Haa bide gaz damlası ve d vitamini kullanıyormusunuz d vitamini sağlık ocağı verdi 14 günlükkenn başlanacak diye gaz damlası nurse harveys aldım kaç damla veyorsunuz
15 günlükken basla dedi bana ikisinide aldım Perşembe d vitaminine baslayacagız nasipse
D vitamini damlası 3 damla gaz icin 8 damla demiş

Bizimki de emiyo uyukluyo gazini cikarayim diyorum uyaniyo gazini cikariyo sonra tekrar meme araniyo kiyametler kopuyo yeniden emziriyorum kisir dongu... sonra uyuyunca bu sefer gaz cikarmadan yatiriyorum sonra da gazdan kivraniyo cocuk
gazı uyurken de cıkarıyo çok şükür ama bi türlü uykuya dalamadı yavrum.
Deli gibi su iciyorum ben inanılmaz susuyorum zaten
Dinlenmeden baska bi cözüm yok malesef caylar konpostolar bahane
aynen en güzel sütü uyku yapıyor bana. geceyi nasıl geçiricez bu göğüslerle ya. kuymak yapıcam simdi varsa malzemen dene çok süt yapıyomus

Ne guzel benim oglum cok zorlaniyor kac aksamdir ikinarak inleyerek uyuyor insallah gecer cabucak benimki de uykusunda cikariverir gazini

Bizimkşnşnde bur u tıkalı yaa serum fizyolojik yapıyorum sürekli ateş öksürük yok şükür ablamız olunca malesef okuldan getiriyor hastalığı
Bizde de öyle, abimizin sürekli dibinde, öpmeye çalışıyor anlatıyoruz ama nafile, hem çok seviyor hem kıskanıyor, cnm ben büyük oğluma bi sprey kullanıyorum, belki duymuşsundur artdehulie diye bir şey var dogal yaglarla bir çok probleme çözüm sunuyorlar, bir spreyi var mikrop, virüs, bit vs. den koruyan, adı fly mix, eczanelerde satılıyor, bak istersen

Sinir sistemim cökmüş durumda hic bişey yemek istemiyorum midem bulanıyor resmen stresten sanki üniversite sınavına giricem birazdan öyle bi gerginim

Ne guzel benim oglum cok zorlaniyor kac aksamdir ikinarak inleyerek uyuyor insallah gecer cabucak benimki de uykusunda cikariverir gazini
gaz sancısı cok zor geçen hafta çektik ondan elden bisey gelmeyince daha zor. annemi aradım simdi sagolsun imdadıma yetisiyor :) gelsin de süt yapalım bana

Kızlar bebek memeyi bırakana kadar emzirmeye devam mı etmeliyiz? Bir saattir tek memede, arada uyuyor, arada çekiyor, uyurken de çekiyor.

Kızlar bebek memeyi bırakana kadar emzirmeye devam mı etmeliyiz? Bir saattir tek memede, arada uyuyor, arada çekiyor, uyurken de çekiyor.
Bugun doktorum yarkm saati gecirme o da gaz yapar dedi ama benimki de birakmiyor memeyi. Elimi agzina sokup memeyi oyle cekiyorum ama cok da kıyamıyorum

Bizimde 16yi bulmustu..sutum yterli degildi..mama takviyesi yaptik bende emzirdim oyle oyle geriledi..

Süt var mi ki aksin keskeeeee benim olsaaaa

Al bendende okadar annem ve kuzenim var ne zamandır evle alakam kalmamıştı bebeğinde bakımına yardım ediyolardı. Şimdiden düşünüyorum onlar gidince ne yapıcam tek diye. Ev işi falan neysede uykusuz olupta yapmak cok koyacak

Benim de korkum tuvalete gittigimde ya da dusa girecek olursam bebisi nasil birakicam tek basina diye dusunuyorum uykuyu bebis uyudukça ben deuyuyarak hallederim diye dusundum..hepimizin korkulari baska herkes yapabiliyor biz de yapariz :)

Benim oğluşta geçirdi sarılık malesef. Doğduğundan beri belliydi yüzü göz akları sarıydı. Sınır 15 dedi doktor bizimki 14,5 çıkmış. Sizi gönderemem yükselebilir dahada diyip 2 gün yatış verdi. Işın tedavisi gördü. 2 gün sonra 10 a düşmüş değeri. Ben doğumu baska sehirde yaptığımdan kontrol ordaydı. Doktor 10 gün sonra tekrsr gel dedi ama gitmedik bulundugumuz yerdeki doktora gittik bu seferde 12 çıkmıştı değeri. Belli bi süreden sonra tehlikeli olmuyormuş ama sarılık yükselsede. Cok sukur suan değer düşmeye başladı tekrardan teninden gözlerinden belli. Hiç korkma coğu bebek geçiriyor bu illeti. Sen bol bol emzirmeye bak moralini bozma

Benim de korkum tuvalete gittigimde ya da dusa girecek olursam bebisi nasil birakicam tek basina diye dusunuyorum uykuyu bebis uyudukça ben deuyuyarak hallederim diye dusundum..hepimizin korkulari baska herkes yapabiliyor biz de yapariz :)
En basindan beri yalnizim..gecen aksam oturdum agladimm.. caren olmadiignda her seyi yapiyosun..ayagimla su pompasina bastim su almak icin neler neler yapiyoruz.. bugun uyuttum kapiyi actim dusa girdim..isik hizinda yemek yapiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…