Sağlık ocağında hemşire ile bir gerginlik yaşadım, doktorla çok bir görüşmemiz olmadı ama muayeneye götürdüğümde güzel ilgilendi oğlumla.
Çok güzel düşünmüşsün, ben düşünemediğim için üzüldüm, oda ziyaretinde çok güzel moral verdi. Hastaneye tekrar gittik ama bebeğin telaşıyla unuttuk çikolata götürmeyi. Bu hafta içinde oğlumun randevusu var, o gün halledicem inşallah bu işi.

O da bişey mi benimkinin burnu tıkandı diye yanında yatmıyorum. 9 aydır hasta olmamışım hamileliğimin son günlerinde hasta olamam
Yok bişeyi aslında sabah uyandıgında oluyor öyle geniz tıkanması
Yoksa bende yatırmam yanımda

Eger gerçekten hakkının olduguna inanıyorsan varsa sosyal medyası giydigi ettigi bi markadan bişeyler alabilirsin
Ben instagramından yola cıkıp buldum bişeyler
Erkeğe bişey almak zor cunku

Benimkinin de burnunda hirilti var. Gece kundaklayip yatirdim. Hic sagmadim. Emzirip yatirdim. Kundakli guzel uyudu sanki. Acaba usuyor mu diyorum. Ustune de penye battaniye örttüm.
Ben cift kat müsline sarmalayıp kundaklayıp üstüne polar örttüm mis gibi uyudu
Hos bizimki uykusunda inliyor mır mır konusuyor ama olsun uyanmadı en azından
Bencede üşüyor olabilirler biz süt üretmekten yanıyoruz bazen anlamıyor olabiliriz havayı :)

Bugün 20. Günümüz. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Büyüğe de kıyamıyorum. Bugün kontrole gideceğiz. Umarim ciğere inmemiştir...

Bal karabiber
Bal zencefil falan ye
Güclü olmamız lazım
Sabah eşim uyku sonrası burnu tıkanmıs diye kucagına vermedim cocugu
ay sorma. kv grip ondan bulastı sanırım bana. çocuğu öptü ya hasta hasta. söyleyince de bozuluyor
Benimkinin de burnunda hirilti var. Gece kundaklayip yatirdim. Hic sagmadim. Emzirip yatirdim. Kundakli guzel uyudu sanki. Acaba usuyor mu diyorum. Ustune de penye battaniye örttüm.
geceler serin oluyor artık. bizimki kundağı sevmiyor özgür kız penye battaniyesinin üstüne polarını örtüyorum bide. hareketsiz de oldukları icin üşüyor olabilirler

Kızlar burun akıntılarını falan ihmal etmeyin. Bizde ertesi gün öksürüğe döndü ve yenidoğanda ciğere çok çabuk iniyormuş.
Hem doktor hem aile hekimi baktı bişey yok burun akıntısı - tıkanıklığı olması normal dedi ama ben de korkuyorum. Yeğenim ciğerleri iltihaplandığı için hastanede kalmıştı.

Valla cokca hapsuruyor normalde ama hic bişey cıkmıyor tabi
Burnu tıkandıgı icin mi gittiniz hastaneye ?
Aspire etmemek dedigin aspirator sistemi dediklerimi ?
Fazla kullanmak zararlı olabiliyormuş, biz de çok aşırı tıkanınca 1 sefer yapıyoruz. Şuana kadar da 3 kere yaptık zaten. Bi de yumuşak çekmek lazımmış yoksa burun damarları çatlamış.

Ben pişik kremini sabah akşam sürüyorum altı da 2-3 saatte bir açılıyor o yüzden sanırım pişik olmadı çok şükür. Bizim kızda da bi kaç kere akıntı gördüm ben ellemedim, hemşire o bölgenin iç kısmını yıkamayın pek demişti. Akıntı tarzı şeyler normalmiş.

Evet bazen hapşurtuyor ya da burun kanallarını yumuşatın rahatlatıyor ama çok tıkalı ise 1 kere aspiratör yapmak gerekiyor.
Fazla kullanmak zararlı olabiliyormuş, biz de çok aşırı tıkanınca 1 sefer yapıyoruz. Şuana kadar da 3 kere yaptık zaten. Bi de yumuşak çekmek lazımmış yoksa burun damarları çatlamış.
Anneme dönünce hemen alıcam yazık hırıl hırıl nefes almaya calısıyor yavrum

bende grip belirtileri başladı. burnum tıkalı boğazlarım kaşınıyor gibi ıhlamura dayandım bakalım başlamadan biter insallah. üst solunum yolları hastalıkları anneden bebeğe geçmezmiş ama.
Geçmiş olsun ben doğum yaptığımda nezle gibiydim 2-3 gün devam etti ama çok şükür bebeğe geçmedi. Çocuk doktoru çok ağırlaşırsa durumun emzirirken filan maske tak demişti.

Yasadigim yer hala cok sicak. Benimki body ile yatiyor. Uzerine de ayaklarini ortecek sekilde muslin ortu ortuyorum. Yine de terliyor oglum. Ben de cok terliyorum ama klima acmak da istemiyoruz. Vallahi sicaktan korumak soguktan korumaktan zor bebeleri. Burada kat kat orttugunuzu okuyunca imrenmedim degil. Daha bugun ilk kez banyo yapti diye ayakli bir alt giydirdim.

Benimki de hapsiriyor ablasi oksuruyo ondan gecer diye korkuyorum dun panik yaptim kafası sıcak gibi geldi burnunda hirilti oluyor aslinda serum fizyolojik bulundurmak lazim evde insallah hasta olmasinlar mevsim gecisi

Bebekler bizden daha cabuk üşüyor
Sen yinede giydiginden bi kat fazlasını ona giydir

Burda Erciyes’e kar yağdı gece🌨
Gece de yağmurluydu
Baya sardım sarmaladım ben oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…