatimda odem nedir bilmem) epiduraldrn kaynakli oluyor indi sonra hemen..bol su ic..mama vermekten cekinme sarilik olmasindan iyidir..sagip veriyormussun zatn 13 cok degil bizim 16yi bulmustu yatis verecekti az kalsin ama ilk hafta tavan yapar sonra degerler inermis..13e dusunce bir daha bakmicaz dedi degerine.. cikarsada korkma yavas yavas gerileyecek

Dün tam 1 hafta oldu sarılığı da inşallah dediğin gibi olur

Ya ilk kıızmda kendinden eriyen ipmiş bu niye böyle yaptı anlamadım korkıyorum valla hiç dikiş aldırmadı hayatımda

Evet canım doktorum contractubex verdi, aldım ben de. Pansuman yapıyodum bugüne kadar. Yarından itibaren onu kullanmaya başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…