Yapacak birşey yok ki bende öyle yaptım, ilk zamanlar şırıngayla veriyordum yarısı dışarı çıkıyordu, memedeyk şırıngayla verdim gece 1 saatten fazla sürüyordu beslenmemiz, az kilo aldı doktor da uzatmayalım beslenmeyi deyince gece sadece biberon verdim, gündüz hem meme hem biberon, çok şükür sarılıgı geçti gibi, şimdi gece de meme +mama veriyorum, kimse istemez mama vermeyi ama aklınıza gelecek herşeyi yaptım, kim ne derse desin mantıklı, mantıksız demeden, belki gelir sütüm diye yapıyorum 25 cc yi geçmiyor gelen süt,

Bana hic oyle bir sey demediler olabilir bak..ama bana daha cok dogdugunda beyaz kalantilardan gibi sanki oranin dogal hali gibi o yuzden acmadim daha cok zaten bi garip korktum derinleri silmeye bende yikiyorum kakasini yaptiginda cok iyi geliyor hem tertemiz islak mendil kullanmiyorum cantasina attim sadece disarda fln belki pamukla temizlememe ragmen kizarmasi ilginc daha mi sık degistirmem lazim 3.paket yenidovani aldik

Bakayim hemen..sabahta boyle sirin sirin gulmuyimor mu aksam korkuyorum bu kizdsn dedim sabsh bir sirinlikler

1er damla diye doktor mu dedi ? Biz baya damlatiyoruzda merak ettim..bir sikntısi olmasin

Aynı durumdayız canım. Gece alarm kurup iki saatte bir meme+mama besledim, gündüz de aynı şekilde, çok korktum sarılık olur diye çünkü susuzluk vardı idrarında kristalleşme. Şimdi geceleri uykusunu biraz daha esnek bıraktım, ilk haftalar çok yorulduk, sık sık hastaneye gittik, geceleri zaten uykusuz, bir de geçmiş olsuna gelen tanımadığım insanlar yüzünden iki günüm ağlamakla geçti, yeni toparladım, gelenler biraz seyrekleşti, takmıyorum artık, gelirken süt getiriyorlar, ben de bir bardak meşrubat döküp gönderiyorum lokumuyla. İlk zamanlar ikram kurabiye pasta vs koyuyordum, artık bebeğimden başka kimseyi düşünmüyorum. Ha insan gibi tebriğe gelir hediyesiyle, o ayrı.

Kızlar doktorunuza hediye verdiniz mi? Oda ziyaretinde hediye verenler oluyormuş çok güzel bir fikir ve nasıl düşünemedim diyorum şimdi. Biz hamilelikten önce üç aylık tedavimizi de aynı doktorla geçirdik. Bizi tüp bebeğe yönlendirmeyip inancımızı dinamik tuttuğu için ona minnettarım. Bebeği hastaneye götürdüğümüzde bir kutu çikolata götürmeyi düşünüyorum, aklıma gelen başka bir şey yok, doktorumuz erkek bu arada, 50 yaşlarında.

Geçmiş olsun canim kaç günlük bebeğin? Benimde kizim anaokuluna başladı dünden beri hasta baya acile götürdü babası gece ağlayıp duruyo.bebege geçer mi diye çok korkuyorum 18 gunluguz ve daha kilomuz çok düşük. Kızımı yanına yaklastirmamaya calisiyorum ama çok zor gece babasıyla uyudu defalarca uyandı bir yandan bebek bir yandan o şuan çökmüş durumdayım. Umarim minige gecmez

bende grip belirtileri başladı. burnum tıkalı boğazlarım kaşınıyor gibi ıhlamura dayandım bakalım başlamadan biter insallah. üst solunum yolları hastalıkları anneden bebeğe geçmezmiş ama.
Gecmiş olsunn
Sogan içine karanfil sokusturup gece yatarken bas ucuna koy
Leş gibi kokacak ama burnunu acar nefes almanı saglar

Ben aldım tabiki
Saglık ocagındakine çikolata yaptırdım bayıldıgım zaman yanımda oldukları için
Ama kendi doktoruma giyindigi bi markadan tişört aldırdım cikolataları yemiyor kutu kutu yanında tutup her gittigimizde bize ikram ediyordu
Hediyeliklerimdende bi poşet vermiştim görneye gittigimizde sizin verdiğiniz tohumu babamın mezarına eksem cıkar mı dedi cok hosuma gitti

Kundak önerilmiyor kalça cikikligina yol açabiliyor çünkü. Kundak yapmayın derim
Aslında öneriyor çoğu uzman ama genelde gevşek ve yarım kundak şeklinde. Hem emzirirken debelenmesin diye hem de elini ayağını oynatıp sıçrayıp kendini uyandırmasın diye. Tabi kundak deyince eskilerin yaptığı popo düzleştiren cinsten kundak dediğiniz gibi asla önerilmiyor

Ay o kundak iki gecedir kurtarıcım oldu resmen
Yarım kundak dedigin gibi gecenin ilerleyen saatlerinde kollar cıkıyor dısarı ama bi saat bile olsa rahat rahat yatmasını saglıyor

Bal karabiber
Bal zencefil falan ye
Güclü olmamız lazım
Sabah eşim uyku sonrası burnu tıkanmıs diye kucagına vermedim cocugu
O da bişey mi benimkinin burnu tıkandı diye yanında yatmıyorum. 9 aydır hasta olmamışım hamileliğimin son günlerinde hasta olamam

Benimkinin de burnunda hirilti var. Gece kundaklayip yatirdim. Hic sagmadim. Emzirip yatirdim. Kundakli guzel uyudu sanki. Acaba usuyor mu diyorum. Ustune de penye battaniye örttüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…