- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Desitin kullanıyorum ve cok yogun bi kıvamı varHer altini acmada pisik kremi kullaniyor musunuz? Pamuk ve suyla almama ragmen kizarikliklar var..her seferinee surmuyordum kremi..bir de ozel bolgesino yikamama ragmen icerde beyazliklar var aralarinda kremmi kacti diye baktim ama sanki dogdugunda vucudu kaplanan o beyaz sey kalmis temizlemeye kalkiyorum pamukla temizlenmedi de.fazlada kurcalamak istemedimbu sekilde olan var mi kız anneleri?
Ben sıvı damla almamıştım hani küçük diye.Aslında e bebekten almıstım ama yenidoganda kullanılmaz belki diye yanıma almamıştım
Geçmiş olsun canım en kısa sürede bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallahCanım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasin
Beyaz kalıntıları bi süre devam eder, sonra kendiliğinden gider canımHer altini acmada pisik kremi kullaniyor musunuz? Pamuk ve suyla almama ragmen kizarikliklar var..her seferinee surmuyordum kremi..bir de ozel bolgesino yikamama ragmen icerde beyazliklar var aralarinda kremmi kacti diye baktim ama sanki dogdugunda vucudu kaplanan o beyaz sey kalmis temizlemeye kalkiyorum pamukla temizlenmedi de.fazlada kurcalamak istemedimbu sekilde olan var mi kız anneleri?
Ayy geçenlerde bi video izlemiştim amerikalı bir doktor ağlayan bebeği bir tutuşuyla sakinleştirdi youtube da kısa bir videosu var Dr. Robert Hamilton'dan bebek tutuş teknikleri diye. Bir daha kendini yırttığı zaman bir dene istersen belki olur da susarKizlar bizim kiz dün gece dünyayi dar etti..o agladi ben agladim ama boyle bir aglama yok kipkirmizi oldu...2ye kdr devam etti aksamdan baslayip..artik bilmeden bir tarafina bir sey mi yaptik diye baktik..karni ac olamazdi dun cok guzel doyurdum hatta sagdigmida verdim..acaba fazlami geldi ? Gaz olabilirdi kakasini yapti 2kez gazinida cikarmisti..gaz cikarmak icin asla izin vermiyimor cenemizi boynumuzu emmeye kalkiyor..emzigi atmaya basladi..baska emzik mi denesem..simdi sabab mememde ve guluyor
Allah güç veriyor endişelenme. Bak benimki prematüre minicik dokunsan kolunu bacağını çıkartırım diye korkar insan. Başta bende nasıl yaparım diye düşündüm ama ilk günden profesyonelmişim gibi bir hisle üstesinden geldim. Annem halaa gelmedi gelemedi. Kv arada görmeye geldi gelmese daha iyiydi. 2aydır yalnız başıma yardırıyorum resmen. Gece büyük oğlumda uyanıyor. Onu da yanıma alıp pışpışlıyorum. Sabaha kadar kafamı yastığa ne kadar koydum Allah bilir. Eşim çok yoğun çalıştığı için ona oturma odasında yatak yaptım ondan da yardım alamıyorum anlayacağın. Allah yardım ediyor merak etme. Şuan belim ve göz kapaklarım ağrıyor ama geçecek 3-5 ay sonra herşey rayına oturacak.Aklıma gelmedi ki hiç bi bakayım şu an uyuyor ama inşallah sıkıntı yoktur tecrübesizlik gerçekten kötü bişeyannem yanımda olmasına rağmen hep tedirginim hep çaresiz hissediyorum kendimi yalnız kalınca napıcam ben
Hayırlı olsun canım tez zamanda kavuşursun inşaallah yavruna. Benim oğlum 30+4te doğdu . O da karnımda kakasını yapmış ve yutmuş. Ciğerlerine de kaçtığı söylendi. Antibiyotiklerle atlattı çok şükür. 10gün kritik süreç demişlerdi ama okadar da sürmedi. 10gün içinde oksijen maskesinden de kurtulmuştu.Canım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasin
Ben günde 2 defa zeytinyağı kullanıyorum hiç bi sıkıntısı olmadi hatta rahatlatıyor gibi geliyor banaHer altini acmada pisik kremi kullaniyor musunuz? Pamuk ve suyla almama ragmen kizarikliklar var..her seferinee surmuyordum kremi..bir de ozel bolgesino yikamama ragmen icerde beyazliklar var aralarinda kremmi kacti diye baktim ama sanki dogdugunda vucudu kaplanan o beyaz sey kalmis temizlemeye kalkiyorum pamukla temizlenmedi de.fazlada kurcalamak istemedimbu sekilde olan var mi kız anneleri?
İlk önce sıvıyı damlatıp sonra aspiratörle cekicem o zaman öyle miBen sıvı damla almamıştım hani küçük diye.
Çok katı olmadığından tıkanıklık bi çekişte geliyordu.
Şimdi birde mevsim geçişi olduğundan burun tıkanıklığı çok oluyor
Katı değilse sıvıya gerek yok canımİlk önce sıvıyı damlatıp sonra aspiratörle cekicem o zaman öyle mi
Tuzlu ve karbonatlı suyu hem gargara yap hem de burnuna çek canım, Allah şifa versinbende grip belirtileri başladı. burnum tıkalı boğazlarım kaşınıyor gibiıhlamura dayandım bakalım başlamadan biter insallah. üst solunum yolları hastalıkları anneden bebeğe geçmezmiş ama.
İlk doktor kontrolünde reçeteye yazdı doktor bizde aldık , İpek’te de hırıltı oluyor baya serum fizyolojik 1 er damla sıktık burun aspiratörüyle çektik sümük çıktıBebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı
Ben ilk doktor kontrolüne götürdüğümde özel bölgesine Doğumdan sonra ilaç sıkıldığını onu silmememizi söylemişti ama göbeği düştü yıkandı pişik kremi sürdük vs geçmişti o beyaz şey. Hemşire bize pişik olmadan pişik kremi sürmeye gerek yok demişti , şimdi gün içinde her kaka yaptığında sıcak suyla poposunu yıkıyoruz rahatlıyor kuzum , bizimkinin popoda baya kızardı ve unibaby ıslak mendil yakıyor benceHer altini acmada pisik kremi kullaniyor musunuz? Pamuk ve suyla almama ragmen kizarikliklar var..her seferinee surmuyordum kremi..bir de ozel bolgesino yikamama ragmen icerde beyazliklar var aralarinda kremmi kacti diye baktim ama sanki dogdugunda vucudu kaplanan o beyaz sey kalmis temizlemeye kalkiyorum pamukla temizlenmedi de.fazlada kurcalamak istemedimbu sekilde olan var mi kız anneleri?
İki dizimin arasına alıp boynunu kolumla destekleyerek tek yöne sarkıttım hafif, karnı sıkışınca rahatladı, ama bu gaz için.Nasıl yaptın peki
bilmiyordum bunu deneyim sagol canımTuzlu ve karbonatlı suyu hem gargara yap hem de burnuna çek canım, Allah şifa versin
Kundak önerilmiyor kalça cikikligina yol açabiliyor çünkü. Kundak yapmayın derimAklıma gelmedi ki hiç bi bakayım şu an uyuyor ama inşallah sıkıntı yoktur tecrübesizlik gerçekten kötü bişeyannem yanımda olmasına rağmen hep tedirginim hep çaresiz hissediyorum kendimi yalnız kalınca napıcam ben
Geçmiş olsun inş çabucak iyileşirBenim minigim hasta oldu.Oksuruyo bogazinda kızarıklık varmış ciğerlere inmemesi icin dua ediyoruz. Hergun kontrole gideceğiz ablasiokula basladi onda da var ondan geçti büyük ihtimal. Daha az once doktordan geldik. Ölüyorum uykusuzluktan
Ben de desitin kullaniyorum arada suruyordum kizarmis ama :) yok canim bizimki boyle dogumdan kaynakli sanki uzerinde kalan o beyaz seylerden kaliyormus demekkiDesitin kullanıyorum ve cok yogun bi kıvamı var
Çişlerinde değil ama kakalarında sürüyorum
Bizim kızın ilk dogdugunda vajinal akıntısı vardı doktor benim kadınlık hormonlarımdan kaynaklı olduğunu söyledi belki seninkide akıntıdır
Yıkandıgımızdan beridir beyaz kalıntılar yok ama deri değiştiriyoruz resmen derisi soyuluyor iki gündür kızımın
Sagol ya ❤ meraklandim bende neden gecmiyo ne diyeBeyaz kalıntıları bi süre devam eder, sonra kendiliğinden gider canım
Çok kurcalama
Çok gerekmedikçe pişik kremi kullanma derim bebeği iyice hassas yapıyor çünkü.
Çok geçmiş olsun bebeğiniz inş bir an önce iyilessin. Benzer durumdayız benim kızım da küvözde. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama onlar güçlüler iyilesecekler inşCanım ben akşam sekiz gibi geldim hastaneye endişe ettim cunku sancı bı sıklaştı bı seyrrldi derken muayene ettiler 2 santim acilmam olmuş yani sancı var ama.acilma yok. Muayene de de bebek iri çıkınca acil sezeryana aldılar ki burda pek mümkün değil. Sonuç olarak doğum yapmış oldum 14 Eylül'ün son dakikalarında ama bebeğim kakasını yapmış günü helmemis olmasına rağmen bı nedenle yoğun bakıma almışlar antibiyotik tedavisi başlatmışlar yani bebeğimi göremedim bile. Genel anestezi yaptılar kan civitici kullandığım için epidural olmazmış . Eşim gördü şimdiye kadar hiç heucanlanmauan eşimin gözleri parlıyordu çok güzel hi bebek dedi bende sadece resmini gördüm. Şimdi sabah olmasını ve kalkabilmeyi bekliuorum. Dua edin inşallah bir hafta tedavi gerekebilir demiş doktor onun dışında herşeyi gayet uolundaymis inşallah sabah itibariyle bende süt calismalarina başlayıp bı an önce bebeğimi koklamak istiyorum sen ne yaptın ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?