Valla göster lohusaligini. Ikinci çocukta lohusa olmak gibi bir lüks olmuyo malesef.
Yok hamileliğimide yasamadı ki eşim
Ne kapris ne aglama krizi ne aşerme ne kusmalar
Yaptıgı bi ayaklarıma masajdı sagolsun baskada yok bişey
Lohusayım diyorum bişey oldu mu falan hani kullanayım bu durumu diye yoo değilsin ki diyor o zaman sen lohusasın diyorum benden rol calıyorsun falan derken gülesim geliyor kalmıyor lohusalık :)

:) ben de eşime lohusayimya diyorum bitmedi mi daha diyo. Daha bugün 21. Günüm. O 2 gün saniyomus lohusaligi :)

Zor olmuş biraz ama gözün aydın canım benim Allah'ım sağlık sıhhat versin sana da oğluşuna da inşallah çok geçmiş olsun

Insallah canim benim saglik cok onemli gercekten otesi yok ne agzinin tadi kaliyor ne hayatin anlami Allah tum hastalara şifa versin esime de senin annene de insallah

Allah yardımcın olsun
Güclü durmuyorsun zaten güclüsün
Yasadıgının onda birini yasamıyorum ama bu halimle cöktüğümü hissediyorum
Gececek inşallah bugunlerin en kısa sürede
Allah kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemezmis gercekten ama gercekten de cok zor hep kendimden daha zordacolanlara bakip sukretmeye calisiyorum lohusalikta zor oldu ozellikle hormonlar degistigi icin guzel gunler gelecek inşallah

Gercekten zor ilk defa yetemiyormus gibi hissediyorum ben de buyuk kizim 9 yasinda ona dakiyamiyorum ama cok yardim ediyor cok sukur geceleri cok aglardim ev isi bitmez yemek lazim nutella ekmekle peynir ekmekle gecistirirdim ogleni cocuklar buyuyunce aksam yemegini bol yapip oglende isitiyorum bir de kek pogaca yapip evde kolay agiza atmalik sey bulunduruyorum ama simdi babalari olmayinca cok cok zor Allahtan annem babam var

Bu hastalik cok zorlu birsey bitiyor oh diyorsun baska yere vuruyor birkac ameliyati var daha ama gececek insallah ona üzülüyorum cocuklarima en son kendime ama Allahtan geldi Allah da kaldiracak ustumuzden ona inaniyorum annem var bir tek babamla annemde hasta kiyamiyorum ama mecburum baska kimse yok insallah saglikla huzurla kavusmak nasip olsun

Herkes kendi derdi en büyük sanıyor. Gerçekten çok güçlüsün. Allah sana güç kuvvet eşine de acil şifalar versin de bir an önce evine, yanınıza dönsün. Dualarımdasın
Allahim tum derdi olanlara dermanini versin ben de bunu yasamadan baska seyleri sıkıntı ediyodum simdi sıkıldım dedikce hastaneyi hastanede yatanlar geliyo aklima diyorum ki bin şükür Allah hastane koselerinde insani bekletmesin insallah sagol canim amin

Plm123 canım peki bazen sağınca az süt çıkıyor bir dahaki ile birleştirmekte vs sıkıntı olmaz dimi
Ben birlestiriyorum cok az cikanlari saatleri yakin olan ile. Ama once buzdolabina koyuyorum soguduktan sonra birlestiriyorum. Soguk sutun icine yeni sagdigim ilik sutu dokmuyorum. Soguyunca birlestiriyorum.

Ben de hastayım, kuzu da, burnu tıkalı birde kabız, sürekli uyanıyor aglayarak, doktor normal diyor bebeklerde kabızda olur, burun tıkanıklığı da ama ben uyuyamıyorum sanki nefes alamayacak gibi geliyor
Bırnuna serum fizyolojik yapıyormusun peki
Birde mestil miydi neydi bana gaz damlsı verdiler sanada verdiler mi belki işe yarar

Selam kızlar
Dün sabah mide ile karnımın arasında garip bir sancı ile uyandım gün içinde bazen hafifleyip akşam yine şiddetlendi. Mide bulantısı da var. Üşütmekten değil garip bir ağrı. Ağzımın içi de zehir gibi sanki bu tempoya vücut iflas demeye başladı galiba. Önceki gün de akraba meselesinden eşime kızmış kırılmıştım.
Geçenlerde birisi yazmıştı sinir stresten bağırsaklarım delinmiş acillik oldum demişti. Burda mı acaba?

Ay Allah korusun

Bırnuna serum fizyolojik yapıyormusun peki
Birde mestil miydi neydi bana gaz damlsı verdiler sanada verdiler mi belki işe yarar
Yapıyorum cnm, akşam dayanamadık doktora gittik, normal diyor, aklınızda bulunsun yeni dogan bebekte ateş, sürekli öksürük olmadığı sürece, normal diyor bu tarz burun tıkanıklığı vs,kabız içinde aynı şeyi söylüyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…