Avent kalkan topluyor sütü
Yalnız hava alan üst kısmı yanlıslıkla asagı getirirsen benim gibi o bosluklardan gene akabilir
Ben üste getiriyorum ama arada bir unutup bişey almak için eğilince üstüm başım ıslanıyor bir de o sütü döküyorum hava aldığı için kullanmıyorum, siz kullanıyor musunuz?

Ben hepsini denedim. Henuz pisik olmadik. Molfix'ten memnun kalmadim. Fazla hisir hisir kagit gibi geldi. Sleepy prima'ya gore daha dogal oldugu icin onunla devam etmeye karar verdim. Insallah pisman olmam.

sadece ütü yapmadım doğumdan beri. merak etme annesi yetisirsin güzelce doyup gazını çıkardıktan sonra :)

Bizimkşnşnde bur u tıkalı yaa serum fizyolojik yapıyorum sürekli ateş öksürük yok şükür ablamız olunca malesef okuldan getiriyor hastalığı

Biizmde 13 Dü abol bol emzirdim sütüm yemediğine mama. Verdim düştü

Aynen oyle bizim yasadigimiz tam bu..peki tek gogus mu emzirmek geerekiyor ben bi sag bi sol emziriyordum
Tek memeyi tamamen bosaltmasi lazimmis bebisin. Memenin sonundaki sutun yag orani daha fazla oldugu icin besleyiciligi ve doyuruculugu daha fazlaymis bu yuzden bebis onu icip doyacak

kız emiyo altına yapıyo değiştiriyorum uyumak için aranıyo emdiği için gazı geliyo derken bu saati ettik. nasıl doldurcaz süt?
Bizimki de emiyo uyukluyo gazini cikarayim diyorum uyaniyo gazini cikariyo sonra tekrar meme araniyo kiyametler kopuyo yeniden emziriyorum kisir dongu... sonra uyuyunca bu sefer gaz cikarmadan yatiriyorum sonra da gazdan kivraniyo cocuk

Haa bide gaz damlası ve d vitamini kullanıyormusunuz d vitamini sağlık ocağı verdi 14 günlükkenn başlanacak diye gaz damlası nurse harveys aldım kaç damla veyorsunuz

Mama vermiyorsan basla ufak ufak derim
Bizde de kan uyusmazlıgı vardı hastanede ikinci gün sarılık olabilir dedi olmaması icin üc kere mama verdiler sorun cıkarmadım evdede hem sagdım hem memeden aparatla emzirdim derken hic yakalanmadan teget gectik

Allah yardimcin olsun canım. Bebegin de insallah en kisa zamanda sagligina kavusur. Ama soyle dusun bebegin su an orda en guvenilir ellerde. Biraz daha sabret annesi sağlıklı olsun da evinize biraz daha gec gidin ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…