Malesef gazı olabilir canım. Bizimki de ağlamadı ama sabaha kadar ıkındı, inledi. Sabaha karşı bi gaz çıkardı ondan sonra huzurla uyudu.

Çok sıkmadan kundak yapıyorum bende ama benim ki kollarını çıkaramayınca sinir oluyor geceleri aynen dediğin gibi yapıyorum, önce meme sonra mama sonra uyku bi daha 3 saat sonra kaldırıyorum ama çok zor uyanıyor zoraki mama yiyor az gözü açılırsa biraz da emiyor. Ben mamayı göğsümden veriyorum o yüzden mama yerken illa beni de emmiş oluyor. Sonra tekrar vurup kafayı yatıyor 3 saat sonrasına kadar.

Canlar bugün 11 gün oldu doğum yapalı
Ama benim hala kanamam var günde en kötü 4-5 ped değiştiriyom hala afedersiniz kırmızı renkte mukuslu gibi
Arada da aniden boşalır gibi geliyor
Annem normal değil bukadar diyor ama bilemedim hala devam eden var mı

Benim 20.gün arada bayağa azalır gibi olmuştu sonra tekrar çoğaldı hatta dünden beri yeni adet olmuş gibiyim kırmızı ve çok

Benim 13. Gün hala devam ediyor ama ped doldurmuyor
Yine toplu gelicek bayılacam diye korkuyorum

Benimde 8. Gün
2 gündür hiç akıntı kanamam yok
Herkesin ki bir olmuyo canım
Ara ara kanaması olanda var, devamlı olanda

17 gün oldu günde 1-2 ped olarak devam ediyorum. 4-5 biraz fazla sanki. doluyormu rahatsız olup sen mi değiştiriyosun

Yok bu sarı renk ama 3 değil 13 falandır
Hoş ben pırt yaparken azcık cıktıgını görsem onada müdahele ediyorum ama kesinlikle ücün o üc katıdır yaptıgı

Okadarsa banada fazla geldi şimdi ama belki az az yapıyordur benimki 3-4 kez yapiyo bazen bi yapiyo sırtına kadar cikiyo

Benim 20 gun oldu devam ediyo ama çok az az ilk gunler yoğundu geçti sonra arada kesildi gibi oldu suan çok az devam ediyo. Ilk gün karnima çok bastırdılar orda baya kanama olmuştu belki ondan sonrası çok yoğun olmadi benim

Bu kanama ne zaman bitmesi gerekiyo :) 15gun oldu yok denecek kadar az.akinti halini aldi benimde

Aventinki çok iyi çekiyor E Elwing6

Teşekkürler canım emzirirken çorap ve üstüme hırka giyiyorum artık ,
Benimki ateş içerden de vardı dışardanda süt birikmiş oda vücutta enfeksiyon oluşturuyormuş , bir arkadaşımın arkadaşı bende tanıyorum bu yüzden 3 gün hastanede yatmıştı

Bikaç hastane videosu izledimde günde 10 tane de normalmiş ücgünde bir yapmasıda
Kıyaslamamak lazımmış
Önemli olan sarı renk olması ve baska sorun olmamasıymış
Sarı renk olması anne karnında işlenmiş olması demekmiş
Yesil olursa sıkıntıymış işlenmeden cıkan süt anlamına geliyormus vs

Benimki de artık memede biraz daha fazla kalıyor geçen gün memede uyudu beşiğine yatırmak için kucakladım kalktım tam koyacağım yerine açıktaki mememi bir daha kaptı çok güldüm sonra geri döndüm emzirmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…