- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Çok şükür oğlumu aldim kucağıma canim
Sonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
Kendine bunkadar yüklenme, yemek yapma en azından pratik ama besleyici şeylerle yap. Eşim işe başlayınca ne olacak bilmiyorum ama şimdiden acillik oldum tansiyon yükselmesiyle, uykusuzluk ve gerginlikten.Dün gece kiz uyumadi hadi dedim esime sen uyu..tum gün yine uyumadim damla yemek yaptim esim geldi yedi icti uyuyo suan...aglamamak icin zor duruyorum o horladikca..git odaya gozum gormesin bari dedim manyakmisin nesin uykum var diyo benim yok sanki ben insan degilim2gundur 2 saatlik uykuylayim beyfendinin uykusu varmis..bizimle uyaniuo olabilir ama memelerini cekistiren biri yok gece yarisi..cidden tukenmis hissediyorum ya.tek basima ben ustesinde gelebilcekmiyim..bi yerde bayilip kalicam
Remolent Scr krem verdi canım akşamları yatarken sürüyorum bir ay kullanıcam.Kızlar sezaryen dikişleri için doktorunuz bir krem verdi mi hani dikiş izleri daha hızlı iyileşsin diye? Benim vermedi de Açe mı böyle bir şey diye merak ettim
Çok şükür. Sağlıcakla büyütünKızlar bende dün akşam 22:56 da spinal ile doğum yaptım. İkimizde iyiyiz çok şükür.
Inşallah daha da iyi olacaksınız az kaldı dayanın:)Kızlar güzel bir haberim var. Kızım kuvozun 2. seviyesine alınmış yani durumu daha iyi ve beni hastanenin anne oteline alacaklar. Uygun oldukça emzirebilecegim bebegimiŞimdi yoldayız ve çok mutluyum şükürler olsun Allah darda olan tüm annelerin bebeklerin yardımcısı olsun inş ve kimseyi de darda koymasın inş
Ben varım 58 ile başladım 78 oldum 80e doğru giderim galibabenimle yarışamazsınız
18kg henüz doğurmadım ☺
umrumda da değil
Gözün aydınnnSonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
ayniyiz nerdeyseÇok şükür. Sağlıcakla büyütün
Inşallah daha da iyi olacaksınız az kaldı dayanın:)
Ben varım 58 ile başladım 78 oldum 80e doğru giderim galiba
Hayırlı olsun canım kavuşmuşsun yavrunaSonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
Hayırlı olsun sağlıcakla kavuşmuşsun yaSonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
Evet gece 12 yoklaması :) kimler perişan?.. :)
Ben de whatsapta eşimle bana gurup açtım emzirdiğim saat süre, verdiğim mama, altını açtığım saat hepsini yazıyorumEvet ortalama benim verdiğim miktar çıkıyor ama her zaman ona ulaşamıyoruz da , hesap yapıp vermek doğru değil bencede ihtiyaca göre değişebiliyor , ben verdiğimi saat ve cc olarak not alıyorum ağlayınca he evet şu saatte vermişim emmiş vs diye çıkarım yapıyorum naparsın acemilikbugün bizim yarı 40ımızdı sizinde mi
Maşallah ya ne güzel kilo almış öyle. Tebrik ederim geç de olsa, zor da olsa sağlıkla gelmiş çok şükürSonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
Erken değil mi dahaEvet gece 12 yoklaması :) kimler perişan?.. :)
Sen mi kuzun mu hastaKabız, burun tıkanıklığı, abi kıskançlığının üzerine birde bogaz ve eklem agrısı eklendi, gecenin en perişan seçiyorum kendimi
Akalım artik gecelere duramıyorum ben lohusalık zorErken değil mi daha
Agız tadıyla lohusa depresyonuda geciremiyorum kiAkalım artik gecelere duramıyorum ben lohusalık zor
Valla göster lohusaligini. Ikinci çocukta lohusa olmak gibi bir lüks olmuyo malesef.Agız tadıyla lohusa depresyonuda geciremiyorum ki
Bişeye üzülüp aglayacagım sinirlenecegim falan hop hemen sürçülisan ediyorum gülüyoruz halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?