Hanımlar merhaba, ancak vakit bulabildim desem size geçmiş sayfaları okuyacağım vakit bulunca. 12 Eylül de suni sancı planlanmıştı biliyorsunuz bana, akşamına oğlumu sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. 3600gr doğdu, ultrasonda 3900 demişlerdi Dua edenlerden etmeyenlerden Allah razı olsun hepinizin kuzularına ve sizlere Allah sağlık sıhhat ve huzur versin.

Canım Demek ki krem işe yaramıyor
Tahin yağını sür, göğüs pedi kullan
Hiç silmene yada yıkamana gerek kalmıyor.
3. Günümde benimde hafiften yara kabuk oluşmaya başladı uçlarda, ağrı oluyordu emzirirken
Bi kere sürdüm hemen faydasını gördüm
Şuan hiç bi sıkıntı yok çok şükür

Yıkanmayı seviyor bizimkide ama o bezi pis kalacak

Suni sancıyı açılma olmadan mı verdiler o yüzden mi sezeryana döndü? Bu arada hayırlı olsun

Medela purelan diyorum yarayı bile hemen iyileştiriyor

Ben her emzieme sonrasi surup lanolini gumus kapak takiyorum cok sukur hicbir sorun yok..gumusler hakkaten ise yariyormus

H honey bunch Luxi yesilus ShinSeGi kızlar kv demiş ki bir süre geçmiş olsuna gelenleri ben kendi evimde ağırlayım. Bizden biraz da lokum almış ikram etmek için Ne kadar sürer bu bilmiyorum ama o varis çorabı furyası kadınları bir daha göresim yok. Onlar ve kv yüzünden hastanelik oldum ötesi yok. Dahiliyeye gittim tansiyon takibi yapıcaz, stresli bir gün geçirdin sanırım dedi doktor.

Resmen lutfetmis kaynanan. Sen bosver herkesi . Ben benimkini arayip sormuyorum. Ne halleri varsa gorsunler. Bundan sonra canimizin kiymetini bilmeluyiz

9 kilo ne kadar sürede gitti, benim doğumda sadece 3 kilo gitti onda bebeğimin kilosu

9 kilo ne kadar sürede gitti, benim doğumda sadece 3 kilo gitti onda bebeğimin kilosu

Kızlar sezaryen dikişleri için doktorunuz bir krem verdi mi hani dikiş izleri daha hızlı iyileşsin diye? Benim vermedi de Açe mı böyle bir şey diye merak ettim

Plm123 canım peki bazen sağınca az süt çıkıyor bir dahaki ile birleştirmekte vs sıkıntı olmaz dimi

Vay baya erken düşünmüş kayınvalidenin çevresi bizde yok valla maşallah iyi biraz kafan rahat etsin ya bu neydi

Plm123 canım peki bazen sağınca az süt çıkıyor bir dahaki ile birleştirmekte vs sıkıntı olmaz dimi

O konuda bende çok arada kalmıştım hatta göğüs kalkanında biriken sütü de saatte bir boşaltıp biberona koyuyorum çünkü bazen 30 cc fln birikiyor günah o yüzden dolapta sütüm varsa göğüs kalkanındaki sütü veya yeni sağdığım sütü başka biberonla dolaba koyup soğuyunca birleştiriyorum zaten genelde ya o gün ya ertesi gün süt bittiği için eski süt yemi süt olmuyor en fazla 1 günlük süt oluyor

Mastit sut kanallarinin tikali olmasi degilmi sende nasil oldu ya? O kadar sagiyorsun bosaltiyorsun..bizim direk mastit olmamiz lazim olan cikmiyo
Aynen sorma Ben süt sağıyorum ya süt bitip gelmeyince bırakıyordum sapmayı şimdi 20 dk sağıyorum o yüzden oldu sanırım , birde sağ göğsüm daha sütlü diğer göğüstende aynı randımanı almak için biraz sol göğsüme yüklendim , sağ göğsüm kıskandı beyinler yandı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…