Canım benim cok üzüldüm Allah'ım şifa versin bebeğine bi an evvel iyilessin inşallah sende kavuş yavruna sanada geçmiş olsun kakasini yaptığını doğumdan sora mi söylediler benim bebekte iri ama normal mi denerler ilk şuanda 7 dkka da bir sancım var 5 dkkanin altına inince gel dediler muhtemelen akşam tekrar hastanedeyim banada açılma yok diyolar cm soylemiyolarmis sancım baya ağır geliyo evde bekliyorum bi an önce kavuşalım inşallah yavrularımıza

Hadi bu sefer bebeğinle dönersin evine inşallah

Şuanda 7 8 dakkada bir sancı giriyo 5 dkkanin altına düşünce dogumhaneye gidicem oyle dediler sancı ağır gelip gidiyo dua et benim için
Allah yardımcın olsun canım benim
Sancını hafifletsin Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah

Yaa benim kendi yakınlarım fena çıktı, normal zamanmış gibi yemek falan yemeden gitmiyorlar, hele geçen kahvaltı zamanında gelip, akşam yemeğini yiyip gittiler, tamam çok yakınlarım fakat normal zaman değil ki, daha kaç gün oldu, nasıl bir düşüncesizlik allahtan annem var yoksa ne yaparım bilmem, süt konusunda da ben elimden geleni yapayım da diyorum olmazsa yapacak birşey yok diyorum kendi kendime,,

Slm kızlar dün katınpederler geldi gerçekten sinirimi zıplattılar bebek ağlıyo doymuyomu sütünmü gelmiyo niye gelmiyo sıvı şeyler iç onu içme gaz gapar bebeğe geçer sanki ilk bebeğim daha önce büyütmedim sanki bilmiyorum ayyy kendimi kötü anne gibi hissettim bebeği doyuramayan sütü olmayan anne doymuyo ağlıyo mama verdim en sonunda tip tip sorular gerçekten birdaha gelmelerini isteniyorum odadan çıkamadım zaten emziriyorum diye bir yandanda onların aptal soruları hala sinirlerim bozuk aklıma geldikçe

ah bunların hepsi aynı mı olur bize de bi kere çok sık olmayan gaz sıkıştırmasına denk geldiler. şuan her ağladığında ay gazı var yine damla versene diyolar. damla vere vere bu cocuk gaz cıkarmayı nasıl öğrenecek? kendi kendine çıkarıyor yavrum bunlar abartıyor. başlarda daha emerken kakasını yapıyordu kv söyleye söyleye nazar değdirdi resmen

Kızlar güzel bir haberim var. Kızım kuvozun 2. seviyesine alınmış yani durumu daha iyi ve beni hastanenin anne oteline alacaklar. Uygun oldukça emzirebilecegim bebegimi Şimdi yoldayız ve çok mutluyum şükürler olsun Allah darda olan tüm annelerin bebeklerin yardımcısı olsun inş ve kimseyi de darda koymasın inş

Kızlar bebeklerin hirildamasina dikkat edin.Brnim kızım 19 günlükken bronşit oldu.igne yemek zorunda kalmıştı.Bu durum sonra sürekli tekrarlıyor.Mevsim gecişi dikkat edin.

C Çok sevindim
Bir an önce toparlanıp çıkar inşallah.amiiin

Normal yapan ve normal bekleyen annisler sirt ağrınız var miydi?Acayip sırtım ağrıyor ve uzanınca da geçmiyor.Yarin kontrol var.Ama ilçe devlet hast.gitsem mi bilemiyorum

Süper en kısa sürede evede gönderirler insallah

Kızlar bebeklerin hirildamasina dikkat edin.Brnim kızım 19 günlükken bronşit oldu.igne yemek zorunda kalmıştı.Bu durum sonra sürekli tekrarlıyor.Mevsim gecişi dikkat edin.
Ya benimki arada bi hırıldıyor neden yapıyor cözemedim bazen yapıyo bazen yapmıyor

yaa kıyamam faydaları olacağına zararları olmuş resmen. Benimde kardeşim şehir dışından gelecekti eşi ve iki çocukla, neyseki okullar açıldı diye vazgeçtiler, yoksa dayanamicaktım daha fazla yorgunluğa.

Çok sevindim çok geçmiş olsun. İnşallah yakında birlikte eve de çıkarsınız

Ne yapmak lazım ki? Biz hep sıcak tutmaya çalışıyoruz, şapkasız tutmuyorum artık. Terlemiyor da. Fazla gelen giden de yok mikrop kapacak ama yine de burnu tıkanıp duruyor 2 doktor gördü sorun yok normal dedi ama kokuyorum hasta olur diye

Ya benimki arada bi hırıldıyor neden yapıyor cözemedim bazen yapıyo bazen yapmıyor
Çocuk doktoru burun kaslarından da kaynaklanabilir dedi hırıltı . Özellikle emerken filan heyecanlanınca. Ama biz aspiratör yaptık bildiğin sarı sümük çıktı, tıkamış genzini. Sonra çocuk rahat nefes alır oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…