Süt artana kadar ya da bebek 2 memeyi de emneye alışana kadar geçiş süresinde mama veriyorsan üzme kendini bundan sonrası için yapabileceklerine odaklan

Sakinken herkes sever bende emerken ve uyurken bayılıyorum , birde karnı doyduktan sonra yatağıma koyuyorum bakışıyoruz boncuk boncuk görmesede sesime bakıyor kuzum ya evet hepimiz bir şekilde içselleştiriyoruz duygusal anlar yaşıyoruz bende gezmek kafamı dağıtmak isteyeceğim sonra koşup bebeğime kavuşmak isteyeceğim hepsi ihtiyaç hepsi lazım , şuan sadece ilk günlerin tadını çıkarıyorum

Cafe falan degilde esiyor diye korkuyoruz biz de.. soyle bi parkta yurumeye bile hasret kaldim doya doya gezecegim gunleri iple cekiyorum
Biz 3 defa kisa sureligine avm ye gittik. 1 defa ebebek e gittik. 1 defa carsiya cikip disarda yemek yedik. Avm gezimizn bir8nde de yemek yedik. Ama biz 26 gunluk olduk. Baya gezmisiz. Hastaneye de 2 defa gittik. 2 defa da saglikocagina gittik.

Kızlar bebeklerin ilk zamanlar bişeyi batıyormuş bilgisi olan var mı? Ememiyomuş ve huzursuz oluyomuş şu an bizimki o durumda emmek istiyo ama çok zorlanıyo napcam bilmiyorum emzirmek için alıyorum 5 dakikada uyuyakalıyo ve yerine koyduğumda ağlamaya başlıyo ağlamasına dayanamıyorum başına gelen var mı nasıl düzelir ki

Canım bence o yalanmaları refleks biraz da. Benimki de ellerini yiyor, kim görse aç bu çocuk diyor, e mama da veriyoruz daha ne yapalım.

Benim bebeğim de böyle yapıyor bazen ama bi şeyi batıyormuş ne de ek anlayamadım.

Evet canım doktorum contractubex verdi, aldım ben de. Pansuman yapıyodum bugüne kadar. Yarından itibaren onu kullanmaya başlıycam
Bana da başka bir jel verdi kontrolümde. Remolent Scr krem. Ben hiç pansuman yapmadım gerek yok dedi dr. Bantı 7. günde çıkardık.

Benim bebeğim de böyle yapıyor bazen ama bi şeyi batıyormuş ne de ek anlayamadım.
Annemle kv sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor kundak yapmak istemiyorum çocuk kendini sürekli oynatıyor arkasında bi kemik mi ne varmış orası batıyomuş kundak yapmadığım için ben de bilmiyorum ama belki bilen vardır diye sormak istedim emmek istemiyo versem de azıcık emip uyuyo sonra ağlamaya başlıyo hiç sıkıntı yoktu hâlbuki

Benimde aynı malesef gğüs ucum çok büyük damağıylakavrayamıyor çok ağlıyor sinirlenip sağıp veriyorum bu gidişle mi almayacak diyr korkıyorum
Canım bence emzirmeyi dene, sağıp vermek çok zor, hem de emzirirken oluşan duygusal bağ çok farklı, benim göğüs ucum da çok büyük ve ilk çocuğum 2 yaşını geçene kadar emdi, ilk 6 ay sadece anne sütü aldı. Şimdi ikinci oğlum da emiyor, zamanla uyum sağlıyorlar.

Şişlik normal canım bende de oldu 2.hafta geçti

Evet geyrek derler bizde batınca çok ağlıyor ve kakası yeşil okur ben sarıyorum balla kundağa sımsıkı yapmıyorum ama özellikle emzirirken çok rahat oluyo çocuğu kavramak

Evet canım doğru söylüyorlar.
Sırtındaki kemik batıyor, geğreği batıyor diyorlar ona.
Dengesiz tutuldukları için oluyor.
Birde topluyor bebek kendini anne karnındaki gibi.
O yüzden de ağrı hissediyor
Kızımda huzursuz olduğunda ters çevirip sırtını sıvazlayıp,
Ardından da ters haldeyken
sağ kolunu sol bacağı,
Sol kolunu sağ bacağıyla birleştirmiştik
Tekrar sırtını sıvazladık
Rahatlamıştı
Bende ilk duyunca şaşırmıştım
Hatta annemler yapınca içim gitmişti
Ama kesinlikle doğru.
Bizzat gördüm denedim

Evet geyrek derler bizde batınca çok ağlıyor ve kakası yeşil okur ben sarıyorum balla kundağa sımsıkı yapmıyorum ama özellikle emzirirken çok rahat oluyo çocuğu kavramak
Evet annem yapıyor arada emzirirken gerçekten rahat oluyorum ama hareket etmek istiyor sürekli ve kundaktayken daha çok zorlanıyo gibi geliyo o yüzden kararsız kaldım ama ağlamasını yada aç kalmasını istemiyorum

Biz huniyi taktik bu gece kız cildirdi..mercimek yedim gaz mi yapti ki hic aglamadigi kadar agladi..biraz fazla doydu bugun 20 cc sut sagmistim emdikten sonrad verdim cok yalaninca hala o vaziuette ac degil ama memeye bildgniz saldiriyo tirnakladi gogsumu gazini cikarttik kaka yapti ama aglama bitmiyo

Annem yaptı bugün gerçekten rahatladı sanki ama ben bi yerine bişey olacak diye korkuyorum çok şükür karnı doydu uyudu en azından şimdi ben kısa süre burdayım tek kalınca nasıl yaparım diye de düşünüyorum çok canı yanıyor mudur bunu yapınca

Sadece elleri kapatan kundaklar zararlı değil sanırım ama ben de ilk kez duyuyorum bunu.

Kayınvalidem yaptı öyle bi hareket, çocuğun başı boşta kaldı çok canım sıkıldı. Bugün ben de gazını çıkarmak için yaptım ama çok dikkat ederek, hoşuna gitti.

Sleepy internet sayfasında kampanya var. Ben bugün sipariş verdim Yarın son günmüş bilginize kızlar. 150liraya 5pk bez, ıslak mendil , ped

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…