Bana da normal gelmedi doktorunuzla görüşün kesinlikle. Geçmiş olsun

Dolaptaki sütü sakın ateşte ısıtmayın. Sıcak suyun içine koyup öyle ılıtıcaksınız

Bence günde 3-4 kez sürün. Bir de her emzirme yada sagim sonrası anne sutunuzu yaraya sürün kurutup kapatın memenizi. Islak kalmasın

Sağlıkla büyütün inş

Canım kademeleri varsa düşük kademede sağ, yüksek kademe mahfediyor meme uçlarını
Ay yok mochi daha guzel cikartiyormus hic can yakmiyor ve makina 10 cc cikartitken mochi 30 cc sagdi keske almasaymisim makina daha guzel sagar zannettim

Sağlıkla büyütün inş

Ay yok mochi daha guzel cikartiyormus hic can yakmiyor ve makina 10 cc cikartitken mochi 30 cc sagdi keske almasaymisim makina daha guzel sagar zannettim
Keşke mamajoonun elektriklisini alsaymışsın. Fiyatı uygun ve ben çok memnunum kaç tane pompa kullandım. Medela mini çok iyi ama pahalı onun yerine bu dediğim çok iyi cıktı. Bi de süt sagmak valla ayrı bi beceri. Pompanın bir sürü modu var o modları gezerek akisini arttirmaya calisiyorum

Bakayım canım saolasın bal zencefil limon şurubu yapıyorum bende kış boyu veriyorum bağışıklığı güçlendiriyor sizinde aklınızda olsun okula giden çocuklar varsa yapın derim
Tarif ver nasil yapıyorsun.

Ben hiç sakınmıyorum sadece dışardan gelenler elini yıkasın diye uyarıyorum. Eşim veya kayınvalideyse (evde kalanlar) üstünü değiştirmesi ve elini yıkaması gerekiyor sık sık
Görümcem kafasından öptü ayaklarından öptü pikesi varken ay böyle rahatsız olmuyorsun dimi dedi hayır dedim
Ben bebeğimi sevdiklerinde mutluluğuma ortak olunmuş gibi hissediyorum
Bir uzman konuşmasını dinlemiştim çoçuğunuzun anne ve babası olarak sağlıklı bağlanma için babaannesinin de torunu , teyzesinin yeğeni kardeş çocuğunun kuzeni, sonra mahalledeki Ayşenin arkadaşı olacağını unutmayın o bebek aslında sadece size ait değil, olmamalı da. Bu karekter oluşumu içinde önemli , zamanla kendisini bulması içinde. Evet şuan çok küçük ve savunmasızlar ama bu düşünce tohumlarını da bebeklere şimdiden yüklememeliyiz

Şu el yıkama olayına sinir oluyorum ya dışardan gelenler kendileri düşünse keşke illa uyarmak mı lazım. Yanlış anlaşılacagım diye diyemiyorumda bişi

Bende cocugumu sakınmıyorum ancak kafasını bizimkiler öyle sevmez
Hatta 4 yasındaki yiğenime kafasında yara var dokunma dedim diye herkesi o uyarıyor :)
Kafa sevmek bambaska bi olay bence

afiyet olsun. bize gaz yapmıyor ama takip et bakalım yaparsa içme bide beddua yemiyim

yok kız almadım kilo. verdim gibi hatta. ama tartılmamakta kararlıyım
Sen tabi 20li yasların basında cıtır eritirsin biz orta yas krizi basındakilere direk baldır bacak olarak geri döner o gece gece yenen bisküviler

Maşallah gözün aydın canim

Bebeğinin sarılığı inşallah geçer bi an önce canim ondan ayrı kalmak cok zordur sabret biraz daha kavusucan yavruna inşallah

Sağlıkla büyütün inş

Ben humana steel tea içiyorum faydası var gibi. Fayda gördüm diyenler de oldu etrafimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…