Kizlar sleepy'nin 2 numarasini kullanan var mi? Denemek icin 1 numarasini aldim 40'li paket. Begendim ama biraz ufak gibi. 2 numaradan siparis ettim ekonomik paketlerden ama simdi ya buyuk olursa diye dusunuyorum. 3 kilodan basliyormus o da ama bilemedim.
Arkadaşlar bebeğim sarılık olmuş 12 dedi derecesine önemli değil dedi 3 gün sonra tekrar kontrol etti 13 olmuş. 23-25 olmadıkça riskli sayılmıyormuş sanırım. Bol emzir Pazartesi tekrar bakıcaz dedi. Bol bol emzirmeye çalışıyorum ama hala sarılık geçmedi gibi geliyor bana Bebişinde sarılık olan var mı neler yaptınız ?
Bizim ki mama yiyordu canım alarm kurup 2 saatte bir muhakkak verdik mamasını gece gündüz dakika geçirmedik. Her mama sonrası 2 çay kaşığı su verdik. Sarılık idrarla atılıyormuş o yüzden sık beslenip çiş yapması önemli.
Ben hepsini denedim. Henuz pisik olmadik. Molfix'ten memnun kalmadim. Fazla hisir hisir kagit gibi geldi. Sleepy prima'ya gore daha dogal oldugu icin onunla devam etmeye karar verdim. Insallah pisman olmam.
Evet evet çok mantıklı , benim de eşim her sağımdan sonra sonra soruyor ne kadar çıktı , bugün dinlenebildin mi iyi misin , istediğin bir şey var mı gibi gibi şeyler sorarak daha empatik yaklaşıyor , bebeğin ihtiyacı arttıkça çalışmalara devam diyor bana besleyici yiyecekler getiriyor hemen kaygılar, korkular, zorluklar bir kişiye yüklenmemeli ortak olmalı
Kızlar selamlar okumak istiyorum ama bayaa gerilerdeyim şuan biz hala hastanedeyiz yani bebegimi vermediler. Dun için cikarcaklardi sonra sararmaya başlamış kuzum çıkarsak dahada artar 24 saat dursun dediler. Bugün geldim yanına emzirmeye beyazlamisti ışığını kapattılar şimdide kültür örneği aldık enfeksiyon riski için sonuç gelmeden cikaramayiz dediler. Araştırma hastanesi olunca böyle elini versen kolunu kurtaramiyorsun. Ben dün tabircu oldum ama bugün çıkamayınca burda anne evi diye bı yer var emziren anneler için bugün oraya yerlestim mecburen. Sutum gelmeye basladi ama iç saate bir emzirmeye ben gelmezsem mama veriyorlar fosur fosur emiyor onu beni tutmaya zorlanıyor.insallah bı gece kalirimda yarın bebeğimi alır çıkarım. Dua istiyorum sizlerden inşallah bı problem çıkmasında yarın bizde çıkalım Bian önce. Uykusuz geceysede evimizde yaşayalım. Bende artık kıyafetlerini giydirmek istiyorum. Şuan sadece emzirme saatlerinde battaniyesi ne sarıp kucağıma alıyorum. Kablolardan rahatta tutamıyorum canım sikiliuo bu duruma. Tabi hamd olsun burda neler var. Rabbim kimseyi.evladiyla sağlığıyla imtihan etmesin. Eee varmı hala dogurmayan...
Beneğinizin başını sevmelerine izin veriyor musunuz kızlar babasının babaannesinin vs? Ben korkuyorum başından sevmeyin diyorum tepki alıyorum eşimden bile. Fazla korumacıymışım. Öyle olsam bile bu en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Kullandığın cihazı bilmediğim için bişey diyemiyorum ama ben de sağmaya başladığımda pek hoşlanmamıştım üstelik meme ucum zaten büyüktü emmekten ve sapmaktan iyice şişti, sağma işlemi bitince meme ucum sıkışıyor makineden zor çıkarıyordum yinede devam ettim sonuç verdi
Doktor bana 20 dk dan fazlasına gerek yok ama 20 dk dan sonra hala aranıyorsa doymuyor demektir dedi. 20 dk bana çok az geldi duruma göre 30-40 dk bekliyorum ondan sonra emzik ile kandırıp yatırıyorum.
@Pekmutlu benim gece depom bisküvi muz bisküvi süt smoothie yapıp matarayla yanıma alıyorum. gece boyu içiyorum. uyuduğum için de güzel süt oluyor deneyin
Beneğinizin başını sevmelerine izin veriyor musunuz kızlar babasının babaannesinin vs? Ben korkuyorum başından sevmeyin diyorum tepki alıyorum eşimden bile. Fazla korumacıymışım. Öyle olsam bile bu en doğal hakkım diye düşünüyorum.