Maşallah, sağlıkla büyüt inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canımSonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
Hic uyumuyor 2gundur gce sababa kadr besik salladim..gunduz 2saat uyudu..2gundur uyku yok yani..neyse bu gece uyudum erkenden :)oy kıyamam ya. gündüz o uyurken sende yat dinlensene. yemek yapamazsan da eşine aldır veya gelince o baksın sen yap. ben gece eşimi başka odaya yolluyorum boşuna uyanmasın çünkü çocuk emiyo sıcıyo gaz cıkarıyoruzo sabah işe gidiyor ben gündüz 1-2 saat yatabiliyorum. yine de 12-1e kadar yardım ediyor bana sagolsun. tabi ben yemek düsünmüyorum annem kv getiriyor arada bi çorba yemek fln yapıyorum. gündüz fırsat buldukca uyu tavsiyemdir
Bennnn..ama her cocuk farkli olabilr tabi biz mama vermek durumunda kaldik enjektorle zor oldu biberon philips avent yenidogN aldim gayet birakmadi memeyi...yalniz emzik almiyor :) hatta süt gelmiyo diye sinirleniyo ona daha kriz geciriyo diye vermemeye basladim...bazrn toksa aliyor :)Kızlar hem emzirip hem biberon veren var mı aranızda?
Biberon alınca göğsü bırakırlar diyorlar doğru mu?
Bebeğim emzik almıyor ama biberon tutuyor. Bende biberon kullanınca belki emziğe de alışır diye düşündüm, emzirdikten sonra kalan sütü sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum da
Çok sevindim canım benimÇok şükür oğlumu aldim kucağıma canim
Ben öyle yapıyorum emzikte alıyor ama istediği zaman, bir sorun yaşamadım ama bebeğe göre değişebilirKızlar hem emzirip hem biberon veren var mı aranızda?
Biberon alınca göğsü bırakırlar diyorlar doğru mu?
Bebeğim emzik almıyor ama biberon tutuyor. Bende biberon kullanınca belki emziğe de alışır diye düşündüm, emzirdikten sonra kalan sütü sağıp biberonla vermeyi düşünüyorum da
ayniyiz nerdeyse
tedavi sürecinde 3 4 kilo aldım 58den 75.5 deyim şuan
boğazımı tutamiyom
Daha baslamadık 15.günden sonra ihtiyaç oldukca kullan dedi düzenli kullanmayacagım yaniMetsil gaz damlasını benim doktorum 40ı çıkmadan veremem dozu yüksek demişti. Siz benden sonra doğurdunuz sanırım kırkınız çıkmadığı halde kullanıyorsunuz? Etkisi oluyor mu peki? H honey bunch
Sanırım 39 derece üstünü dikkate alıyorlarYapıyorum cnm, akşam dayanamadık doktora gittik, normal diyor, aklınızda bulunsun yeni dogan bebekte ateş, sürekli öksürük olmadığı sürece, normal diyor bu tarz burun tıkanıklığı vs,kabız içinde aynı şeyi söylüyor,
Geçmiş olsun delik değilde stresten gazsikismasi olabilirmiSelam kızlar
Dün sabah mide ile karnımın arasında garip bir sancı ile uyandım gün içinde bazen hafifleyip akşam yine şiddetlendi. Mide bulantısı da var. Üşütmekten değil garip bir ağrı. Ağzımın içi de zehir gibi sankibu tempoya vücut iflas demeye başladı galiba. Önceki gün de akraba meselesinden eşime kızmış kırılmıştım.
Geçenlerde birisi yazmıştı sinir stresten bağırsaklarım delinmiş acillik oldum demişti. Burda mı acaba?
Emzirdikten hemen sonra sağarsan memeler uyarılmış olur daha çok süt talebi var diye daha çok üretmeye başlar diye düşünüyorum. Emzirdikten hemen sonra her bir memeyi beşer dakika sağ bence. 2 saat sonraya tekrar süt üretilirSüt zaten az, çocuk 2 saatte bir emiyor. Bir de sağınca 2 saat sonraya süt kalır mı? Benim akşama bile sütüm bayağa azalıyor
Bırnuna serum fizyolojik yapıyormusun peki
Birde mestil miydi neydi bana gaz damlsı verdiler sanada verdiler mi belki işe yarar
Canim benim sakin ol herkes boyle hissediyordur zaman zaman eminim. 2 gece once ben de ayni seyleri dusundumDün gece kiz uyumadi hadi dedim esime sen uyu..tum gün yine uyumadim damla yemek yaptim esim geldi yedi icti uyuyo suan...aglamamak icin zor duruyorum o horladikca..git odaya gozum gormesin bari dedim manyakmisin nesin uykum var diyo benim yok sanki ben insan degilim2gundur 2 saatlik uykuylayim beyfendinin uykusu varmis..bizimle uyaniuo olabilir ama memelerini cekistiren biri yok gece yarisi..cidden tukenmis hissediyorum ya.tek basima ben ustesinde gelebilcekmiyim..bi yerde bayilip kalicam
Mestil dogal değil bildigin ilacBende ilk kızımda sap siplexs diye birsey kullanmıştım bitkisel demişti doktor. Bide nurse diye birşey vardı.bugun gidecem soruyum bende doktora neyi onericek. Mestilide arastirayim bi fena gaximiz var cokta kullanmak istemiyorum ama dayanamiyo insan
Cok tesekkurler dun gece guzel dinlendim :) biraz daha kendime geldim cidden zormus lohusa dedikleri olay :)Canim benim sakin ol herkes boyle hissediyordur zaman zaman eminim. 2 gece once ben de ayni seyleri dusundumama bak forumda 3 cocukla 4 cocukla bir de ustune bebisiyle ustesinden gelenler var. Biz de 4 gecedir gaz sancilariyla basetmeye calisiyoruz kiyamam minicik bedeni nasil kivraniyor uyurken. Artik 2 saatte bir emzireyim diye ugrasmadim dun cunku cok uykusu vardi bebegimin uyusun istedigi zaman uyanir emer dedim. Kesintisiz uyuyamadi zaten ben de oyle.
Aksam yine dusundum dedim yetemiyor muyum acaba yanlis mi bakiyorum da biyle gaz yapti cocuguma dedim. Sonra dusundum 16 17 yasinda bebegi olan buyuklerimiz vsr hem de internet vs bir sey de yokmus onlar bakabildiyse biz de bakariz.
Sen sadece bebegin uyudugunda koy kafani uyumasan bile gozlerini dinlendir. Birak ev isini kendini guzelce besle yeter. Gececek bu gunler. 40i ciktginda bile nasil rahatliyormussun bebekle daha da alisiyormussun. Sabret sadece
Amin inşallah ben 1.65 boyundayım eşim 1.84 ondan uzun boylu olmuşSağlıkla büyütün insallah rabbim size bagislasin. Boyu kilosu masallah çok iyi sizde uzun musunuz merak ettim?
Evet dün gece yoklamada yok yazıldin :) sevindim dinlenebildigine. Devamı gelir inşallah...Cok tesekkurler dun gece guzel dinlendim :) biraz daha kendime geldim cidden zormus lohusa dedikleri olay :)
Teşekkür ederim bizde böyle doğan yok herkes şokGözün aydınnn
Zorlu bi sürec olmus ama sonuca deger
Masallah baya iri dogmuş ailede var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?