Ben aldım tabiki
Saglık ocagındakine çikolata yaptırdım bayıldıgım zaman yanımda oldukları için
Ama kendi doktoruma giyindigi bi markadan tişört aldırdım cikolataları yemiyor kutu kutu yanında tutup her gittigimizde bize ikram ediyordu
Hediyeliklerimdende bi poşet vermiştim görneye gittigimizde sizin verdiğiniz tohumu babamın mezarına eksem cıkar mı dedi cok hosuma gitti
Sağlık ocağında hemşire ile bir gerginlik yaşadım, doktorla çok bir görüşmemiz olmadı ama muayeneye götürdüğümde güzel ilgilendi oğlumla.
Çok güzel düşünmüşsün, ben düşünemediğim için üzüldüm, oda ziyaretinde çok güzel moral verdi. Hastaneye tekrar gittik ama bebeğin telaşıyla unuttuk çikolata götürmeyi. Bu hafta içinde oğlumun randevusu var, o gün halledicem inşallah bu işi.
Sağlık ocağında hemşire ile bir gerginlik yaşadım, doktorla çok bir görüşmemiz olmadı ama muayeneye götürdüğümde güzel ilgilendi oğlumla.
Çok güzel düşünmüşsün, ben düşünemediğim için üzüldüm, oda ziyaretinde çok güzel moral verdi. Hastaneye tekrar gittik ama bebeğin telaşıyla unuttuk çikolata götürmeyi. Bu hafta içinde oğlumun randevusu var, o gün halledicem inşallah bu işi.
Eger gerçekten hakkının olduguna inanıyorsan varsa sosyal medyası giydigi ettigi bi markadan bişeyler alabilirsin
Ben instagramından yola cıkıp buldum bişeyler
Erkeğe bişey almak zor cunku
Benimkinin de burnunda hirilti var. Gece kundaklayip yatirdim. Hic sagmadim. Emzirip yatirdim. Kundakli guzel uyudu sanki. Acaba usuyor mu diyorum. Ustune de penye battaniye örttüm.
Ben cift kat müsline sarmalayıp kundaklayıp üstüne polar örttüm mis gibi uyudu
Hos bizimki uykusunda inliyor mır mır konusuyor ama olsun uyanmadı en azından
Bencede üşüyor olabilirler biz süt üretmekten yanıyoruz bazen anlamıyor olabiliriz havayı :)
Geçmiş olsun canim kaç günlük bebeğin? Benimde kizim anaokuluna başladı dünden beri hasta baya acile götürdü babası gece ağlayıp duruyo.bebege geçer mi diye çok korkuyorum 18 gunluguz ve daha kilomuz çok düşük. Kızımı yanına yaklastirmamaya calisiyorum ama çok zor gece babasıyla uyudu defalarca uyandı bir yandan bebek bir yandan o şuan çökmüş durumdayım. Umarim minige gecmez
Benimkinin de burnunda hirilti var. Gece kundaklayip yatirdim. Hic sagmadim. Emzirip yatirdim. Kundakli guzel uyudu sanki. Acaba usuyor mu diyorum. Ustune de penye battaniye örttüm.
geceler serin oluyor artık. bizimki kundağı sevmiyor özgür kız penye battaniyesinin üstüne polarını örtüyorum bide. hareketsiz de oldukları icin üşüyor olabilirler
Hem doktor hem aile hekimi baktı bişey yok burun akıntısı - tıkanıklığı olması normal dedi ama ben de korkuyorum. Yeğenim ciğerleri iltihaplandığı için hastanede kalmıştı.
Valla cokca hapsuruyor normalde ama hic bişey cıkmıyor tabi
Burnu tıkandıgı icin mi gittiniz hastaneye ?
Aspire etmemek dedigin aspirator sistemi dediklerimi ?
Fazla kullanmak zararlı olabiliyormuş, biz de çok aşırı tıkanınca 1 sefer yapıyoruz. Şuana kadar da 3 kere yaptık zaten. Bi de yumuşak çekmek lazımmış yoksa burun damarları çatlamış.
Her altini acmada pisik kremi kullaniyor musunuz? Pamuk ve suyla almama ragmen kizarikliklar var..her seferinee surmuyordum kremi..bir de ozel bolgesino yikamama ragmen icerde beyazliklar var aralarinda kremmi kacti diye baktim ama sanki dogdugunda vucudu kaplanan o beyaz sey kalmis temizlemeye kalkiyorum pamukla temizlenmedi de.fazlada kurcalamak istemedim bu sekilde olan var mi kız anneleri?
Ben pişik kremini sabah akşam sürüyorum altı da 2-3 saatte bir açılıyor o yüzden sanırım pişik olmadı çok şükür. Bizim kızda da bi kaç kere akıntı gördüm ben ellemedim, hemşire o bölgenin iç kısmını yıkamayın pek demişti. Akıntı tarzı şeyler normalmiş.
Fazla kullanmak zararlı olabiliyormuş, biz de çok aşırı tıkanınca 1 sefer yapıyoruz. Şuana kadar da 3 kere yaptık zaten. Bi de yumuşak çekmek lazımmış yoksa burun damarları çatlamış.
Geçmiş olsun ben doğum yaptığımda nezle gibiydim 2-3 gün devam etti ama çok şükür bebeğe geçmedi. Çocuk doktoru çok ağırlaşırsa durumun emzirirken filan maske tak demişti.
Yasadigim yer hala cok sicak. Benimki body ile yatiyor. Uzerine de ayaklarini ortecek sekilde muslin ortu ortuyorum. Yine de terliyor oglum. Ben de cok terliyorum ama klima acmak da istemiyoruz. Vallahi sicaktan korumak soguktan korumaktan zor bebeleri. Burada kat kat orttugunuzu okuyunca imrenmedim degil. Daha bugun ilk kez banyo yapti diye ayakli bir alt giydirdim.
Benimki de hapsiriyor ablasi oksuruyo ondan gecer diye korkuyorum dun panik yaptim kafası sıcak gibi geldi burnunda hirilti oluyor aslinda serum fizyolojik bulundurmak lazim evde insallah hasta olmasinlar mevsim gecisi
Yasadigim yer hala cok sicak. Benimki body ile yatiyor. Uzerine de ayaklarini ortecek sekilde muslin ortu ortuyorum. Yine de terliyor oglum. Ben de cok terliyorum ama klima acmak da istemiyoruz. Vallahi sicaktan korumak soguktan korumaktan zor bebeleri. Burada kat kat orttugunuzu okuyunca imrenmedim degil. Daha bugun ilk kez banyo yapti diye ayakli bir alt giydirdim.