Desitin kullanıyorum ve cok yogun bi kıvamı var
Çişlerinde değil ama kakalarında sürüyorum
Bizim kızın ilk dogdugunda vajinal akıntısı vardı doktor benim kadınlık hormonlarımdan kaynaklı olduğunu söyledi belki seninkide akıntıdır
Yıkandıgımızdan beridir beyaz kalıntılar yok ama deri değiştiriyoruz resmen derisi soyuluyor iki gündür kızımın

Aslında e bebekten almıstım ama yenidoganda kullanılmaz belki diye yanıma almamıştım
Ben sıvı damla almamıştım hani küçük diye.
Çok katı olmadığından tıkanıklık bi çekişte geliyordu.
Şimdi birde mevsim geçişi olduğundan burun tıkanıklığı çok oluyor

Geçmiş olsun canım en kısa sürede bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah

Beyaz kalıntıları bi süre devam eder, sonra kendiliğinden gider canım
Çok kurcalama
Çok gerekmedikçe pişik kremi kullanma derim bebeği iyice hassas yapıyor çünkü.

Ayy geçenlerde bi video izlemiştim amerikalı bir doktor ağlayan bebeği bir tutuşuyla sakinleştirdi youtube da kısa bir videosu var Dr. Robert Hamilton'dan bebek tutuş teknikleri diye. Bir daha kendini yırttığı zaman bir dene istersen belki olur da susar

Allah güç veriyor endişelenme. Bak benimki prematüre minicik dokunsan kolunu bacağını çıkartırım diye korkar insan. Başta bende nasıl yaparım diye düşündüm ama ilk günden profesyonelmişim gibi bir hisle üstesinden geldim. Annem halaa gelmedi gelemedi. Kv arada görmeye geldi gelmese daha iyiydi. 2aydır yalnız başıma yardırıyorum resmen. Gece büyük oğlumda uyanıyor. Onu da yanıma alıp pışpışlıyorum. Sabaha kadar kafamı yastığa ne kadar koydum Allah bilir. Eşim çok yoğun çalıştığı için ona oturma odasında yatak yaptım ondan da yardım alamıyorum anlayacağın. Allah yardım ediyor merak etme. Şuan belim ve göz kapaklarım ağrıyor ama geçecek 3-5 ay sonra herşey rayına oturacak.
Hayırlı olsun canım tez zamanda kavuşursun inşaallah yavruna. Benim oğlum 30+4te doğdu . O da karnımda kakasını yapmış ve yutmuş. Ciğerlerine de kaçtığı söylendi. Antibiyotiklerle atlattı çok şükür. 10gün kritik süreç demişlerdi ama okadar da sürmedi. 10gün içinde oksijen maskesinden de kurtulmuştu.

Ben günde 2 defa zeytinyağı kullanıyorum hiç bi sıkıntısı olmadi hatta rahatlatıyor gibi geliyor bana

Ben sıvı damla almamıştım hani küçük diye.
Çok katı olmadığından tıkanıklık bi çekişte geliyordu.
Şimdi birde mevsim geçişi olduğundan burun tıkanıklığı çok oluyor
İlk önce sıvıyı damlatıp sonra aspiratörle cekicem o zaman öyle mi

bende grip belirtileri başladı. burnum tıkalı boğazlarım kaşınıyor gibi ıhlamura dayandım bakalım başlamadan biter insallah. üst solunum yolları hastalıkları anneden bebeğe geçmezmiş ama.
Tuzlu ve karbonatlı suyu hem gargara yap hem de burnuna çek canım, Allah şifa versin

Bebegimin burnu tıkandı hırıltı cıkarıyor emzirirken
İnternette serum fizyolojik falan diyor ama kullanan var mı
İlk doktor kontrolünde reçeteye yazdı doktor bizde aldık , İpek’te de hırıltı oluyor baya serum fizyolojik 1 er damla sıktık burun aspiratörüyle çektik sümük çıktı rahatladı 2 gün yaptık

Ben ilk doktor kontrolüne götürdüğümde özel bölgesine Doğumdan sonra ilaç sıkıldığını onu silmememizi söylemişti ama göbeği düştü yıkandı pişik kremi sürdük vs geçmişti o beyaz şey. Hemşire bize pişik olmadan pişik kremi sürmeye gerek yok demişti , şimdi gün içinde her kaka yaptığında sıcak suyla poposunu yıkıyoruz rahatlıyor kuzum , bizimkinin popoda baya kızardı ve unibaby ıslak mendil yakıyor bence

Kundak önerilmiyor kalça cikikligina yol açabiliyor çünkü. Kundak yapmayın derim

Geçmiş olsun inş çabucak iyileşir

Ben de desitin kullaniyorum arada suruyordum kizarmis ama :) yok canim bizimki boyle dogumdan kaynakli sanki uzerinde kalan o beyaz seylerden kaliyormus demekki

Beyaz kalıntıları bi süre devam eder, sonra kendiliğinden gider canım
Çok kurcalama
Çok gerekmedikçe pişik kremi kullanma derim bebeği iyice hassas yapıyor çünkü.
Sagol ya ❤ meraklandim bende neden gecmiyo ne diye

Çok geçmiş olsun bebeğiniz inş bir an önce iyilessin. Benzer durumdayız benim kızım da küvözde. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama onlar güçlüler iyilesecekler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…