Çok şükür. Maşallah kuzucuga boyu kilosu çok güzel annesi. Hayirlisiyla sağlıcakla büyütün:)

Bu arada sagma makinasi bir ise yaramadi mochiyle daha cok geliyomus en azinda 15 20 cc geliodu makinayla o kadar bile gelmiyo
Ben de bugün 2 saat süre içinde hep sol göğsümü emzirdim ( 2 kere 20şer dakika). Sonra sağa geçeceğim için solu sağdım 10 cc çıktı anca. Emzirme uzmanı bi doktorun yazısını okudum bugün. Sütü yetmeyen anne diye bir şey yok diyor. Bebek göğsü tam boşalyamadığı için hem bebek yeterli beslenemiyordur hem de göğüste daha fazla süt üretilmiyordur diyor. Bebek emdikten sonra göğüs muhakkak sağarak boşaltılmalı ve mama yerine bu süt verilmeli diyor. Bi deniyeyim bakalım.

Hayırlı olsun canım süt savaşlarında başarılar dilerim, sakin kalmaya çalış herşey zamanla düzene giriyor

İstanbul bugun ne kadar sıcak yahu gebelerede emziren annelere de Allah kolaylık versin
aynen ev çok güzel havalandı bugün camı hiç kapatmadım akşama doğru kapatırım :) bi de uyurken temizlik yaptım benden mutlusu yok bir ara uyandı emzirdim tekrar uyudu böylece kendi kendime her isimi görebilecegimi anladım :)

Ne guzel ben de yavas yavas ev islerine basladim. Kayinvalidem bizdeydi o da onumuzdeki hafta gidecek artik. BiraZ korkuyorum beslenebilir miyim yeteri kadar diye ama basaririm biliyorum. Sling almayi dusunuyorum oglum durmadigi zaman gogsume aldigimda orda sakinlesiyor cunku slingi giyer oyle gezerim evde diye düşünüyorum

başarırsın. o uyuduğu her vakit kârdır :) uyanıkken de karnı toksa emzikle kandırabilirsin. sling bende almayı düsünüyorum. hangi tip alacaksın? halka mı?

Kızlar sezaryen dikişleri için doktorunuz bir krem verdi mi hani dikiş izleri daha hızlı iyileşsin diye? Benim vermedi de Açe mı böyle bir şey diye merak ettim
Contractubex verdi bana, Doğumdan 2 hafta sonra, yani bugün kullanmaya başladım

Bence o doktor dogru demis. Ben hep emzirip kalani sagiyordum. 3 gun boyunca geceleri usendim sagmadim sadece emzirdim. 3 gunun sonunda gunduz sagdigimda sut miktarim yariya dusmustu. Memede kalan sut ihtiyac fazlasi diye vucut daha fazlasini uretmedi sanirim. 2 gundur eski duzenime dondum sagiyorum sutum artma egiliminde. Bebek emdikten sonra sagiyorum. 20 cc bile ciksa kârdır.
Hurma aldim sutu arttiriyor diye baya ise yaradi.

Olabilir ya hiç dikkat edemiyorum kendime. Taze fasulye bulgur pilavı yapmıştım o sıkıntı yaptı galiba. Off o bu şu herşey gaz yapıyor hayattan soğudum resmen.
Neyse buna şükür
Gebelik, aserme, dogum bunlar hiçbişeymis bu lohusalık yanında benimde tansiyonum dusmuyo sabahtan beri 15/9 takip halinde yarına kadar takip edicem olmadi tedavi dedi sağlıkocagina hemşire:/

Gebelik, aserme, dogum bunlar hiçbişeymis bu lohusalık yanında benimde tansiyonum dusmuyo sabahtan beri 15/9 takip halinde yarına kadar takip edicem olmadi tedavi dedi sağlıkocagina hemşire:/
canim gecmis olsun. Bence bir devlet hastanesinde dahiliye bolumune de git.

Niye telefonunda not defteri falan gibi bi uygulama yok mu

Bize de bir arkadaş hastane tipi sapma mak verdi ama dediğin gibi mochi kadar var yok sağdığı süt. Özellikle bir tarafı emerken dierine mochi'yi takıyorum, emmesi bitince toplanan sütü biberonla veriyorum.
Bende öyle yapiyorum mochiye kabahat buluyordum daha iyi sagiyormjs bosuna masraf

Aynen oyle bizim yasadigimiz tam bu..peki tek gogus mu emzirmek geerekiyor ben bi sag bi sol emziriyordum

Gündüz yorulduğum için gece acaip uykum oluyor süt sağmaya falan çok üşeniyorum gece

Aynen oyle bizim yasadigimiz tam bu..peki tek gogus mu emzirmek geerekiyor ben bi sag bi sol emziriyordum
Onu da başka bir blog yazısında okumuştum. 2 saat süre boyunca eğer süt bitmedi ise aynı göğsü emzirmeye devam edersen yağlı sütü bebek emer, yağlı süt de tok tutar, kilo yapar diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…