- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Kemik olayını ilk kez duyuyorum ama sonradan az emip bıraktığını söylüyorsun ağzında pamukçuk olmuş olabilir baktın mıAnnemle kv sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor kundak yapmak istemiyorum çocuk kendini sürekli oynatıyor arkasında bi kemik mi ne varmış orası batıyomuş kundak yapmadığım içinben de bilmiyorum ama belki bilen vardır diye sormak istedim emmek istemiyo versem de azıcık emip uyuyo sonra ağlamaya başlıyo hiç sıkıntı yoktu hâlbuki
Nasıl yaptın pekiKayınvalidem yaptı öyle bi hareket, çocuğun başı boşta kaldı çok canım sıkıldı. Bugün ben de gazını çıkarmak için yaptım ama çok dikkat ederek, hoşuna gitti.
Aklıma gelmedi ki hiç bi bakayım şu an uyuyor ama inşallah sıkıntı yoktur tecrübesizlik gerçekten kötü bişeyKemik olayını ilk kez duyuyorum ama sonradan az emip bıraktığını söylüyorsun ağzında pamukçuk olmuş olabilir baktın mı
Ben de aynısını kullanıyorum canım ama bir problem yaşamadık.1 ay olacakKizlar bez ne kullaniyorsunuz. Ben prima premium care kullaniyorum. 1 numarasini kullaniyorum. Gobek deliginin alt tarafinda olacak sekilde takiyorum. Fakat kakasi bacak bolumunden zibinlarina bulasiyor.
Dun buyuk bir macera yasadik. Zibini cok sıkı oldugu icin kaka oldugu gibi disari cikmis. Dizlerine kadar batirmis. Benim ustume bile bulasti. Komple degistirdik bebegi yikadik ve o kucuk zibini kullanmamaya karar verdim. Bugun buyuk zibin giymesine ragmen yine bacak bolumunden disina cikmis cok az da olsa. Acaba bacaklari daha ince oldugu icin falan mi.
Kizimda boyle seyler yasamamistim.
Inşallah canim sağol duan için ben hala bekliyorum 40+3um gelmedi benim oglumYenidoğan kucakta olmayacak da nerede olacak arkadaş anlamıyorum ben ya!! Benim kayınvalidem de her telefonda eşime tembihliyormuş çok kucağa almayın. Fotoğraflarda hep kucakta. Alıştıracaksınız diye. Bunu diyen insan. Her fırsatta anlatır eşim bebekken hiç uyumazmış da tüm gece sabaha kadar kucağında evin koridorunda gezdirirmiş
Valla benim oğlum da aynı. Dün akşam 1 saatten fazla ağladım. Sabahtan başladık gece saat 1 e kadar emzir uyuyakalsın yatağa koy 5 dakika geçmeden uyansın. Ne memelerdeki hal kaldı ne belde ne benim kafada. Bugün de tam tersi maşallah sabahtan beri emiyor uyuyor emiyor uyuyor hiç sesi çıkmadı. Ne etkiliyor anlamadım vallahi
Benim sabah 6 gibi gelmişti o günün gecesi 3 te suyum geldi ☺ Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Ay maşallahbizim de nasıl denk geliyor bilmiyorum bir gün çok sakin, uykusu çok düzenli oluyor ertesi gün bomba bir gün geçiriyoruz. Uykusuz sürekli emzir yatağa koy 2 dk sonra uyansın şeklinde. Ne etkiliyor anlamadım valla
Vallahi bi kafamı toplayamıyorum ki biri bir yandan diğeri öbür yandan. Dün oturdum ağladım artıkçevremdeki herkesi de payladım
Acıkmıştır yineBiz huniyi taktik bu gecekız cildirdi..mercimek yedim gaz mi yapti ki hic aglamadigi kadar agladi..biraz fazla doydu bugun 20 cc sut sagmistim emdikten sonrad verdim cok yalaninca hala o vaziuette ac degil ama memeye bildgniz saldiriyo tirnakladi gogsumu gazini cikarttik kaka yapti ama aglama bitmiyo
Cok iyiymiş hemen bende sipariş verdim teşekkür ederimSleepy internet sayfasında kampanya var. Ben bugün sipariş verdim Yarın son günmüş bilginize kızlar. 150liraya 5pk bez, ıslak mendil , ped
Ay insallah canim ya acilman falan var mi senin peki sancilarin duzene girdi mi merak ettim anca yazabildimCanim benimde sancı yarım saate düştü gece sonra tuhaf bı şekilde azalmaya başladı uyumuşum resmen hastaneye de gitmedim daha benimkide üniversite hastanesi orda yatmak istemedim şimdide 20 dk ya düşüyor bugün öğlen bir gibi nisanimda geldi şu filan gelmezse 10 dk düşene kadar bekleyip öyle gidecem. Bı hayırla kavusaydik kuzilarimiza
Günüm doldu canim ama hala bekletiyorlar acilmam yok nişanım geldi sancılarım var ama gün vermiyolar valla şaştım kaldım bide dr bakmıyo ben direk dogumhaneye gidiyorum hergun alttan muayene ve nst bakiliyo bu hastanede açılma yok deyip gonderiyolarAaadevlet hastanesinde suni sancı verilmiyor mu? Senin günün dolmuştu di mi canım? Benim doktorum günüm dolunca suni sancı vermeyi düşünüyor
Dr bakmıyo canim ebeler bakıyo acilmam yokmuş sancım cikiyo 100 lerde serum veriyolar açılma olmayınca duzeliyo sancı sonum nolucak bilmiyorumAçılma hiç yok mu canım sancıların ne durumda? En son ne zaman kontrole gittin doktor bişey demiyo mu ki
Ben de aldım sonunda, lansinoh aldım tek taraflı. Emişi çok iyi değil ama idare ederBizdeki basit bişey baby plus diye ve ufak atarla başlıyor düğmeye basarak artırıyorsun
Bi de ilk açılışta masaj ayarı var
Her doktorun uygulaması farklı demek ki, biz 4. Gün bantı çıkardık. Doktoruna güveniyosan onun verdiği jeli al benceBana da başka bir jel verdi kontrolümde. Remolent Scr krem. Ben hiç pansuman yapmadım gerek yok dedi dr. Bantı 7. günde çıkardık.
Canım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasinAy insallah canim ya acilman falan var mi senin peki sancilarin duzene girdi mi merak ettim anca yazabildim
Bizde ona geyregi baymak denir bel kemiğinde bı şey sanırım oda daha küçük bebeği oturtunca veya ayakta tutunca olur genelde ama şöyle üç aylii filan olan bı bebekte olur sanıyorum senin bebeğin oturtulmasi filan mümkün değil. Ama kundak uygun koşullarda yapılırsa bebek için gayet faydalı diye biliyorum canım. Kundak yaomasanda tutuş şekline dikkat et inşallah cani acımasınAnnemle kv sürekli aynı şeyi söyleyip duruyor kundak yapmak istemiyorum çocuk kendini sürekli oynatıyor arkasında bi kemik mi ne varmış orası batıyomuş kundak yapmadığım içinben de bilmiyorum ama belki bilen vardır diye sormak istedim emmek istemiyo versem de azıcık emip uyuyo sonra ağlamaya başlıyo hiç sıkıntı yoktu hâlbuki
Rabbim ikisinede sifa versin sanada sabırBenim minigim hasta oldu.Oksuruyo bogazinda kızarıklık varmış ciğerlere inmemesi icin dua ediyoruz. Hergun kontrole gideceğiz ablasiokula basladi onda da var ondan geçti büyük ihtimal. Daha az once doktordan geldik. Ölüyorum uykusuzluktan
Canim gozun aydin. Insallah biran once kavusursun yavruna saglikla. Seninki kakasini yapmis doye sezeryana almislar o zaman. Benim ilk dogum da oyle olmustu. Dogumdan sonra soylediler bana kakasini yuttugunu. Icini ferah tut. Allah yardimcin olsun.Canım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasin
Cok gecmiş olsunCanım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasin
Aynısı bizde de oldu canım. Doktor bize serum fizyolojik ve aspiratör seti aldırmıştı burnu tıkanırsa yapın diye. İki gece aspiratör yaptık yazık sümük çıktı bayağaBebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?