Ay yok mochi daha guzel cikartiyormus hic can yakmiyor ve makina 10 cc cikartitken mochi 30 cc sagdi keske almasaymisim makina daha guzel sagar zannettim
Aventten memnunum ben , memede sütbirikmesinden sonra sağımı arttırdım 2.5 3 saatte bir sağıyorum gece hariç 40-60 cc çıkıyor ama geçen hafta 80 cc bile çıktığını gördüm , sağdıkça vücut üretiyor. Şimdi sağma sıklığı arttığı içim daha az çıkıyor

Son düzenleme:
Şu el yıkama olayına sinir oluyorum ya dışardan gelenler kendileri düşünse keşke illa uyarmak mı lazım. Yanlış anlaşılacagım diye diyemiyorumda bişi

Ben diyorum valla biz sinir olacağımıza onlar düşünemediği için ve ağzımızla söylemek zorunda kaldığımız için utanmalılar bence

Son düzenleme:
Bende cocugumu sakınmıyorum ancak kafasını bizimkiler öyle sevmez
Hatta 4 yasındaki yiğenime kafasında yara var dokunma dedim diye herkesi o uyarıyor :)
Kafa sevmek bambaska bi olay bence
Bıngıldak olduğunu biliyorlar zaten ama elini kafasına 1 kez sürdü diye de rahatsız olup uyarmam, kimse sürekli kafasını sevmez zaten benim dışında

Cok kararsız kalıyorum
Fazla geliyorki kusuyor diyorum sonra e ama on dk oldu emeli ac bu cocuk diyorum falan :/
Tekrar verdiğinde alıyor mu memeyi? Doyarsa istemez gibi geliyo bana. Sanırım deneye yanıla öğrenicez

Aslında şöyle de birşey oluyor, benim yengem bebeği ilk dogdugu andan itibaren kapattı kendini hepimize sevmeyelim, dokunmayalım ee tamam ama bir kaç yıl geçtikten sonra o ihtiyaç duydu birilerine fakat aile binasında kimse çocukla o bagı kuramadı ki sonradan da kurulamadı, annem hala 5 yegeniyle de müthiş bir bagı vardır bir tek onunla kuramadı o bagı,

Günaydın Kızlar bol sütlü bol dinlenmeli bir gün olur inşallah biley sorcam sie ev tipi ana kucağı aldınızmı hangi marka vr hangi model aldınız resim atarsanız banada fikir vermiş olursunuz elektirkli sallanan ana kucakları var eşim istemiyor elektirikli diye ama çok rahat bebek içinde anne içinde .

Bıngıldak olduğunu biliyorlar zaten ama elini kafasına 1 kez sürdü diye de rahatsız olup uyarmam, kimse sürekli kafasını sevmez zaten benim dışında
limelemon un anlattıgı kafasına elini sürmek gibi değil sevmek gibi geldi ben öyle anladım
Yoksa hepimiz elimizi basından geçiriyoruz illaki sacını oksuyoruz falan

Birisi bize bebeland getirmiş hediye şokun bezi, o da fena çıkmadı. Çoğunlukla sleepy arada bebeland kullanıyoruz pişik omadı şu ana kadar çok şükür
Kızım pişik oldu
Bu direkt bezle mi alakalı?
O gece hiç uyumamıştı sonra uyuyunca bezi uzun kaldı onun üzerine oldu
Nasıl geçireceğiz şimdi sık almaya çalışıyorum ama hala kırmızı

Benimki bu pilli
Zaman ayarlı veya ayarsız müzikli veya müziksiz sallama modu var

Eklentiler

• 2F7C6A1F-1A03-44F9-B5E7-0CE1AE6D7A85.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 26
Kızım pişik oldu
Bence sadece bezle alakalı değil uzun süre popoyla kakanın temas etmesindende kaynaklıdır
Popoyu nemli bırakmamak lazımmıs mesela ıslak mendille siliyoruz nemli kalıyor üstüne bi pamuk falan gecmek lazım
Pişik kremi kullanıyormusun kullanmıyorsanda baslaman lazım kendi kendine iyileşmez

Tabi neticede bu çocuğun hayatı ve iletişim halkını elinden almış oluyorsun bir nevi
Bu kadar sakınmak ileri boyut tabi nadirdir yine de

Benim kızımında çok kızarmaya başlamıştı silince ağlıyordu , günde bir kaç kez akçam suyla poposunu yıkamaya başladık hiç sesini çıkarmıyor çok hoşuna gidiyor sonra kremleyip bezini taktık normale döndü , her zaman olmasada yoğun kaka olduğunda günde 2-3 yapmak lazım

Akçam suyu neki

Günaydın herkese.Dun akşam 2cm ile yatisim yapıldı.Sabah 3 cm olmuş.Dua ederseniz sevinirim
Keşke hastaneye gidene kadar biraz bekleseydin. Bari yatırmalarına izin verme aktif ol. İnş çok çabuk atlatırsın. Sevgiler.

Kızım pişik oldu
Yeşil sabunla popişi sabunla
ıslak mendil değirme hatta pişik kremi dahi sürme o daha çok havasız bırakıyor
Havalar daha sıcak suyla temasını bol tut bebişin

Tarif ver nasil yapıyorsun.
İki parmak kalınlığında taze zencefilli ince ince doğrayıp kavanoza koyuyorum üstüne bir limonun yarısını doğrayıp koyuyorum diğer yarısının da suyunu sıkıyorum bunların üstünğ geçecek kadar süzme bal koyup iki gün dolapta bekletiyorum şurup gibi oluyor sabah akşam veriyorum ilaç gibi bittikçe tazeliyorum kış boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…