Benim kız 2550 gram 53 cm şuan 1 numara iyi oluyor hatta bana da biraz büyük gibi geliyor.

Bizim ki mama yiyordu canım alarm kurup 2 saatte bir muhakkak verdik mamasını gece gündüz dakika geçirmedik. Her mama sonrası 2 çay kaşığı su verdik. Sarılık idrarla atılıyormuş o yüzden sık beslenip çiş yapması önemli.

Ben hepsini denedim. Henuz pisik olmadik. Molfix'ten memnun kalmadim. Fazla hisir hisir kagit gibi geldi. Sleepy prima'ya gore daha dogal oldugu icin onunla devam etmeye karar verdim. Insallah pisman olmam.
Birisi bize bebeland getirmiş hediye şokun bezi, o da fena çıkmadı. Çoğunlukla sleepy arada bebeland kullanıyoruz pişik omadı şu ana kadar çok şükür

[/QUOTE
Maksat eşim de görsün sürece ortak olsun diye
Evet evet çok mantıklı , benim de eşim her sağımdan sonra sonra soruyor ne kadar çıktı , bugün dinlenebildin mi iyi misin , istediğin bir şey var mı gibi gibi şeyler sorarak daha empatik yaklaşıyor , bebeğin ihtiyacı arttıkça çalışmalara devam diyor bana besleyici yiyecekler getiriyor hemen kaygılar, korkular, zorluklar bir kişiye yüklenmemeli ortak olmalı

Beklemek zordur eminim, ama az kalmış inşallah yarın birlikte evinize geçebilirsiniz

Beneğinizin başını sevmelerine izin veriyor musunuz kızlar babasının babaannesinin vs? Ben korkuyorum başından sevmeyin diyorum tepki alıyorum eşimden bile. Fazla korumacıymışım. Öyle olsam bile bu en doğal hakkım diye düşünüyorum.

Oyle mi diysun sut gelmedikce mememde acidi ama suan emziremiyorum.. cidden 5cc anca geldi
Kullandığın cihazı bilmediğim için bişey diyemiyorum ama ben de sağmaya başladığımda pek hoşlanmamıştım üstelik meme ucum zaten büyüktü emmekten ve sapmaktan iyice şişti, sağma işlemi bitince meme ucum sıkışıyor makineden zor çıkarıyordum yinede devam ettim sonuç verdi

Kızlar bebek memeyi bırakana kadar emzirmeye devam mı etmeliyiz? Bir saattir tek memede, arada uyuyor, arada çekiyor, uyurken de çekiyor.
Doktor bana 20 dk dan fazlasına gerek yok ama 20 dk dan sonra hala aranıyorsa doymuyor demektir dedi. 20 dk bana çok az geldi duruma göre 30-40 dk bekliyorum ondan sonra emzik ile kandırıp yatırıyorum.

Hayır tabiki
Basının üstünde bıngıldagı var beyni bilmem kac aya kadar gelişmeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…