Bebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı
Biz kullaniyoruz canim..buruno serum fizyolojik.damlatip yan cevireceksin..gozunede damlatiyoruz temizlemesi icin..

Kizlar bizim kiz dün gece dünyayi dar etti..o agladi ben agladim ama boyle bir aglama yok kipkirmizi oldu...2ye kdr devam etti aksamdan baslayip..artik bilmeden bir tarafina bir sey mi yaptik diye baktik..karni ac olamazdi dun cok guzel doyurdum hatta sagdigmida verdim..acaba fazlami geldi ? Gaz olabilirdi kakasini yapti 2kez gazinida cikarmisti..gaz cikarmak icin asla izin vermiyimor cenemizi boynumuzu emmeye kalkiyor..emzigi atmaya basladi..baska emzik mi denesem..simdi sabab mememde ve guluyor

Cok gecmis olsun

Aspiratör set dedigin su ince boru gibi bişeyle burnuna dayayıp agızdan cekiyorsun o mu

Gazdır yüksek ihtimal kızardıysa cıkaramıyordur bizimkidr cıkarmaya calısırken kızarıyor morarıyor böyle suratı değişik haller alıyor cıkaramazsa basıyor yaygarayı :)
Gaz damlasına baslayacagım üc güne mestil mi ne yazmıstı doktor

Bana da gün vermediler işte . O yüzden özele gittim.
Şimdi nasılsın durumun nasıl canım

Canım gözünaydın inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini
Yılın ilk karı yağdı bak senin doğumunla
Bol sütün olsun inşallah

Bebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı
Işte bize bunu yaptılar hastanede. Ama çok farklı bi teknik. Siringaylaboca etti burnuna hemşire hemen sırtını cevirdik vurduk gaz çıkarır gibi. Sonra bi hapşırdı çıkanlara ben bile inanamadım. :) aspire etmemek lazimmis. Biz evde hastaneye gitmeden kendimiz 3-4 damla damlattikama bi işe yaramadı. Hastaneden sonra nefes almaya başladı kuzum.

Hic gazi olmazdi öyle dun yediigm mercimek bence mahvetti bizi benimde aklimda olsun..
Burnu akiyor sıktıktan sonra bosaliyor icindekiler..arkadasin dedigi gibi aspiratorude kullanabilirsin ben daha onu denemedim

Valla cokca hapsuruyor normalde ama hic bişey cıkmıyor tabi
Burnu tıkandıgı icin mi gittiniz hastaneye ?
Aspire etmemek dedigin aspirator sistemi dediklerimi ?

Her altini acmada pisik kremi kullaniyor musunuz? Pamuk ve suyla almama ragmen kizarikliklar var..her seferinee surmuyordum kremi..bir de ozel bolgesino yikamama ragmen icerde beyazliklar var aralarinda kremmi kacti diye baktim ama sanki dogdugunda vucudu kaplanan o beyaz sey kalmis temizlemeye kalkiyorum pamukla temizlenmedi de.fazlada kurcalamak istemedim bu sekilde olan var mi kız anneleri?

Hic gazi olmazdi öyle dun yediigm mercimek bence mahvetti bizi benimde aklimda olsun..
Burnu akiyor sıktıktan sonra bosaliyor icindekiler..arkadasin dedigi gibi aspiratorude kullanabilirsin ben daha onu denemedim
Cocuk dokturuna bi sor gittiginde belki sizede yazar
Mercimek bakliyatlar uzak durulması gereken kategoride
Hele kara şimşek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…