yesilus
geçmiş olsun canım
Benim de öyle alt kısımda ufak bir kızarıklıktı
Ben mastiti tıkanıklık sanıyordum
Sağıyorum emziriyorum diye ihtimal vermemiştim
O sür düğümlerini be iltihabı da antibiyotik çözüyormuş
Ama o ateşli üç günümü unutamıyorum ağlayarak emzirmeye kalkıyordum
İnsan yorganı çekip uyumak istiyor
Çok şükür geçti
Kızarıklık be hassasiyet baya azaldı ilacı yarılayınca
Sana da şifalar diliyorum
Banada aynısı oldu bende ihtimal vermedim , parol içip ateşi düşürüyordum bide 1 saat dinlenince ateş hafifliyordu 3 kez oldu evde baya üşüme gelince ateşim artınca hastaneye gittik. sağma süresini arttırdım , sağ meme 2 sol 1 emzirme şeklinde arttırdım bende de kızarıklık ve sertlik azaldı gece gittiğim için ilacı almadım doktoruma da sorarım bugün diye
Sana da çok geçmiş olsun canım
Bizimki altına yapınca değil altını değiştirmeye calısınca aglıyor bokuyla mutlu mesut yasamak istiyor
Emzirme destek sistemini de bi incele derim mama vericeksen eger hem meme hem mama seklinde rahat edersin veya hem meme hem sagdıgın süt
Süt sagdıkca sütünde artacak öyle düşün kötü veya zor bişeyde değil
Bizimki de minicik kakası olsa uyumuyor , kıyamet koparıyor poposunu sıcak suyla yıkayınca çok mutlu oluyor senle geçen konuştuktan sonra yeni bez taktıktan sonra Onu da pisletti birkaç kez, bezler feda olsun kuzuma
Valla bütce olarak fena sarsildigimiz icin babyplus aldik e bebekte yorumlari cok iyidi lansinohtan bile cok yorum almis..aksama bakicam bugun vakumluyla bile 20 cc geldi 2 emzirmemde de giderek artar umarim..simdi emzirdiigm gogsu mu sagmaliyim..cift meme emziriyodum ben sagi emzirip makinayla kalani sagicam dimi ? Bence o sagdigimida vereyim direk..stok yapcak kadar gelmez ilk etapta bir de buzdolabindaki sutu nasil isitiyosunuz cezvyle hafif ilik yapip veririm?
Banada aynısı oldu bende ihtimal vermedim , parol içip ateşi düşürüyordum bide 1 saat dinlenince ateş hafifliyordu 3 kez oldu evde baya üşüme gelince ateşim artınca hastaneye gittik. sağma süresini arttırdım , sağ meme 2 sol 1 emzirme şeklinde arttırdım bende de kızarıklık ve sertlik azaldı gece gittiğim için ilacı almadım doktoruma da sorarım bugün diye
Benimki de artık memede biraz daha fazla kalıyor geçen gün memede uyudu beşiğine yatırmak için kucakladım kalktım tam koyacağım yerine açıktaki mememi bir daha kaptı çok güldüm sonra geri döndüm emzirmeye devam
Bikaç hastane videosu izledimde günde 10 tane de normalmiş ücgünde bir yapmasıda
Kıyaslamamak lazımmış
Önemli olan sarı renk olması ve baska sorun olmamasıymış
Sarı renk olması anne karnında işlenmiş olması demekmiş
Yesil olursa sıkıntıymış işlenmeden cıkan süt anlamına geliyormus vs
Evet canim yeşil kaka fazla emince sutu sindirilmeden cikiyo anlamına geliyormuş bir nevi yaramadan cikiyo yani ama yeşil köpüklü farklı. Eskilerin tabiri yeşil kaka üşüttu bebek ama aslında oyle değilmiş.
Canlar bugün 11 gün oldu doğum yapalı
Ama benim hala kanamam var günde en kötü 4-5 ped değiştiriyom hala afedersiniz kırmızı renkte mukuslu gibi
Arada da aniden boşalır gibi geliyor
Annem normal değil bukadar diyor ama bilemedim hala devam eden var mı
Cok gecmis olsun insallah cabucak toparlarsin. Bol bol vitamin al. Bende de kirginlik var yine o titremeler basladi bugun yine sagim yapicam bakalim. Yalniz ihlamurun fazlasini pek onermiyorlar sanirim ben de gunde 2 defa rezene 1 defa ihlamur aliyorum.rezene icin de iyi seyler okumadim gerci
Cok gecmis olsun insallah cabucak toparlarsin. Bol bol vitamin al. Bende de kirginlik var yine o titremeler basladi bugun yine sagim yapicam bakalim. Yalniz ihlamurun fazlasini pek onermiyorlar sanirim ben de gunde 2 defa rezene 1 defa ihlamur aliyorum.rezene icin de iyi seyler okumadim gerci
17 günlük olduk daha 4-5 gündür iyiyim. çok kötü oldu bütün vücudum ödemden. su topladı yürüyemedim. en son krem verdi doktor antibiyotiği kestik öyle iyilestim
Valla bütce olarak fena sarsildigimiz icin babyplus aldik e bebekte yorumlari cok iyidi lansinohtan bile cok yorum almis..aksama bakicam bugun vakumluyla bile 20 cc geldi 2 emzirmemde de giderek artar umarim..simdi emzirdiigm gogsu mu sagmaliyim..cift meme emziriyodum ben sagi emzirip makinayla kalani sagicam dimi ? Bence o sagdigimida vereyim direk..stok yapcak kadar gelmez ilk etapta bir de buzdolabindaki sutu nasil isitiyosunuz cezvyle hafif ilik yapip veririm?