Bana da normal gelmedi doktorunuzla görüşün kesinlikle. Geçmiş olsunCanlar bugün 11 gün oldu doğum yapalı
Ama benim hala kanamam var günde en kötü 4-5 ped değiştiriyom hala afedersiniz kırmızı renkte mukuslu gibi
Arada da aniden boşalır gibi geliyor
Annem normal değil bukadar diyor ama bilemedim hala devam eden var mı
Dolaptaki sütü sakın ateşte ısıtmayın. Sıcak suyun içine koyup öyle ılıtıcaksınızValla bütce olarak fena sarsildigimiz icinbabyplus aldik e bebekte yorumlari cok iyidi lansinohtan bile cok yorum almis..aksama bakicam bugun vakumluyla bile 20 cc geldi 2 emzirmemde de giderek artar umarim..simdi emzirdiigm gogsu mu sagmaliyim..cift meme emziriyodum ben sagi emzirip makinayla kalani sagicam dimi ? Bence o sagdigimida vereyim direk..stok yapcak kadar gelmez ilk etapta bir de buzdolabindaki sutu nasil isitiyosunuz cezvyle hafif ilik yapip veririm?
Bence günde 3-4 kez sürün. Bir de her emzirme yada sagim sonrası anne sutunuzu yaraya sürün kurutup kapatın memenizi. Islak kalmasınKızlar göğüs ucu çatlağı oldu çok fenabazen kan bile geliyor, kalkanlar emzirmemek rağmen oldu
Lansinoh lanolin kremi vardı gece yatarken sürüp kalkan takıyordum ona rağmen oldu. Lanolini her emzirmeden sonra mı sürmem gerekiyor acaba?
afiyet olsun. bize gaz yapmıyor ama takip et bakalım yaparsa içme bide beddua yemiyimBende yaptim simdi muthis bise oldu esim hani bana diyo :) yalniz sut gaz yapmasin bebelere...
yok kız almadım kilo. verdim gibi hatta. ama tartılmamakta kararlıyımKilo aldırır gece gece yahu
Sağlıkla büyütün inşHanımlar merhaba, ancak vakit bulabildim desem sizegeçmiş sayfaları okuyacağım vakit bulunca. 12 Eylül de suni sancı planlanmıştı biliyorsunuz bana, akşamına oğlumu sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. 3600gr doğdu, ultrasonda 3900 demişlerdi Dua edenlerden etmeyenlerden Allah razı olsun ❤ hepinizin kuzularına ve sizlere Allah sağlık sıhhat ve huzur versin.
Ben sutler karıştırılmamalı diye biliyorumPlm123 canım peki bazen sağınca az süt çıkıyor bir dahaki ile birleştirmekte vs sıkıntı olmaz dimi
Ay yok mochi daha guzel cikartiyormus hic can yakmiyor ve makina 10 cc cikartitken mochi 30 cc sagdiCanım kademeleri varsa düşük kademede sağ, yüksek kademe mahfediyor meme uçlarını
Sağlıkla büyütün inşSonunda bende doğurdum pamuk oğlumu dün sabah 10.20de kucağıma aldim cok zorlu geçti pazar günü sancılarım 6 7 dakikada bir oldu devlet hastanesine gidiyodum hergun git gel cok bunalmıştım artik pazar günüde sancıyla duramayıp gittim günüm çoktan geçmişti ama aciklik yatış vermeye yetmediği için eve gönderdiler gece eve geldim artik duramayacak kadar sancım arttı eve yakın özel hastane vardi en sonunda oraya gitmeye karar verdik maddi durum el vermiyodu malesef gittiğimde 3 4 cm acikligim varmış yatisim yapıldı aradan sabah 5tE ebe acikligima baktı 6 7 cm olmuş biraz daha dayan dedi sabah 8 de dr geldi muayene etti acikligima bakıp sıklığını arttırmak için suni verelim daha çabuk ilerler normal yapabilirsin dedi herşey musait ama bebek iri dedi istersen sezaryana alabilirim hemen dedi bende deneyelim dedim suyumu patlattilar suni sancı verildi 2 dakkada bir sancı vurdu ben artik dayanamadım ebeye yalvardım nolur bırakalım artik die cok az kaldı diye diye dayandırdı dr muayene için geldi bebek geliyo hemen çatala çıkardılar beni ebe sancı girdiğinde ikin dedi her girdiğinde ikindim ama benim oğlan gelmek bilmedi dr geldi bu bebek cok iri normal devam edemeyiz acil sezaryana almalıyız yoksa bebek sorunlu olur dedi bende artik ne olursa olsun dedim sezaryen olmak istiyorum dayanamıyorum artık dedim bebeğime bise olmasından korktum beni hemen acil sezaryana aldılar genel anestesi verildi gözümü odada açtım oğlumu getirdiler onu görünce bütün acıları unuttum o kadar güzeldi ki herşeye değerdi dr geldi sen cok iyi dayandın ama bebek 4.460 kilo mümkün değildi normal olması dedi inanamadım içerde nasıl bu kadar kilo aldığına boyuda 55 cm olarak 40 +4 'te doğdu canim oğlumemzirmede biraz sıkıntı yaşadım şuan sütüm cok gelmiyo mama takviyesi yapıyorum yatıp kalkarken cok zor oluyo dikişler ama bi kaç güne geçicek inşallah şuan oğlum yanımda bu dünyada başka ne istiyim cok şükür ❤
Keşke mamajoonun elektriklisini alsaymışsın. Fiyatı uygun ve ben çok memnunum kaç tane pompa kullandım. Medela mini çok iyi ama pahalı onun yerine bu dediğim çok iyi cıktı. Bi de süt sagmak valla ayrı bi beceri. Pompanın bir sürü modu var o modları gezerek akisini arttirmaya calisiyorumAy yok mochi daha guzel cikartiyormus hic can yakmiyor ve makina 10 cc cikartitken mochi 30 cc sagdikeske almasaymisim makina daha guzel sagar zannettim
İlk defa duydum neden acabaRezene zararlıymış burda paylaşmıştım ben içmiyorum.
Spor hocası kilo alımı için vermişti bu tarifi@Pekmutlu benim gece depom bisküvimuz bisküvi süt smoothie yapıp matarayla yanıma alıyorum. gece boyu içiyorum. uyuduğum için de güzel süt oluyor deneyin
Tarif ver nasil yapıyorsun.Bakayım canım saolasın bal zencefil limon şurubu yapıyorum bende kış boyu veriyorum bağışıklığı güçlendiriyor sizinde aklınızda olsun okula giden çocuklar varsa yapın derim
Ben hiç sakınmıyorum sadece dışardan gelenler elini yıkasın diye uyarıyorum. Eşim veya kayınvalideyse (evde kalanlar) üstünü değiştirmesi ve elini yıkaması gerekiyor sık sıkBeneğinizin başını sevmelerine izin veriyor musunuz kızlar babasının babaannesinin vs? Ben korkuyorum başından sevmeyin diyorum tepki alıyorum eşimden bile. Fazla korumacıymışım. Öyle olsam bile bu en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Şu el yıkama olayına sinir oluyorum ya dışardan gelenler kendileri düşünse keşke illa uyarmak mı lazım. Yanlış anlaşılacagım diye diyemiyorumda bişiBen hiç sakınmıyorum sadece dışardan gelenler elini yıkasın diye uyarıyorum. Eşim veya kayınvalideyse (evde kalanlar) üstünü değiştirmesi ve elini yıkaması gerekiyor sık sık
Görümcem kafasından öptü ayaklarından öptü pikesi varken ay böyle rahatsız olmuyorsun dimi dedi hayır dedim
Ben bebeğimi sevdiklerinde mutluluğuma ortak olunmuş gibi hissediyorum
Bir uzman konuşmasını dinlemiştim çoçuğunuzun anne ve babası olarak sağlıklı bağlanma için babaannesinin de torunu , teyzesinin yeğeni kardeş çocuğunun kuzeni, sonra mahalledeki Ayşenin arkadaşı olacağını unutmayın o bebek aslında sadece size ait değil, olmamalı da. Bu karekter oluşumu içinde önemli , zamanla kendisini bulması içinde. Evet şuan çok küçük ve savunmasızlar ama bu düşünce tohumlarını da bebeklere şimdiden yüklememeliyiz
Bende cocugumu sakınmıyorum ancak kafasını bizimkiler öyle sevmezBen hiç sakınmıyorum sadece dışardan gelenler elini yıkasın diye uyarıyorum. Eşim veya kayınvalideyse (evde kalanlar) üstünü değiştirmesi ve elini yıkaması gerekiyor sık sık
Görümcem kafasından öptü ayaklarından öptü pikesi varken ay böyle rahatsız olmuyorsun dimi dedi hayır dedim
Ben bebeğimi sevdiklerinde mutluluğuma ortak olunmuş gibi hissediyorum
Bir uzman konuşmasını dinlemiştim çoçuğunuzun anne ve babası olarak sağlıklı bağlanma için babaannesinin de torunu , teyzesinin yeğeni kardeş çocuğunun kuzeni, sonra mahalledeki Ayşenin arkadaşı olacağını unutmayın o bebek aslında sadece size ait değil, olmamalı da. Bu karekter oluşumu içinde önemli , zamanla kendisini bulması içinde. Evet şuan çok küçük ve savunmasızlar ama bu düşünce tohumlarını da bebeklere şimdiden yüklememeliyiz
Sen tabi 20li yasların basında cıtır eritirsin biz orta yas krizi basındakilere direk baldır bacak olarak geri döner o gece gece yenen bisküvilerafiyet olsun. bize gaz yapmıyor ama takip et bakalım yaparsa içme bide beddua yemiyim
yok kız almadım kilo. verdim gibi hatta. ama tartılmamakta kararlıyım
Maşallah gözün aydın canimKızlarrrr merhaba yazamadım dünden beri biz kuzumuza kavuştuk çok şükür sağ salim herşey yolunda. Kızımız dün sabah 3850 gr. 51 cm doğdu spinal sezeryan gayet güzel geçti biraz ağrı var tabii ama ağrı kesiciler gayet idare ediyor. Yarın taburcu olucaz hayırlısıyla şimdilik hastanede süt savaşlarındayızBaşka ne anlatıcam bilmiyorum çok muhteşem bir duyguymuş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Doğum yapmamış arkadaşlar tez vakitte sağ salim kucağınıza alın inşallah.
Bebeğinin sarılığı inşallah geçer bi an önce canim ondan ayrı kalmak cok zordur sabret biraz daha kavusucan yavruna inşallahKızlar selamlar okumak istiyorum ama bayaa gerilerdeyim şuan biz hala hastanedeyiz yani bebegimi vermediler. Dun için cikarcaklardi sonra sararmaya başlamış kuzum çıkarsak dahada artar 24 saat dursun dediler. Bugün geldim yanına emzirmeye beyazlamisti ışığını kapattılar şimdide kültür örneği aldık enfeksiyon riski için sonuç gelmeden cikaramayiz dediler. Araştırma hastanesi olunca böyle elini versen kolunu kurtaramiyorsun. Ben dün tabircu oldum ama bugün çıkamayınca burda anne evi diye bı yer var emziren anneler için bugün oraya yerlestim mecburen. Sutum gelmeye basladi ama iç saate bir emzirmeye ben gelmezsem mama veriyorlar fosur fosur emiyor onu beni tutmaya zorlanıyor.insallah bı gece kalirimda yarın bebeğimi alır çıkarım. Dua istiyorum sizlerden inşallah bı problem çıkmasında yarın bizde çıkalım Bian önce. Uykusuz geceysede evimizde yaşayalım. Bende artık kıyafetlerini giydirmek istiyorum. Şuan sadece emzirme saatlerinde battaniyesi ne sarıp kucağıma alıyorum. Kablolardan rahatta tutamıyorum canım sikiliuo bu duruma. Tabi hamd olsun burda neler var. Rabbim kimseyi.evladiyla sağlığıyla imtihan etmesin. Eee varmı hala dogurmayan...
Sağlıkla büyütün inşKızlarrrr merhaba yazamadım dünden beri biz kuzumuza kavuştuk çok şükür sağ salim herşey yolunda. Kızımız dün sabah 3850 gr. 51 cm doğdu spinal sezeryan gayet güzel geçti biraz ağrı var tabii ama ağrı kesiciler gayet idare ediyor. Yarın taburcu olucaz hayırlısıyla şimdilik hastanede süt savaşlarındayızBaşka ne anlatıcam bilmiyorum çok muhteşem bir duyguymuş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Doğum yapmamış arkadaşlar tez vakitte sağ salim kucağınıza alın inşallah.
Ben humana steel tea içiyorum faydası var gibi. Fayda gördüm diyenler de oldu etrafimdaBen de şu emzirme sonrası sağma olayına başlıycam. Emziriyorum yaklaşık 30-35 dk daha fazla ememiyor, sonra da mama veriyorum mecburen. Sağma işini daha sık yapmalıyım. Süt için de hurma, çiğ badem, tahin helvası yiyorum, ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Şu süt artırıcı çaylardan içen ve işe yaradığını düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?