Kızlar hem emzirip hem biberon veren var mı aranızda?
Biberon alınca göğsü bırakırlar diyorlar doğru mu?
Bebeğim emzik almıyor ama biberon tutuyor. Bende biberon kullanınca belki emziğe de alışır diye düşündüm, emzirdikten sonra kalan sütü sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum da

Maşallah, sağlıkla büyüt inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım

Metsil gaz damlasını benim doktorum 40ı çıkmadan veremem dozu yüksek demişti. Siz benden sonra doğurdunuz sanırım kırkınız çıkmadığı halde kullanıyorsunuz? Etkisi oluyor mu peki? H honey bunch

Hic uyumuyor 2gundur gce sababa kadr besik salladim..gunduz 2saat uyudu..2gundur uyku yok yani..neyse bu gece uyudum erkenden :) Bennnn..ama her cocuk farkli olabilr tabi biz mama vermek durumunda kaldik enjektorle zor oldu biberon philips avent yenidogN aldim gayet birakmadi memeyi...yalniz emzik almiyor :) hatta süt gelmiyo diye sinirleniyo ona daha kriz geciriyo diye vermemeye basladim...bazrn toksa aliyor :)

Ben öyle yapıyorum emzikte alıyor ama istediği zaman, bir sorun yaşamadım ama bebeğe göre değişebilir

Sanırım 39 derece üstünü dikkate alıyorlar
Kabızda çocuk üc günde bir yapsa ona bile normal diyeceklermiş

Geçmiş olsun delik değilde stresten gazsikismasi olabilirmi

Süt zaten az, çocuk 2 saatte bir emiyor. Bir de sağınca 2 saat sonraya süt kalır mı? Benim akşama bile sütüm bayağa azalıyor
Emzirdikten hemen sonra sağarsan memeler uyarılmış olur daha çok süt talebi var diye daha çok üretmeye başlar diye düşünüyorum. Emzirdikten hemen sonra her bir memeyi beşer dakika sağ bence. 2 saat sonraya tekrar süt üretilir

Bırnuna serum fizyolojik yapıyormusun peki
Birde mestil miydi neydi bana gaz damlsı verdiler sanada verdiler mi belki işe yarar

Bende ilk kızımda sap siplexs diye birsey kullanmıştım bitkisel demişti doktor. Bide nurse diye birşey vardı.bugun gidecem soruyum bende doktora neyi onericek. Mestilide arastirayim bi fena gaximiz var cokta kullanmak istemiyorum ama dayanamiyo insan

Canim benim sakin ol herkes boyle hissediyordur zaman zaman eminim. 2 gece once ben de ayni seyleri dusundum ama bak forumda 3 cocukla 4 cocukla bir de ustune bebisiyle ustesinden gelenler var. Biz de 4 gecedir gaz sancilariyla basetmeye calisiyoruz kiyamam minicik bedeni nasil kivraniyor uyurken. Artik 2 saatte bir emzireyim diye ugrasmadim dun cunku cok uykusu vardi bebegimin uyusun istedigi zaman uyanir emer dedim. Kesintisiz uyuyamadi zaten ben de oyle.
Aksam yine dusundum dedim yetemiyor muyum acaba yanlis mi bakiyorum da biyle gaz yapti cocuguma dedim. Sonra dusundum 16 17 yasinda bebegi olan buyuklerimiz vsr hem de internet vs bir sey de yokmus onlar bakabildiyse biz de bakariz.
Sen sadece bebegin uyudugunda koy kafani uyumasan bile gozlerini dinlendir. Birak ev isini kendini guzelce besle yeter. Gececek bu gunler. 40i ciktginda bile nasil rahatliyormussun bebekle daha da alisiyormussun. Sabret sadece

Mestil dogal değil bildigin ilac
Yorumlara baktım baya rahatlatıyormus
Deneyince görücez artık

Cok tesekkurler dun gece guzel dinlendim :) biraz daha kendime geldim cidden zormus lohusa dedikleri olay :)

Hanımlar günaydın,
Göğüs kalkanı kullananlara bir sorum olacak. Akan sütü topluyor mu? Ben 2 saat uykuyu geçince bazen akıyo sütüm üzülüyorum. Uyandığımda sırılsıklam oluyorum. Bünyeye 2 saatten sonra uyku aşırı mutluluk yapiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…