Sen de duyduysan o zaman evt deneyelim bakalim zaten ihlamur tek basina gitmiyor.
Ya asure yedim bugun baklagilleri iyice kaynatilmis insallah gaz yapmaz ogluma
Valla benjm mercimek deneyimim cok kotü oldu..cok pisman oldum..asure pek bise yapmaz herhalde..rezene cayida iyi..

Canım bol su iç rezene çayı iç birde. Rezeneyi aktardan tohum olarak alda iç ama. Birde dereotu diyorlar onu hiç denemedim.
rezene her gün sabah aksam iciyorum. 2 fincan da ıhlamur içiyorum. 3 litreye yakın da su. ama şuan hızla artması için kuymak dedi ablam onu yapıp yicem velet uyurken

En basindan beri yalnizim..gecen aksam oturdum agladimm.. caren olmadiignda her seyi yapiyosun..ayagimla su pompasina bastim su almak icin neler neler yapiyoruz.. bugun uyuttum kapiyi actim dusa girdim..isik hizinda yemek yapiyorum..
Helal olsun walla. Bakalim biz nasil yapacagiz. Zaten ben galiba oglumu kiskandigim icin butun gun kayinvalideme birakmiyorum oglumu ama sagolsun yemegimi kahvaltimi onume koyuyordu

P Pekmutlu benim gece depom bisküvi muz bisküvi süt smoothie yapıp matarayla yanıma alıyorum. gece boyu içiyorum. uyuduğum için de güzel süt oluyor deneyin
Hangi biskuvi peki..ayyy yemedigim sey kalmadi ya resmen sut gelsin diye paraladim kendimi hurma semizotu incir kompostolar...yok yine yok :)

Benim de korkum tuvalete gittigimde ya da dusa girecek olursam bebisi nasil birakicam tek basina diye dusunuyorum uykuyu bebis uyudukça ben deuyuyarak hallederim diye dusundum..hepimizin korkulari baska herkes yapabiliyor biz de yapariz :)
O uyuyunca duş ve wc halledicez. En kötü babası evdeyken alırız duşu. Zamanla düzen oturur diye düşünüyorum

Bizimki de emiyo uyukluyo gazini cikarayim diyorum uyaniyo gazini cikariyo sonra tekrar meme araniyo kiyametler kopuyo yeniden emziriyorum kisir dongu... sonra uyuyunca bu sefer gaz cikarmadan yatiriyorum sonra da gazdan kivraniyo cocuk
Ayni kisirdonguyu hepimiz yasiyoruz galiba

Haa bide gaz damlası ve d vitamini kullanıyormusunuz d vitamini sağlık ocağı verdi 14 günlükkenn başlanacak diye gaz damlası nurse harveys aldım kaç damla veyorsunuz
Gaz damlası ben istedim doktordan ama bagırsak düzenini bozuyor diye vermedi. 16 günlüğüz bugun. Karnının üstünde durana kadar gaz meselesini çekecekmişiz durunca rahatlar dedi.

Bakayım canım saolasın bal zencefil limon şurubu yapıyorum bende kış boyu veriyorum bağışıklığı güçlendiriyor sizinde aklınızda olsun okula giden çocuklar varsa yapın derim

Tek memeyi tamamen bosaltmasi lazimmis bebisin. Memenin sonundaki sutun yag orani daha fazla oldugu icin besleyiciligi ve doyuruculugu daha fazlaymis bu yuzden bebis onu icip doyacak

Tamamen boşaldığını nasil anliycaz. Bebek çekene kadar emziriyorum ben sonunda sıkınca damla süt cikiyo mutlaka

Canım inşallah bi an evvel iyileşir tamamen ve yarın taburcu olur

Allah yardimcin olsun canım. Bebegin de insallah en kisa zamanda sagligina kavusur. Ama soyle dusun bebegin su an orda en guvenilir ellerde. Biraz daha sabret annesi sağlıklı olsun da evinize biraz daha gec gidin ,)
Öyle tabiii. Diyorum oğlum amma nazliymissin 7 yıl sürdü dünyaya gelmen eve gelmen kaç gün sürecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…