Gözün aydın canım. En kısa sürede evinize de geçersiniz inşallah

Kizlar dikislerin oldugu yer kasinmaya basladi yasayan var mi ?

Yenidoğanlarda olabiliyor diye biliyorum ama gene de insan tedirgin oluyor.terleyip terinin soğuması kötü o yüzden en iyisi terlememesi.Allaha emanet tüm kuzucuklar

Ay gecmis olsun. Kac gunde korseye basladin daha cok erken değil mi? gunde 3 defa banyo da cok sanki. Bari gunde 1e dusur. Benim doktorum batikon surduktwn sonra bile kurulamami soylemisti. Ust dikisin mi acildi. Ay ben cok kotu oldum. Dikkat et daha cok yeni sayilir. Ben 40im cikmadan bisey yapmayi düşünmüyorum.

Herkese iyi geceler güzel anneler ben biraz geriden geldim okuya okuya ancak yakalayabildim sizi burda takılmayı özledim ya

Doğum yapanları tebrik ediyorumm
Hasta olan anneler yavrular Allah acil şifa versin
Bu arada gümüş kapak kullanan arkadaşlar ne durumdasınız? Bende bir irritasyon olmadı henüz. Doğumdan bir hafta önce günde üç saat takmaya başlamıştım.
Ben de kullanıyom öyle bi hasssyet yaşamadım etki etti demekki diye düşündüm
Normal yapan ve normal bekleyen annisler sirt ağrınız var miydi?Acayip sırtım ağrıyor ve uzanınca da geçmiyor.Yarin kontrol var.Ama ilçe devlet hast.gitsem mi bilemiyorum
Sırt ağrısı değil de bel ağrısıydı bendeki kasık ağrısı karın ağrı karışık ağrılardı
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşllah

Canım gözünaydın inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini
Yılın ilk karı yağdı bak senin doğumunla
Bol sütün olsun inşallah
Sağol canım Allah razı olsun aynen Erciyes'in ilk kariyla geldi bebeğim. Bugün gittim yanına gör meye pamuk gibi yatiyodu kuzum biraz zorlanıyorum yoksa üç saate bı gitsem iyi olacak sutumde yok hiç ama gelicek inanıyorum. Bu sezeryan sebebli gaz çıkarmadan yemeğe izin vermiyorlar ve 24 saati geçti bişey yemeyeliama gazda uoknapcam bilmiyorum. Ben beslenemiuorum süt yokbebek orda napcam.ben

Yaaa inşallah canım oksijen maskesi filan takmamislar aslında oda içimi rahatlattı sadece antibiyotik tedavisi uygulaniuormus rabbim büyük küçük kimseyi imtihan etmesin yavrusuyla

Çok geçmiş olsun bebeğiniz inş bir an önce iyilessin. Benzer durumdayız benim kızım da küvözde. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama onlar güçlüler iyilesecekler inş
İnşallah canım bugün beş gibi ilk defa gidebildim yanına içim titredi herkes bebeğini almış emziriuo görüş saati tam ben hangisi bilmiuorum bile sonra aldimkucağıma o kadar sakin yumis yumis bı bebekki gogsumu veriyorum böyle bana baktı çipil çipil gözleriyle gözümün önünden gitmiyo. Kötü bı his gerçekten bebeğin yanında olmayinca ama Hamd olsun bunuda atlatiriz inşallah

Çok geçmiş olsun hiç üzülmeyesin daha çok yeni

Ben normal doğum yaptım çok şükür ertesi günü eve geldik ama süt yok bende 4. gün ancak geldi diyebilirim çok üzülmüştüm gelmeyeck mi diye makineyle boş boş saatlerce sağdım yemeye dikkat ettim sağabiliyosan sağ sürekli gazın çıkınca da yemene içmene dikkat et çok etkiliyormuş
İlk damlanın düşüşünü görünce ağlamıştım

Canim gaz icin bol bol yuru ve komposto ic. Yoksa meyvesuyu da olur. Ben gaz cikarmadan sivi seyler icmeme izin vermislerdi. Cok su ic. Hareket et ki gaz da harwket edip ciksin. Insallah bebek de en kisa zamanda eve gelir.

Canım hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun , Kuzuna tez vakitte kavuş inşallah

Bende de oldu tatlı tatlı kaşınıyordu
Benin de kasiniyor ama dikisin oldugu yer degil daha alt ve ust kismi kasiniyor. Sanirim dikis kisminda his yok ondan boyle. Gece kasinacak ve uykumda farketmeden kasiyacagim diye korkuyorum ben de. Dun biraz pembemsi gordum bir bolumunu diye esime batikon surdurdum hemen.

Bugun yemegi disarda yedik ailecek. Bebegi arabanin kucuk parcasina koyduk basina sapka giydirdik. Ustune penye battaniye orttuk. Bebek arabasi ile gidip yemegimizi yedik eve donduk. Disarida kalma suremiz 3 saatt. Gidis gelis yol da dahil. Bizimki sapka sevmiyor biraz mizildadi enzik verdik.

Benimde alt vs üst kısmı kaşınıyordu geçti

Benimde alt vs üst kısmı kaşınıyordu geçti
Insan korkuyor ya acilirsa, ya birsey olursa diye. Cok egilmemek ve cok yukarilara da uzanmamak lazim. Usutmemek de lazim. Kisaca kendimizi kendimiz koruyacagiz. Bugun orgu lif ile ilk kez kesilen kismi lifledim fazla bastirmadan. Banyoda sabun kullandim. Orgu lif de cok yimusacik birsey.
Bebegi de orgu lif ile yikiyorum. Ana kuzusu ip ile lif ormustum onunla yikadim minnagimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…