Ha ha gülceler inat olurmuş annesi bak bu arada

Allah korumuş canım. Şimdi nasılsın.

Çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunu sana kavuştursun tez zamanda inşaallah dualarım sizinle
Sanırım bayılmamla ilgili mesajı alıntı yapmıştın
İyiyim cok teşekkür ederim
Doktora gittim rahmin içindeki kanı daha hızlı atmak için kürtajlarda kullanılan bi ilaç verdi sadece hastanelerde satılıyormuş
Onu kullandım ama hicte öyle sarıl sarıl kan gelmedi
Tekrarlar demişlerdi hani belki bayılmazsın ama küt küt parcalar düşer yogun kanaman olur vs o yüzden her basım döndügünde direk oturuyorum emzirdikten sonra ani hareket yapmıyorum falan

Canim gaz icin bol bol yuru ve komposto ic. Yoksa meyvesuyu da olur. Ben gaz cikarmadan sivi seyler icmeme izin vermislerdi. Cok su ic. Hareket et ki gaz da harwket edip ciksin. Insallah bebek de en kisa zamanda eve gelir.
Sağol canım bende aynilarini yapiyodum zaten etkisini anca gösterdi sanırım bugün çıktı biraz rahatladım yedimde biseyler gece bebeğime gittim öyle güzel emiyoki ama süt yok henüz sonra kıyamadım baktım yoruluyor mamasını yedirdim mecburen. Sağım yapiuorum bebehim.hep yanımda olmadığı için sagimlada gelebilir değilmi sutum

İnşallah canim bugün daha iyiyim çok şükür beslenmeye de başladım sutumde gelirse Bian önce kuzuma şifa olucak inşallah...

Allah yardımcın olsun
Güclü durmuyorsun zaten güclüsün
Yasadıgının onda birini yasamıyorum ama bu halimle cöktüğümü hissediyorum
Gececek inşallah bugunlerin en kısa sürede

Sağol canim bende tüm sanciyi çekip sezeryan olduğum için normalde sayılır gibi oldu ama vücut narkozu atıp rahatladikca birde beslenmem yoluna girince gelicek inşallah inanıyorum.. sık sık sağım yapicam makine yeni ulaştı elime rabbim.hepimize yavrularimizin rızkı ve şifası olucak sütü bol bol.versin inşallah

H Historyfati canım sütüm yok deme vardır o kendini üzüp dahada uzaklastırma
Beyinde bitiyormus tamamen süt yapmamız
Bol bol su komposto vs iç sıvı şeyler tüket
Gaz icinde yürü rezene ic gaspass diye bi gıda takviyesi alabilirsin
Sagma makinen varsa oda miktarını arttırır cok canını acıtmayacak kadar ara ara sağabilirsin

İnşallah canim bugün daha iyiyim çok şükür beslenmeye de başladım sutumde gelirse Bian önce kuzuma şifa olucak inşallah...
Amin canım
Benim 3. Günde ilk sütten normal süte döndü
Seninde gelir içini ferah tut

Dogru tahmin etmişiz
Yasamadık ama belirtiler öyleydi
İnsallah tekrarlamaz cabucak gecer
İnşallah
Kötüyü çağırmayalım dediğin gibi bir durum benimki
Annem kardeşimde de bende de emzirememiş burda anlatmayayım çok sıkıntı yaşamış çözememişler durumu malesef
Bu hikaye anlatıldıkça korkardım
Hamilelik boyu aklımda hep bi emzirme soru işareti be korkuydu
Başıma da geldi çok üzgünüm inşallah çabucak geçer
Bize bol pozitif enerjiler gerek modum çok düşük bu günlerde

Aynen, hala doğum yapmamış olan arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gümüş kapakları.
Doğumdan sonra sürekli takamadım her fırsatta takmaya çalışıyorum ama. Doğum öncesi de bir hafta önceden başlayıp günde üç saat taktım.

Senden sürekli olarak süt kokusu alıyor o yüzden meme almadan duramıyor çünkü. Babası da pışpış yaparken rahatlatıyordur gazı çıkıyordur. 2.ayın sonuna doğru kişilere gülümser. Şimdilik melekler uykusundayken güldürür. Sabret.
Çevremdekiler de dahil Bende hep oğlum beni sadece meme olarak görüyor bütün heyecanı baba diyordum şimdi 2yaşında bana daha düşkün.

Bende bilemedim cok kücükler daha ya bi kırkı cıksın öyle nene icatlarına baslarım bende ama simdi hıckırınca limon ver susamıstır agzına su damlat falan yapamam
Nee limon mu daha neler çocuğun totosu yanar yahu. Benim oğlanın da reflüsü var gazı olmasa bile sürekli yattığı yerde kusuyor, kv tutturmuş çocuğu sıkıca sar kafasının yanlarına birşey koy kafası düz dursun diyor Kafasının arka kısmı biraz yumru diye.
Zamanla düzelecek o zaten büyük oğlumunki de öyleydi. şekli düzelsin diye çocuk boğulsun mu ya hayret birşey. Bazen gerçekten abartıyorlar

Kizlar emzirdikten sonra uykuya gecme konusunda ciddi problem yasiyoruz..mama verirsem cok guzel uyuyor vermedigim zaman hala meme istiyor ..bu sefer yine ayni soru acaba doymuyor mu ? Ya da memede uyumak istio..emzikte almiyo..Siizn bebekler nasil emmeden sonra gaz seansinda mesela yalanmaya basliyor tekrar meme istiyor..bende gazini cikartiyim yatagina yattiinda uyusun istiyorum ama aglamalar bitmeyince pispislama sallama girisimlerinde bulunuyorum(bu sekildr alissin istemiyorum,gerci uzmanlar ilk 3ayi hatirlamadiklarini ve bagimli olamayacaklarini soyluyorlar) bazen ise yariyo bazen saatlerce agliyo yinede uyumuyo..emzik veriyorum atiyo sanirim meme zannediyo sut gelmeyince atiyo..dedigim gibi babada daha rahat uyuyo.. sizinkilerde oyle mi ?

sugarpare bizimki de su muzikte gidiyor ama sessizligi daha cok sevdiginide kesfettim pispislama sallama daha rahat uyuyo sanki diger her sey uyariyo onu

Canım hoşgelmiş miniğin Benim bebeğim de 2 saat yoğun bakımda kaldı, kendini üzme. Sütüm de 3. gün geldi. Her şeyin çaresi var. Bebişini bir an önce kavuşman dileğiyle.

Biz de aynıyız Böyle böyle yoluna girecek inşallah.

Allah yardımcın olsun 4 çocuk çok zor ben 4 yaşında kızıma ve yeni bebege yetemiyorum suan. Büyük kız hasta beni istiyor, küçük sürekli meme ister ikisini aynı odada tutmamaya çalışıyorum hasta olmasın minik diye. Şuan karnım aç nezaman ne yapıp yiyecegim bilmiyorum. O yüzden allah guc kuvvet versin sana

Sıkıntılar zirve yaptıktan sonra artık güzel günler gelir canım. Eminim yakın da herşey düzene girecek. Çok zor ama kendini koyverme. Çevrende destek alabileceğin kim varsa hepsini devreye sok kuzen, komşu, arkadaş vs. Senin desteğe şuan çok ihtiyacın var kıyamam. Eşin inşallah yakında eve gelebilir

Her şey düzelecek annesi ne kadar güçlü bi kadınsın
Yavaş yavaş rayına oturuyor her şey eşin de evine döndü mü Allah hep güzel günler göstersin size
Gelir annesi gelir sen ara ara sağmaya devam et benim göğüs ucum çok küçük kendi tutamıyordu zaten 4 gün o emmeden sağdım nerdeyse
Öyle geldi sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…