Baya oldu ama bizim doktor geçen hafta kaynamış demişti bende hiç zorlamıyorum

O akıntıdır normal meral etme anneden geçen hormonlar dan oluyormuş bizde de var

Evet. Ihmal etme o zaman akintin da varsa. Biran once doktora göster. 14. Gun falandı açıldığında.
Ayy nasil anladin ne yaptilar bende hic dikkat etmiyorum ertesi gun dus alabilirsin dedi bana doktorum ve aldimda..akinti vs olmadi ama kasiniyor bugun bir de bende de son kisimda sutur kalmis duser dedi ama dusmedi Yarin gidip aldirsammi acir mi..

Uyumak istemeyen, sanırım biraz da gaz sancısı olan kızıma Youtube'dan "anne karnındaki ses" diye bir video açtım. Anında uyudu. Tesadüf mü değil mi bilemiyorum. Varsa uyumayan bebişler siz de deneyin derim.
Yok canım tesadüf değil beyaz gürültü deniyor, eskiden arkadaşım şarjlı el süpürgesinin şarjı bitene kadar çocuğun yanında çalıştırırdı uyusun diye şimdi telefonlarda uygulaması bile var

Kizlar napiyorsunuz benim 40 im cikmasina 2 gun kaldi evime gectim okullar acildi esim hala hasta gelemiyor bile eve cok ozledim iyi zamanlarimizi annem haftaici geliyo ama gece oldu mu bir de haftasonuysa cok kotu hissediyorum yalniz korkuyorum da 4 tane de cocugumla nasil davranacagimi sasiriyorum yavrularim babali babasiz gibi oldular agladim bugun kizim 1 aylik oldu kirki cikacak toplasan 10 kez gordu esim kucuk kizimda hasta minik te hapsiriyo hayir olsun insallah gecmez hastalik cok yoruldum iyiymis gibi gorunmektenn cok kotu hissediyorum kendimi esimi dusunmekten zevk bile almiyorum hayattanguclu durmaktan yoruldum umarim hersey duzelir yoluna gire kafaniza ufak seyleri takmayin esiniz yaninizdayken sarilin derim Allah evlatlarimiza ve bizlere saglik ve afiyet versin

Ayy nasil anladin ne yaptilar bende hic dikkat etmiyorum ertesi gun dus alabilirsin dedi bana doktorum ve aldimda..akinti vs olmadi ama kasiniyor bugun bir de bende de son kisimda sutur kalmis duser dedi ama dusmedi Yarin gidip aldirsammi acir mi..
Akinti vardi canim kokulu. 2 krem ve antibiyotik verdiler tekrar. Şimdi geçti gibi. Akıntıları ihmal etmemek lazım. Akıntı yoksa endiselenme

Siz de de oluyor mu memeyi veren benim meme sonrasi asla durmuyor bende sureklk meme istiyo esim aliyo gogsune yatiriyo 2pispis yapiyo ve bizim kız küt..uyumus.. bende yaygara koprtan cocuk babada huzur buluyo egitim veren hemsire ikinizden alacagi guven baska demisti masallah beni direk meme olarak kodlamis gozuni aciyo arada emerken gozlerini devirip emmeye devam ediyo. huysuz.ben bu kiza gülce koymakla hata ettim herhalde cok sinirli ve gulmeyen bi bebek

Allah yardimcin olsun tez vakitte kavusun insallah..zor gunler geride kalacak sadece biraz zaman istiyor her sey..en azindan evlatlatlarin var sagliklilar onlara tutun cunku en cok sen lazimsin onlara..babalarida iyilesince hasret giderecekler bolbol..rabbim sifa versin

Allah korumuş canım. Şimdi nasılsın.
Çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunu sana kavuştursun tez zamanda inşaallah dualarım sizinle

Inş herşey en kısa sürede yoluna girer dualarım sizinle

Canım onlara bakma sen.
Direkt ağır yemek yiyecek halimiz yok
Birde izin vermiyorlar hemi.
Sen Kayısı kompostosu ye bol taneli, helva ye bol süt yapar.
kendini iyi hissettikçe yürü yavaş yavaş
Gaz da yavaş yavaş çıkıyo
Biraz sabır kuzum Rabbim büyük elbette
Yavrun daha da iyi olur
Birkaç güne kalmaz geçersin evinize inşallah

Allah yardımcın olsun canım, bu zor günlerdeki sabrının mükafatını versin inşallah.
Güzel günleriniz olsun hep

berroshh cabim cok gecmis olsun. Insalkah esin eve gelebil8r bir an once. Sana da kolay gelsin.

İsim analizi
Gülce isminin anlamıGül gibi, güle benzeyen.

Kızlar babacı oluyo canım ondandır
Bu arada profilin pek hoş

İsim analizi
Gülce isminin anlamıGül gibi, güle benzeyen.

Kızlar babacı oluyo canım ondandır
Bu arada profilin pek hoş
Tesekkur ederim canim ❤.biliyorum ismin anlamini canim bize hep gülen kiz cocugunu cagristirdigi icin koymustuk gül anlamindan cok:)) ama hicte tahmin ettigim gibi olmadi gece inat ettim uyutucam diye yok babasi kalkti ver gogsume dedi cocuk buyulenmis gibi uyudu fena bozuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…