Banada aynısı oldu bende ihtimal vermedim , parol içip ateşi düşürüyordum bide 1 saat dinlenince ateş hafifliyordu 3 kez oldu evde baya üşüme gelince ateşim artınca hastaneye gittik. sağma süresini arttırdım , sağ meme 2 sol 1 emzirme şeklinde arttırdım bende de kızarıklık ve sertlik azaldı gece gittiğim için ilacı almadım doktoruma da sorarım bugün diye
Sana da çok geçmiş olsun canım

Bizimki de minicik kakası olsa uyumuyor , kıyamet koparıyor poposunu sıcak suyla yıkayınca çok mutlu oluyor senle geçen konuştuktan sonra yeni bez taktıktan sonra Onu da pisletti birkaç kez, bezler feda olsun kuzuma

Aventinki çok iyi çekiyor E Elwing6
Valla bütce olarak fena sarsildigimiz icin babyplus aldik e bebekte yorumlari cok iyidi lansinohtan bile cok yorum almis..aksama bakicam bugun vakumluyla bile 20 cc geldi 2 emzirmemde de giderek artar umarim..simdi emzirdiigm gogsu mu sagmaliyim..cift meme emziriyodum ben sagi emzirip makinayla kalani sagicam dimi ? Bence o sagdigimida vereyim direk..stok yapcak kadar gelmez ilk etapta bir de buzdolabindaki sutu nasil isitiyosunuz cezvyle hafif ilik yapip veririm?

Gunde kac kez sagmak lazim bir de

Cok komikler yaaa sinirlenince homurdanarak alisi var benimkininde hmmmmhmmhmmmmm bir de cekmek istediimde daha yapismasi

Mastit sut kanallarinin tikali olmasi degilmi sende nasil oldu ya? O kadar sagiyorsun bosaltiyorsun..bizim direk mastit olmamiz lazim olan cikmiyo

Evet canim yeşil kaka fazla emince sutu sindirilmeden cikiyo anlamına geliyormuş bir nevi yaramadan cikiyo yani ama yeşil köpüklü farklı. Eskilerin tabiri yeşil kaka üşüttu bebek ama aslında oyle değilmiş.

Dr görün cnm bu kadar olmaması lazım

bende grip belirtileri başladı. burnum tıkalı boğazlarım kaşınıyor gibi ıhlamura dayandım bakalım başlamadan biter insallah. üst solunum yolları hastalıkları anneden bebeğe geçmezmiş ama.
Cok gecmis olsun insallah cabucak toparlarsin. Bol bol vitamin al. Bende de kirginlik var yine o titremeler basladi bugun yine sagim yapicam bakalim. Yalniz ihlamurun fazlasini pek onermiyorlar sanirim ben de gunde 2 defa rezene 1 defa ihlamur aliyorum.rezene icin de iyi seyler okumadim gerci

Kızlar benim ayaklarımda ki ödem fena yaşayan varmı hala geçmedi 11 gün olduk bugğn 5 6 gündür şiş

ben ikisinden de sabah aksam iciyorum. toparladım çok şükür gribe çevirmeden. ıhlamur ve rezene iyi geliyor bize
Kızlar benim ayaklarımda ki ödem fena yaşayan varmı hala geçmedi 11 gün olduk bugğn 5 6 gündür şiş
17 günlük olduk daha 4-5 gündür iyiyim. çok kötü oldu bütün vücudum ödemden. su topladı yürüyemedim. en son krem verdi doktor antibiyotiği kestik öyle iyilestim

Kızlar göğüs ucu çatlağı oldu çok fena bazen kan bile geliyor, kalkanlar emzirmemek rağmen oldu

Lansinoh lanolin kremi vardı gece yatarken sürüp kalkan takıyordum ona rağmen oldu. Lanolini her emzirmeden sonra mı sürmem gerekiyor acaba?

Canim cezvede isitilmaz anne sutu. Sicak su dolu bir kapta beklet senin vucut isina gelince bebege ver sutunu.

Susam yagi aldim ben onu suruyorum. Gogus pedine de damlattim yumusatip hafifletiyor acisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…