yarısı agustosta doğurdu galiba
yarısı da eylulun ilk yarısı +15e kimse kalmadı
Grup kurucumuz burda daha ne olsun hayırlısıyla kucağına al inşallah aslında herşey doğurunca başlıyomuş şimdilik gözlemlediğim uykular haram oldu gençliğim talan oldu

Bu arada sagma makinasi bir ise yaramadi mochiyle daha cok geliyomus en azinda 15 20 cc geliodu makinayla o kadar bile gelmiyo

Seninkide sikintiliymis olsun sezeryan olsun onlar sağlıkla doğdu ya bizim son haftalarda ebeler baktı ultrasondan dr bakmadı ondan iri bebek diyorlardı ama bu kadar tahmin etmedik

Maşallah kuzuya, her bebeğin yapısı farklı ihtiyacı da öyle.
Eğer doyduğunu düşünüyorsan mamaya gerek yok bence yavaş ama sağlam alsın kilosunu anne sütüyle derim ben

Bende doğalı varken neden mama derdim hep ama çok minik bide az alırsa diye endişelendim. Ilk 10 gunde doğum kilosunu yakaladı dersek 11 gunde 330 gr almış oluyor bakalim bir süre daha takip ediyim insallah gerek kalmaz mamaya

Cok tesekkurler dun gece guzel dinlendim :) biraz daha kendime geldim cidden zormus lohusa dedikleri olay :)
Evet yasamayan da bilemez lohusalik nasil bir seymis :) hadi cok sevindim dinlenmene. Hani derler ya once can sonra canan diye gercekten oyle sen kendinj iyice dinlendirip mutlu edeceksin ki bebisini de mutlu edebilesin ,)

Aft kalsiyum ve Demir eksikliğinden çıkıyor sanırım.Karadut pekmezi iyi geliyordu,onunla gargara yapabilirsin ve susam yanlış hatırlamıyorsam yağı ya da kendisi

Bu arada sagma makinasi bir ise yaramadi mochiyle daha cok geliyomus en azinda 15 20 cc geliodu makinayla o kadar bile gelmiyo
Bize de bir arkadaş hastane tipi sapma mak verdi ama dediğin gibi mochi kadar var yok sağdığı süt. Özellikle bir tarafı emerken dierine mochi'yi takıyorum, emmesi bitince toplanan sütü biberonla veriyorum.

Ben hem emzirip hem biberon kullanıyorum başta baya kavga ettik :) ama sen mi inatsin ben mi inat diye diye çok şükür memeyi bırakmadı.Ama başta ben alıştırdım biberona aman sarılik olmasın aman aç kalmasın derken.Şimdi bir düzen oturttuk dün 1 aylık olduk damak da güçlendi baya.sutüm hala aman aman değil fakat eskisi çok mama vermiyorum.geceleri sadece ya mama ya da sütüm kalmışsa sağıp biberonla veriyorum.Emzigi alıyor 2 da tutup firlativeriyor:))bakıyor bişey gelmiyor

Kızlarrrr merhaba yazamadım dünden beri biz kuzumuza kavuştuk çok şükür sağ salim herşey yolunda. Kızımız dün sabah 3850 gr. 51 cm doğdu spinal sezeryan gayet güzel geçti biraz ağrı var tabii ama ağrı kesiciler gayet idare ediyor. Yarın taburcu olucaz hayırlısıyla şimdilik hastanede süt savaşlarındayız Başka ne anlatıcam bilmiyorum çok muhteşem bir duyguymuş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Doğum yapmamış arkadaşlar tez vakitte sağ salim kucağınıza alın inşallah.

Hayırlı olsun.Saglicakla büyüsün kuzucuk.bol sütlü günler dilerim.darisi biz hala karnında taşıyanlara olsun

Hadi gözün aydın
Rabbim saglıklı uzun ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…