Kızlar ben ilk kızımda tüm gaz ilaçlarını denedim. Piyasada ne varsa hepsini. Çok umutlu olmayin derim. Masaja, müzikle rahatlatmaya falan yönelin bence...

Ben yapıyorum bazen sıkıntı olmadi

Teşekkür ederim canım gerçekten o sancılar girdikçe yalvardım ebeye bende çok yorulmuştum artik ama sonuna kadar gittim nasip olmadı normal doğumu cok istiyodum herşey nasip ikimizinde benzemiş 2 doğum yapmış olduk sezaryana alindigimda anezteziciye nolur uyutun die söylediğimi hatırlıyorum

Teşekkür ederim canim cok şükür kavuştum cok güzel ıkındım ama olmadı oğlum sağlıkla geldi ya çok şükür ❤

P Papatyam3422 gözünaydın canim 4400 u nasıl öngöremedi doktorun çok sasirdim benim büyük kızımı salsalardı o da öyle olucaktı sezaryenle aldılar
huriye048 bebek cıktı mi canım
ve tüm arkadaşlarım 3 4 gündür ne yesem dilimde uçuk gibi aft gibi bişey çıkıyor bi fikri çözümu olan var mi?
doğuma az kaldı bi zarari olur mu ki

Bize sap simplex ve biogaia verdi

Teşekkür ederim canım son iki hafta dr bakmıyo ultrasonla bakılmadı devlete gidiyodum sadece ebeler alttan muayene edip nst cekiyolardi en sonunda o sancılarıma rağmen yine gönderdiler eve bende özel hastaneye gittim acildeki dr ultrasonla baktı ama kilosuna bakmadı sanirim normal mi istiyorsun dedi bende evet dedim sora sezeryan oldum mecbur

Evet dün gece yoklamada yok yazıldin :) sevindim dinlenebildigine. Devamı gelir inşallah...
Saat 10du ben yatiyorum beni 1de kaldirirsin dedim esime sonra emzirdim bir daha sabah 5te..kizda uyanmadi..bizimkilerde salonda uyuya kalmis ohh kendime geldim

Avent kalkan topluyor sütü
Yalnız hava alan üst kısmı yanlıslıkla asagı getirirsen benim gibi o bosluklardan gene akabilir

maşallah bide emziği almıyo dersin

Orda yastiktan destek aliyo dussede mecbur oksa pıt atiyo tutamiyo gibi ya ya da aglamak icin bilerek atiyo sıpa
Oy maşallah yerim
Cok uyanıklar ya kafa hep dik
Fazla mı vitamin aldım diye düşünmüyor değilim
Boynumuzda gaz cikartirken kafayi kaldiriyo geriye atip yanagimizi emmeye calisiyo masallah hepsine yurudukleri gunleri gorelim insallah

sen diret benim kızım da tutamıyordu. tutmamayı bırak öğürüyordu parmak sokmus gibi. bu hafta alıştı çok şükür büyük kolaylık valla. gece bazen karnı tok olduğu halde aranınca tıkıstırıyorum dalıyo tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…