Bugün ki kontrolümüz iyi geçti sukur. Yarın yine gideceğiz. Ciğere inmemiş. Burnunu temizlediler yine. Hastanede şırıngaya serumu çekiyorlar. Birden bebeğin burnuna sıkıp ters çevirip sırtını iki vuruyorlar ne var ne yoksa cikiyor. Biz evde beceremedik kıyamıyoruz vurmaya sırtına falan

Cok fazla yapmayın belki alıskanlık yapıyordur bilemedim cok küçükler daha

Ay buarada doguran arkadaslar hamilelik takvimlerinizi silsenize bi ara karıstırıyorum kim dogurdu kim hamile
Anneler klübüne de üye olun hatta hazır o güncelleme sayfasındayken

Hadi şükür gecmiş gitmiş bitmiş olsun
O hemsireler doktorlar kurtcuk gibi ellerinde döndüre döndüre hareketler yapıyorlar
Hele gaz cıkarırken küt küt nasılda hunharca vuruyorlar

Benimki de emerken hirildiyor. Arada serum yapiyorum ben de. Ama bi sey cikmiyor. Yarin doktor randevumuz var, bunu da soracagim.

Hadi şükür gecmiş gitmiş bitmiş olsun
O hemsireler doktorlar kurtcuk gibi ellerinde döndüre döndüre hareketler yapıyorlar
Hele gaz cıkarırken küt küt nasılda hunharca vuruyorlar
Valla bi gün dovcem birini. Daha bi de aşılar var. Neyse sağlıkla büyüsünler insallah. Allah dert vermesin..

Kızlar bu arada ben de felaket tellalı gibi oldum ama benim de sezeryan dikisim açıldı bi hafta da onla ugrastim. Aman diyim kuru tutun. Ben gu de 3 defa banyo yapıyorum hiç kuru tutmaya dikkat etmedim korseyle çok terledim falan öyle oldu. Krem ve antibiyotik kullandım şimdi daha iyi

Dikkat etmeye çalışıyorum ama emzirirken biraz zorlanıyorum sanırım o da rahat ememiyor yoksa kucakta gezen bi bebek değil anlamıyorum niye böyle oluyo

Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah hepimiz farklı zorluklar çekiyoruz ama dediğin gibi geçecek elbet. Her farklı hareketine her farklı sesine korkuyorum çok endişeliyim bir yanım bu kadar olma diyo ama diğer yanımı durduramıyorum böyle böyle annelik ne demek öğrenmiş oluyorum galiba

Cok fazla yapmayın belki alıskanlık yapıyordur bilemedim cok küçükler daha
Yok canım şuana kadar 3 kere yaptık ama cidden çok kötüydü sabaha kadar hırıl hırıl nefes alamadı. Doktor o durumda aspiratör yapın ama hafif tıkanıklıkta sadece serum fizyolojik damlatın dedi.

Allah yardımcın olsun inşallah tez vakitte bebişini görürsün ve sen de çabucak iyileşirsin çok geçmiş olsun

Yapıştırma şeklinde miydi? Kaç gün sonra açıldı? Benim de en uç kısmında çok çok minik bir kısım açık gibi geldi bana ve de 1-2 damla sıvı akmış gibi

Maşallah çok sevindim. İnş hızlıca evinize de çıkmak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…