limelemon un anlattıgı kafasına elini sürmek gibi değil sevmek gibi geldi ben öyle anladım
Yoksa hepimiz elimizi basından geçiriyoruz illaki sacını oksuyoruz falan
Evet babaannesi bastırır gibi sevdi kaç defa, en son zaten şu diz üstü yatırmasından sonra uyardığından beri gelmiyor. Ya bakarak sevin şu çocuğu illa ellemeniz hoplatmanız mı lazım.

Evet ince tabaka halinde sürmeye başladım ama içim gidiyor hiçbir şeyi sürekli sürmemek gerekiyormuş kendi florasını bozar demişti hemşire
İnşallah çabucak geçer

başarırsın. o uyuduğu her vakit kârdır :) uyanıkken de karnı toksa emzikle kandırabilirsin. sling bende almayı düsünüyorum. hangi tip alacaksın? halka mı?
Ya ben aldım ama çok darlandım. Geri çıkardım. Çocuk bana yapıştı resmen. O uyuyordu zaten ama ben Kan ter içinde kaldım. Babyjem benimkinin markası. Üstünde kemer vs hiç bir parça yok. Düz uzun bir kumaş. Videolardan da baktım ama onu kuşan çocuğu koy vs halaa hiç kullanmadım. Üstelik prematüre benimki ama şimdi 2aylık oldu bile.

Günaydın herkese.Dun akşam 2cm ile yatisim yapıldı.Sabah 3 cm olmuş.Dua ederseniz sevinirim
Allah kurtarsın inşallah bi çırpıda
Sağlıcakla kokayca kucağına al annesi
Haberlerini bekliyoruz

Kuzular ben bugün gümüş kapak yerine kalkan takacağım sütüm çok akıyor kapaklar tutmuyor kayıyor üstüne koyduğum pedler de kayıyor üstümü sık sık değiştirmem gerekiyor

Evde neyse de dışarda kötü oluyor memem ıslak geziyom

Şimdi bu kalkanda biriken sütleri atıyo musunuz yoksa emzirme arası 2 saat diye bebeğe veriyo musunuz

Kızım pişik oldu
Bu direkt bezle mi alakalı?
O gece hiç uyumamıştı sonra uyuyunca bezi uzun kaldı onun üzerine oldu
Nasıl geçireceğiz şimdi sık almaya çalışıyorum ama hala kırmızı

Islak medil mi kullanıyorsunuz? Ben bebiş doğmadan önce uni baby stokladım en iyisi diye ama kullandığımda çok ağladı. Baby me pamuk da almıştım ne olur ne Olmaz diye onu ılık suyla ıslattım öyle sildim rahatladı. Bebek kendi tercih ediyor demişlerdi doğruymuş

Kızım pişik oldu
Bu direkt bezle mi alakalı?
O gece hiç uyumamıştı sonra uyuyunca bezi uzun kaldı onun üzerine oldu
Nasıl geçireceğiz şimdi sık almaya çalışıyorum ama hala kırmızı
Bezle alakası olabilir ama bi de altı kirli fazla bekletmemek lazım canım malesef o da pişik yapıyor. 2-3 saatte açıyoruz biz, kakasını da yaparken duyuyoruz hemen açıyoruz bekletmeden. Sabah akşam da pişik kremi sürüyoruz, çok şükür şuana kadar pişik olmadı.

Ben de kakayi bekletmiyorum. Bizimkinin masallahi var gunde 6-7 kez yapiyor Erkek bebek olmasinin getirisi altini acinca kac kez cisini de yapti uzerimize sagolsun az once uyurken kakasini yapti. Zor uyutmustum, misil misil uyuyordu. Dayanamadim altini temizledim. Oyle bir agladi ki, disaridan duyan bi yerini kesiyorlar sanir. Zor sakinlestirdim yatirdim, tam da dalmadi. Acaba boyle durumlarda uyanmasini beklemek mi daha dogru yoksa pisik olmasin diye hemen almak mi bilemedim.

Son düzenleme:
Kıyamam Bizim kızda şimdi uyurken yaptı kıyamadım 15-20 dk bekledim sonra mecbur açtım, pişik olmadı uykusunun bölünmesinden daha kötü. Bizimki kız olduğu halde açınca ya çiş ya kaka koyveriyor alt açılınca rahatlıyor lar ondan sanırım

instagramda biriyle konuşmuştum o da hayat kurtarıcı olduğunu söylemişti. 6-7 aya kadar sling sonrasında kanguru demişti. yerleştirmesi zor gibi ama pratikleştirilebilir sanki. yaz dönemi olduğu için sen çok bunalmış olabilir misin?

Bizimki direk yuzumuze yapiyor, kac kez carsafi batirdi. uzun menzil gonderiyor saga sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…