Kemik olayını ilk kez duyuyorum ama sonradan az emip bıraktığını söylüyorsun ağzında pamukçuk olmuş olabilir baktın mı

Kemik olayını ilk kez duyuyorum ama sonradan az emip bıraktığını söylüyorsun ağzında pamukçuk olmuş olabilir baktın mı
Aklıma gelmedi ki hiç bi bakayım şu an uyuyor ama inşallah sıkıntı yoktur tecrübesizlik gerçekten kötü bişey annem yanımda olmasına rağmen hep tedirginim hep çaresiz hissediyorum kendimi yalnız kalınca napıcam ben

Ben de aynısını kullanıyorum canım ama bir problem yaşamadık.1 ay olacak

Inşallah canim sağol duan için ben hala bekliyorum 40+3um gelmedi benim oglum

Acıkmıştır yine bizimki de kaka yapıyor üstüne hemen yeni süt istiyor
Benimki de bu akşam coştu eşim ve kayınvalide gülmekten öldü ben mutfakta süt sağıyorum gece için eşin habire biberonla gelip takviye istiyor ilk kez 80 cc içti bugün 4. Kez sağıyorum en az 5 kere de uzun uzun emzirdim hıçkırıp duruyor mideleri büyüyor ve ben yetişmeye çalışıyorum

Ay insallah canim ya acilman falan var mi senin peki sancilarin duzene girdi mi merak ettim anca yazabildim

Aaa devlet hastanesinde suni sancı verilmiyor mu? Senin günün dolmuştu di mi canım? Benim doktorum günüm dolunca suni sancı vermeyi düşünüyor
Günüm doldu canim ama hala bekletiyorlar acilmam yok nişanım geldi sancılarım var ama gün vermiyolar valla şaştım kaldım bide dr bakmıyo ben direk dogumhaneye gidiyorum hergun alttan muayene ve nst bakiliyo bu hastanede açılma yok deyip gonderiyolar

Bizdeki basit bişey baby plus diye ve ufak atarla başlıyor düğmeye basarak artırıyorsun
Bi de ilk açılışta masaj ayarı var
Ben de aldım sonunda, lansinoh aldım tek taraflı. Emişi çok iyi değil ama idare eder

Bana da başka bir jel verdi kontrolümde. Remolent Scr krem. Ben hiç pansuman yapmadım gerek yok dedi dr. Bantı 7. günde çıkardık.
Her doktorun uygulaması farklı demek ki, biz 4. Gün bantı çıkardık. Doktoruna güveniyosan onun verdiği jeli al bence

Ay insallah canim ya acilman falan var mi senin peki sancilarin duzene girdi mi merak ettim anca yazabildim
Canım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasin

Bizde ona geyregi baymak denir bel kemiğinde bı şey sanırım oda daha küçük bebeği oturtunca veya ayakta tutunca olur genelde ama şöyle üç aylii filan olan bı bebekte olur sanıyorum senin bebeğin oturtulmasi filan mümkün değil. Ama kundak uygun koşullarda yapılırsa bebek için gayet faydalı diye biliyorum canım. Kundak yaomasanda tutuş şekline dikkat et inşallah cani acımasın

Rabbim ikisinede sifa versin sanada sabır

Bebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı

Canim gozun aydin. Insallah biran once kavusursun yavruna saglikla. Seninki kakasini yapmis doye sezeryana almislar o zaman. Benim ilk dogum da oyle olmustu. Dogumdan sonra soylediler bana kakasini yuttugunu. Icini ferah tut. Allah yardimcin olsun.

Cok gecmiş olsun
İnsallah bir an önce saglıgına kavusur sende yavruna

Bebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı
Aynısı bizde de oldu canım. Doktor bize serum fizyolojik ve aspiratör seti aldırmıştı burnu tıkanırsa yapın diye. İki gece aspiratör yaptık yazık sümük çıktı bayağa gündüz de serum fizyolojik damlasını damlattık bu şekilde rahatladı. Biz set olarak aldık, damlalar için de tek tek küçük paket şeklindeydi ama istersen normal büyük bi paket serum alıp enjeksiyon ile çekip de burna damlatılabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…