Gecmis olsun canım benzer durumdayız ben de 3 gündür anne otelindeyim hastanenin. Yapilan herşey onların iyiliği için. Inş çabucak iyileşir kuzularımız

Spor hocası kilo alımı için vermişti bu tarifi
hahah anca bu kadar olur
Sen tabi 20li yasların basında cıtır eritirsin biz orta yas krizi basındakilere direk baldır bacak olarak geri döner o gece gece yenen bisküviler
bunları göze alıp yiyin kızlar doğru söylüyolar. sonra ben kalçalandım morci demeyin

Kizlar bebek bakimi diye bi uygulama var. Ben onu indirdim bi bakin isterseniz kullanisli gibi duruyor ben şimdilik onu kullaniyorum

Hayırlı olsun gözün aydın

Bestlak ben de kullanıyorum hastanedeyken almıştım ama süte etkisi ne tam çözemedim. Dereotu da süt yapıyormuş, en az onu yiyorum çünkü hayatta en sevmediğim yiyecek dereotu :) bakalım artık daha sık sağıyorum, herkes işe yarar diyor, görücez. Offf hepimizin bol sütü ve bol emen bebeği olsun

Sorma uykusuzluk cok fena. Ne zaman düzelir acaba bu durum :/
40ından sonra da gece 2-3 saatte bir emzircek miyiz acaba bilmiyorum ki. Gebelikle ilgili her şeyi öğrenmişim de yenidoğan hakkında bilgim sıfır :) saat 3, süt sağıp yatıcam, 5te kalkıcam. Biliyorum yalnız değilim :)

Ay yok mochi daha guzel cikartiyormus hic can yakmiyor ve makina 10 cc cikartitken mochi 30 cc sagdi keske almasaymisim makina daha guzel sagar zannettim
Canin senin makinenin manuel olanindan aldim ben cok guzel sut cikardi. Senin de cijarir ama sabirki ol ve memelerine sicak su tut veya sicak su ile istattigin havluyu tut. Ondan sonra sag. Ben elektrikli avent aldim ve onunla ilk sagdigimda baby plus manuelden cok bir farki yokmus asagi yukari ayni sutu cikariyor dedim ilk zamanlarda. Tabi 1 hafta elektrikli ile sagdiktan sonra sut miktarim artti. 15. Ila 20 dk sagiyorum ben.

Kızlar bebeginiz emip kusunca ama cok değil böyle az kusunca yinede meme vermeye devam ediyormusunuz yoksa doydu diyip bırakıyormusunuz

Kızlar bebeginiz emip kusunca ama cok değil böyle az kusunca yinede meme vermeye devam ediyormusunuz yoksa doydu diyip bırakıyormusunuz
Netten araştırdıgıma göre kustuktan sonra verilmemeli. Ama fazlasını cıkardıktan sonra ( tabi birazını)hala aranıyorsa veriyorum ben

sabah dolu gogsumu sagmayi denicem bakalim cidden sut olmadigndan mi... makinadan mi..cunku herkes memnun kalmis
morcivertkedi gece goguslerim acaip sismisti senin smoothie ise yaradi bence

Netten araştırdıgıma göre kustuktan sonra verilmemeli. Ama fazlasını cıkardıktan sonra ( tabi birazını)hala aranıyorsa veriyorum ben
Aranıyorsa veriyorum, yoksa uyutmaya çalışıyorum

Cok kararsız kalıyorum
Fazla geliyorki kusuyor diyorum sonra e ama on dk oldu emeli ac bu cocuk diyorum falan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…