Benim gibi dayanakli degil komik ama o bunyeye degil yani...gece 2ye kadar zor dayandi kucucuk cocuga sinirden kiziyo falan aldim sonra sabaha kadar ugrastim sabah kalktim zor kahvalti yaptim oglen uyudu kalktim biseyler yeemem lazim yemek yaptim tum yuk omuzlarimda..
Seninki gene uyanıyormus benimki uyanmıyorda
Bi kere diğer tarafa dogru yatarmısın diye dürttüm ayaga kalkıp yatagı toplamaya basladı gecenin bi yarısı hala rüya görüyor
Öyle bi uyuyus düşün

Bizimkide ayni kalkti gecen aksam o uzun yol falan diyo ne diyosun dedim.. hala ruya goruyorum diyo..zatrn gelde cocuk emanet et..benim durum daha farkli yanimda kimse yok cok zoruma gidiyo zaten annesinim apar topar gitmesi yetisemiuorum hicbir seye..basli basina bebek bakimi yetiyor bir gun boyunca ne ara beslenicemde sut ureticem bugun 4de yedim ogle yemegini..hala uykum var diyo ya saka gibi..

Benimde antibiyotik bugün bitti benimde düzelir inşallah

Cancım sütün yetiyor masallah takma bu kadar ccleri istedikce ver gitsin

Aynen aynen
Bide sabah pişman oluyor uyanmadıgına gece su dök kafama vur uyanayım diyorda nerdeee :)

oy kıyamam ya. gündüz o uyurken sende yat dinlensene. yemek yapamazsan da eşine aldır veya gelince o baksın sen yap. ben gece eşimi başka odaya yolluyorum boşuna uyanmasın çünkü çocuk emiyo sıcıyo gaz cıkarıyoruz o sabah işe gidiyor ben gündüz 1-2 saat yatabiliyorum. yine de 12-1e kadar yardım ediyor bana sagolsun. tabi ben yemek düsünmüyorum annem kv getiriyor arada bi çorba yemek fln yapıyorum. gündüz fırsat buldukca uyu tavsiyemdir

Yav kv nin de ne çevresi varmış gele gele bitmediler. Mahalleye muhtar adayı olsa olur yani neyse bi süre seni rahat bırakmalarına sevindim.

Kızlar sezaryen dikişleri için doktorunuz bir krem verdi mi hani dikiş izleri daha hızlı iyileşsin diye? Benim vermedi de Açe mı böyle bir şey diye merak ettim
Bana da vermedi, cildin çok güzel iz kalmaz sende dedi. Gerçekten bazı noktalar kaynaşmış iz belli olmuyor şimdiden

Kıyamam ya. Ben de benzeri durumdayım. Seni çok iyi anlıyorum lohusalıkta yalnız olmak çok zormuş. Çok isterdim biri olsun yanımda bana yat dinlen desin yemeği bulaşığı vs halletsin eşim sağolsun yardımcı oluyor ama işin %70i benim üstümde. İnşallah bugünlerimiz geçecek canım. Ben en çaresiz hissettiğim anda gidip bebeği seviyorum (tabi ağlamıyorsa ). Onu sevmek bi nebze olsun sakinleştiriyor.

İnstegramda hekimanne diye bir çocuk doktoru var o paylaşmış diyorki bebeğin 1 gün içinde toplam alacağı mama/süt miktarı 150xkilosu kadardır. Günde kaç kere veriyorsanız onu da toplama bölünce bir öğünlük miktar çıkar. Ama şunu da belirtmiş emziren annelerin sütünü sağıp hesap yaparak vermesine gerek yok.

150*4 falan gibi mi 600 mesela günde on kere emziriyorsak 60cc falan ediyor
Madem hesap yapmamızı istemiyor ne diye kafamızı ona yorduruyor yahu :)

Az biraz da naz yap eşine fırsat bu fırsat geçmiş olsunnnnnn

8 gün oldu 3. Gün eve geldiğimde 3 kilo vermiştim 5 günde de 1 kilo verdim

Evet ortalama benim verdiğim miktar çıkıyor ama her zaman ona ulaşamıyoruz da , hesap yapıp vermek doğru değil bencede ihtiyaca göre değişebiliyor , ben verdiğimi saat ve cc olarak not alıyorum ağlayınca he evet şu saatte vermişim emmiş vs diye çıkarım yapıyorum naparsın acemilik bugün bizim yarı 40ımızdı sizinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…