Sen de duyduysan o zaman evt deneyelim bakalim zaten ihlamur tek basina gitmiyor.
Ya asure yedim bugun baklagilleri iyice kaynatilmis insallah gaz yapmaz ogluma
rezene her gün sabah aksam iciyorum. 2 fincan da ıhlamur içiyorum. 3 litreye yakın da su. ama şuan hızla artması için kuymak dedi ablam onu yapıp yicem velet uyurken
En basindan beri yalnizim..gecen aksam oturdum agladimm.. caren olmadiignda her seyi yapiyosun..ayagimla su pompasina bastim su almak icin neler neler yapiyoruz.. bugun uyuttum kapiyi actim dusa girdim..isik hizinda yemek yapiyorum..
Helal olsun walla. Bakalim biz nasil yapacagiz. Zaten ben galiba oglumu kiskandigim icin butun gun kayinvalideme birakmiyorum oglumu ama sagolsun yemegimi kahvaltimi onume koyuyordu
PPekmutlu
benim gece depom bisküvi muz bisküvi süt smoothie yapıp matarayla yanıma alıyorum. gece boyu içiyorum. uyuduğum için de güzel süt oluyor deneyin
Benim de korkum tuvalete gittigimde ya da dusa girecek olursam bebisi nasil birakicam tek basina diye dusunuyorum uykuyu bebis uyudukça ben deuyuyarak hallederim diye dusundum..hepimizin korkulari baska herkes yapabiliyor biz de yapariz :)
Bizimki de emiyo uyukluyo gazini cikarayim diyorum uyaniyo gazini cikariyo sonra tekrar meme araniyo kiyametler kopuyo yeniden emziriyorum kisir dongu... sonra uyuyunca bu sefer gaz cikarmadan yatiriyorum sonra da gazdan kivraniyo cocuk
Haa bide gaz damlası ve d vitamini kullanıyormusunuz d vitamini sağlık ocağı verdi 14 günlükkenn başlanacak diye gaz damlası nurse harveys aldım kaç damla veyorsunuz
Gaz damlası ben istedim doktordan ama bagırsak düzenini bozuyor diye vermedi. 16 günlüğüz bugun. Karnının üstünde durana kadar gaz meselesini çekecekmişiz durunca rahatlar dedi.
PPekmutlu
benim gece depom bisküvi muz bisküvi süt smoothie yapıp matarayla yanıma alıyorum. gece boyu içiyorum. uyuduğum için de güzel süt oluyor deneyin
Bugun doktorum yarkm saati gecirme o da gaz yapar dedi ama benimki de birakmiyor memeyi. Elimi agzina sokup memeyi oyle cekiyorum ama cok da kıyamıyorum
Bizde de öyle, abimizin sürekli dibinde, öpmeye çalışıyor anlatıyoruz ama nafile, hem çok seviyor hem kıskanıyor, cnm ben büyük oğluma bi sprey kullanıyorum, belki duymuşsundur artdehulie diye bir şey var dogal yaglarla bir çok probleme çözüm sunuyorlar, bir spreyi var mikrop, virüs, bit vs. den koruyan, adı fly mix, eczanelerde satılıyor, bak istersen
Bakayım canım saolasın bal zencefil limon şurubu yapıyorum bende kış boyu veriyorum bağışıklığı güçlendiriyor sizinde aklınızda olsun okula giden çocuklar varsa yapın derim
Tek memeyi tamamen bosaltmasi lazimmis bebisin. Memenin sonundaki sutun yag orani daha fazla oldugu icin besleyiciligi ve doyuruculugu daha fazlaymis bu yuzden bebis onu icip doyacak
Ben oyle anladim. Gazi var diyr aradim bugun doktorunu. Beslenmesi nasil diye sordu dedim surekli emmek istiyor. Yok yarim saat emzir fazlasi da gaz yapar dedi. Ama yapamıyorum tabi ki
Ben oyle anladim. Gazi var diyr aradim bugun doktorunu. Beslenmesi nasil diye sordu dedim surekli emmek istiyor. Yok yarim saat emzir fazlasi da gaz yapar dedi. Ama yapamıyorum tabi ki
Kızlar selamlar okumak istiyorum ama bayaa gerilerdeyim şuan biz hala hastanedeyiz yani bebegimi vermediler. Dun için cikarcaklardi sonra sararmaya başlamış kuzum çıkarsak dahada artar 24 saat dursun dediler. Bugün geldim yanına emzirmeye beyazlamisti ışığını kapattılar şimdide kültür örneği aldık enfeksiyon riski için sonuç gelmeden cikaramayiz dediler. Araştırma hastanesi olunca böyle elini versen kolunu kurtaramiyorsun. Ben dün tabircu oldum ama bugün çıkamayınca burda anne evi diye bı yer var emziren anneler için bugün oraya yerlestim mecburen. Sutum gelmeye basladi ama iç saate bir emzirmeye ben gelmezsem mama veriyorlar fosur fosur emiyor onu beni tutmaya zorlanıyor.insallah bı gece kalirimda yarın bebeğimi alır çıkarım. Dua istiyorum sizlerden inşallah bı problem çıkmasında yarın bizde çıkalım Bian önce. Uykusuz geceysede evimizde yaşayalım. Bende artık kıyafetlerini giydirmek istiyorum. Şuan sadece emzirme saatlerinde battaniyesi ne sarıp kucağıma alıyorum. Kablolardan rahatta tutamıyorum canım sikiliuo bu duruma. Tabi hamd olsun burda neler var. Rabbim kimseyi.evladiyla sağlığıyla imtihan etmesin. Eee varmı hala dogurmayan...
Allah yardimcin olsun canım. Bebegin de insallah en kisa zamanda sagligina kavusur. Ama soyle dusun bebegin su an orda en guvenilir ellerde. Biraz daha sabret annesi sağlıklı olsun da evinize biraz daha gec gidin ,)