Onu bizim doktor da dedi. Mesela 4 saat uyuyup iyice emiyorsa dokunma uyusun dedi. Ben o yüzden geceleri saat olayına dikkat etmiyorum. En uzun 3.5 saat uyudu şu zamana dek.
Bu arada bizim de gecemiz zor geçti saat başı uyandı. 2 gecedir huysuzdu. Dolunay mı var nedir bebelerin bu huysuzluğu
Canim gece guzelce doyur gerekurse mama ver. Kundak yap uyut. Sonra da sen yat 3 saat sonrasina alarm kurup da. Benim ilk bebekte saglik ocagindan ebe oyle soylemisti. Ve cok rahat etmistim. Senin dojtorunun soyledigi gibi yaptim. Simdi de oyle yapiyorum. En azindan gece rahat edersin. Sonucta en uykusuzsun ve huzursuzsun bebek te senun kadar uykusuz ve huzursuz. Ince bir kundak rahat etturiyor. Ilk bastan hava sicak diye kundak yapmamistim. Ilk kundakta durmak istemedi ama 2. Kundak yapisimda rahatladi.
Çok sıkmadan kundak yapıyorum bende ama benim ki kollarını çıkaramayınca sinir oluyor geceleri aynen dediğin gibi yapıyorum, önce meme sonra mama sonra uyku bi daha 3 saat sonra kaldırıyorum ama çok zor uyanıyor zoraki mama yiyor az gözü açılırsa biraz da emiyor. Ben mamayı göğsümden veriyorum o yüzden mama yerken illa beni de emmiş oluyor. Sonra tekrar vurup kafayı yatıyor 3 saat sonrasına kadar.
Canlar bugün 11 gün oldu doğum yapalı
Ama benim hala kanamam var günde en kötü 4-5 ped değiştiriyom hala afedersiniz kırmızı renkte mukuslu gibi
Arada da aniden boşalır gibi geliyor
Annem normal değil bukadar diyor ama bilemedim hala devam eden var mı
Ama benim hala kanamam var günde en kötü 4-5 ped değiştiriyom hala afedersiniz kırmızı renkte mukuslu gibi
Benim 20 gun oldu devam ediyo ama çok az az ilk gunler yoğundu geçti sonra arada kesildi gibi oldu suan çok az devam ediyo. Ilk gün karnima çok bastırdılar orda baya kanama olmuştu belki ondan sonrası çok yoğun olmadi benim
Canım elektrikli bile olsa pompalar çok çok iyi çekmiyor. Belki hastane tipi olanlar daha iyidir bilmiyorum. Ben de lansinoh vardı ilk hafta uzun uzun sağım yapmama rağmen 1 çay kaşığı su gibi bişey çıkıyordu. Sonra devlet hastanesine gittim yenidoğan hemşiresi vardı emzirme konusunda yardımcı oldu, ucunda bi apart olan enjeksiyonu göğsüme dayadı, vakum gibi bir çekti (ama göğsüm çok acıdı) bir anda bembeyaz süt doldu. Şok oldum. Benim ilk gerçek manada sütüm öyle geldi.
yesilus
çok geçmiş olsun @eslemvera sana da çok geçmiş gitmiş olsun
Bu sabah ben de üşüme titremeyle uyandım her titremede göğüslerim sızladı ateşim var mıydı farketmedim ama çok kötü oldum sonra nasıl olduysa uyumuşum tekrar uyanınca geçmiş
Sizinki de böyle bişeyse çok kötüymüş ya kolumu kaldırcak derman yoktu 3 gün nasıl çekmişsin @eslemvera çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım emzirirken çorap ve üstüme hırka giyiyorum artık ,
Benimki ateş içerden de vardı dışardanda süt birikmiş oda vücutta enfeksiyon oluşturuyormuş , bir arkadaşımın arkadaşı bende tanıyorum bu yüzden 3 gün hastanede yatmıştı
Okadarsa banada fazla geldi şimdi ama belki az az yapıyordur benimki 3-4 kez yapiyo bazen bi yapiyo sırtına kadar cikiyo
Benim 20 gun oldu devam ediyo ama çok az az ilk gunler yoğundu geçti sonra arada kesildi gibi oldu suan çok az devam ediyo. Ilk gün karnima çok bastırdılar orda baya kanama olmuştu belki ondan sonrası çok yoğun olmadi benim
Bikaç hastane videosu izledimde günde 10 tane de normalmiş ücgünde bir yapmasıda
Kıyaslamamak lazımmış
Önemli olan sarı renk olması ve baska sorun olmamasıymış
Sarı renk olması anne karnında işlenmiş olması demekmiş
Yesil olursa sıkıntıymış işlenmeden cıkan süt anlamına geliyormus vs
Benimki de artık memede biraz daha fazla kalıyor geçen gün memede uyudu beşiğine yatırmak için kucakladım kalktım tam koyacağım yerine açıktaki mememi bir daha kaptı çok güldüm sonra geri döndüm emzirmeye devam