Kızlar bugün doktora gittim 2420 doğum kilomuz 2750 cıktı bugün 21. Gün bana az almış gibi geldi ama doktor normal dedi. Az değil mi sizce? Sütüm var bebekte sürekli memede hiç mama vermedim zaten minicik biranönce toparlasa süt varken mamaya çok karşıyım ama 1 saattir alsam mi diye dusunuyorum
Teşekkür ederim canım gerçekten o sancılar girdikçe yalvardım ebeye bende çok yorulmuştum artik ama sonuna kadar gittim nasip olmadı normal doğumu cok istiyodum herşey nasip ikimizinde benzemiş 2 doğum yapmış olduk sezaryana alindigimda anezteziciye nolur uyutun die söylediğimi hatırlıyorum
Bende çok istedim sancıları karşılamak zordu ama bir yandan Doğum çok yakın diye sevinip telkin ediyordum kendimi açılma yetersiz ve bebeğin çene kısmı tam giriş yerinde bu şekilde bebeği almamız da sorun yaratır dedi , uzun sürdüğü için daha fazla beklemeden aldılar, seninki maşallah kilolu olduğu için sorun olmuş daha önceden doktor bişey dememişmiydi
Saat 10du ben yatiyorum beni 1de kaldirirsin dedim esime sonra emzirdim bir daha sabah 5te..kizda uyanmadi..bizimkilerde salonda uyuya kalmis ohh kendime geldim
Pede akan süt memeni yakmıyor mu veya sürekli emzirmekten göğüs ucu hassasiyetinden dolayı temas edince? Hhoney bunch
evet delikli kısmınüst tarafa taktıktan sonra yatarken fln ben göğüs pedi takıyorum kalkanın üstüne yoksa gece de çok dökülüyor
Bugün saat 4''te. Dogum belirtisi bahsedilen olaylar bende olmuyor ya da ben anlamıyorum veya gelmeye niyeti yok. Erken doğum olabilir riski vardı ama bende henüz şancı hiç olmadi.
Senin durumun nasil?
Kızlar ne güzel doğum.yapti diğer telâşlarını okuyoruz eylül kapanışıni yapacağız geriden takip ediyoruz onları:)
Kızlar bugün doktora gittim 2420 doğum kilomuz 2750 cıktı bugün 21. Gün bana az almış gibi geldi ama doktor normal dedi. Az değil mi sizce? Sütüm var bebekte sürekli memede hiç mama vermedim zaten minicik biranönce toparlasa süt varken mamaya çok karşıyım ama 1 saattir alsam mi diye dusunuyorum
Maşallah kuzuya, her bebeğin yapısı farklı ihtiyacı da öyle.
Eğer doyduğunu düşünüyorsan mamaya gerek yok bence yavaş ama sağlam alsın kilosunu anne sütüyle derim ben
Bugün saat 4''te. Dogum belirtisi bahsedilen olaylar bende olmuyor ya da ben anlamıyorum veya gelmeye niyeti yok. Erken doğum olabilir riski vardı ama bende henüz şancı hiç olmadi.
Senin durumun nasil?
Kızlar ne güzel doğum.yapti diğer telâşlarını okuyoruz eylül kapanışıni yapacağız geriden takip ediyoruz onları:)
Pede akan süt memeni yakmıyor mu veya sürekli emzirmekten göğüs ucu hassasiyetinden dolayı temas edince? Hhoney bunch
evet delikli kısmınüst tarafa taktıktan sonra yatarken fln ben göğüs pedi takıyorum kalkanın üstüne yoksa gece de çok dökülüyor
Olabilir ya hiç dikkat edemiyorum kendime. Taze fasulye bulgur pilavı yapmıştım o sıkıntı yaptı galiba. Off o bu şu herşey gaz yapıyor hayattan soğudum resmen.
Neyse buna şükür
Ben myceyin kalkanını kullanıyorum kalkan olayı müthiş bişey. Göğüs uçlarım yara oldu çok acıyor bişey değince. Emzirme işi bitince ya krem sürüyorum ya da sütümü takıyorum kalkanı çok rahat ediyorum. Evde sütyen takmadan taktığım halde bayağa zaman düşmeden duruyor. Ama süt toplamak içinse sütyen takıp kullanmak daha mantıklı olur, kaymasın sütler dökülmesin diye.