Sonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlum emzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür

Sağlıkla büyütün insallah rabbim size bagislasin. Boyu kilosu masallah çok iyi sizde uzun musunuz merak ettim?

Kendine bunkadar yüklenme, yemek yapma en azından pratik ama besleyici şeylerle yap. Eşim işe başlayınca ne olacak bilmiyorum ama şimdiden acillik oldum tansiyon yükselmesiyle, uykusuzluk ve gerginlikten.

Kızlar sezaryen dikişleri için doktorunuz bir krem verdi mi hani dikiş izleri daha hızlı iyileşsin diye? Benim vermedi de Açe mı böyle bir şey diye merak ettim
Remolent Scr krem verdi canım akşamları yatarken sürüyorum bir ay kullanıcam.

Kızlar bende dün akşam 22:56 da spinal ile doğum yaptım. İkimizde iyiyiz çok şükür.
Çok şükür. Sağlıcakla büyütün

Inşallah daha da iyi olacaksınız az kaldı dayanın:)

benimle yarışamazsınız
18kg henüz doğurmadım ☺
umrumda da değil
Ben varım 58 ile başladım 78 oldum 80e doğru giderim galiba

Gözün aydınnn
Zorlu bi sürec olmus ama sonuca deger
Masallah baya iri dogmuş ailede var mı

Hayırlı olsun canım kavuşmuşsun yavruna biraz benimde öyle oldu 9.5 saat suni sancı verdiler ilk saatler hafifti sancı arttıkça ve sıklaşdıkça odada çeşitli hareketler yaptım , bebeğin kafası tam popo çizgimin başladığı yere kadar indi , normal Doğumda kemikler birbirinden ayrılıyor dedikleri şeyi yaşadık sancın2 dk da 1e inince. Tam sancı girdiği sırada kalçayı birbirine yaklaştırıp üst kısmı ovsun biri demişti ebe, kayınvalide çok Doğum gördüğü için tam nokta atışlarını yaptı ona rağmen çık zordu , doktor kontrole geldiğinde evett şimdi bakıyoruz dedi 3-4 cm görünce şaşırdı bebek ve ben çok yorulduğum için genel anesteziyle sezeryana aldı , herşey kısmet olmayınca olmuyor
Oda ziyaretinde doktorum 2 Doğum yapmış sayılırsın dedi gülümseyerek
Ebe

Hayırlı olsun sağlıcakla kavuşmuşsun ya
Gerçekten de 2 doğum yapmış gibi olmuşsun çünkü ıkınmaya başlayınca 10 dakkaya kucağına geliyor
Ama seninkinin maşallahı var sezeryan ikiniz için de kurtarıcı olmuş
Kokla artık doya doya

Ben de whatsapta eşimle bana gurup açtım emzirdiğim saat süre, verdiğim mama, altını açtığım saat hepsini yazıyorum yoksa hatlar karışıyor bende, zaten unutkan biriyim. Evet bizim de yirmi kırkımızdı bi kademe atladık

Maşallah ya ne güzel kilo almış öyle. Tebrik ederim geç de olsa, zor da olsa sağlıkla gelmiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…