Bizimki direk yuzumuze yapiyor, kac kez carsafi batirdi. uzun menzil gonderiyor saga sola
Erkek olunca oluyor bu tür kazalar
Bizimki kaç kez sırtına doğru ıslatmıştı ilk günler
Nasıl becerdiyse artık kundak filan hep ıslak oluuordu
Şimdi alıştım altını değiştirirken pipisini aşağı eğip kapatıyorum bezini
Bir de banyoda işemesi var o apayrı bi konu

Bu 10. Günümüz
Bizimki günde bi kere Kaka yapmaya başladı kızlar
Bu son üç gündür böyle.
Uykusu iyi, çişini de yapıyor
Herhalde sütüm yarıyor
Saçlarımız daha çok dökülmeye başladı, şapkası full kıl
Sivilcelerimiz de var
O yüzden pek evham yapmıyorum

Dun bizimki banyo filesine kakasini yapti

Kızlar nasılsınız? Valla yoğun tempodan sayfaya giremez oldum
Bugün 10 günlük oldu kuzum ve göbek bağı hala düşmedi. Ben 10 güne kadar düşer diye biliyordum büyük oğlumda öyle olmuştu ama internetten baktım 15-20 güne kadar normal diyor ama hiç duymamıştım o kadar uzayan.
Sizlerin kaçıncı günde düştü? Bizim gibi 10 günü geçip düşmeyen var mı?

Canım bizimde 10. Günümüz
7.gün düştü göbeğimiz
Ama kızım 14. Gün düşürdü
Endişe etme normal yani

Bilen birileri varsa yardım etsin lütfen, delireceğim.
Oğlum tam 5 saattir uyumuyor. Karnı tok, gazı yok hatta az önce banyo bile yaptı altı tertemiz. Bu kadar uzun saat bebeği uyanık kalan var mı? Bence yoktur çünkü, bizimki biraz cins. Kolik müziği açtım uyumuyor, emzirdim uyumuyor, kucağımda pışpışladım uyuma emaresi dahi göstermiyor. Uffff

Benim kızımın 16.gün düştü

ShinSeGi silikon göğüs ucu kullanıyor muydun
Benimki sol göğsümü almıyor orda silikon uç takıyordum bugün damağında bi beyazlık gördüm uç galiba yara yapmış çok üzüldüm

Bu silikon ucu nasıl bıraktıracağız

Oğlumun 3 günde düştü ama ilk oğlumun 17 günde düşmüştü, ikisi de normal merak etmeyin

Hoşgeldin dünyama

Bizimki de bi kere oldu öyle ama kakasını yapamamıştı ondan huysuzdu. Kakasını yaptı rahatladı uyudu. Masaj yapmayı denedin mi? Masaj yapma ve sakin bir şarkı söyleme sakinleştiriyor. Bir de her ne kadar sallanmaya alışmasını istememiş olsam da anne dizinde sallanmak bizim kızı uyutuyor.

Canım damakta ise pamukcuk da olabilir. Doktorlar muayenede hemen bakıyor ağız içinde beyazlık var mı diye. Eğer pamukcuk ise karbonatlı su ile bir tülbent yardımıyla günde iki kere ağız içini silmek gerekiyormuş doktor söyledi. Benim kızında dudaklarının iç kısmı hafif kabarık beyaz gibi oldu doktor çok emmekten olmuş dedi, yastık mı yapmış ne öyle bir tabir kullandı muhtemelen silikon yaptı. Benimki canı isterse arada silikonsuz emiyor ama canı istemezse asla almıyor ortalığı inletiyor. Önce şu emmeyi düzene sokup mamayı tamamen bıraktırmak var hedefimde sonra da silikonu bıraktırma çalışmalarına başlayacağım. Ama yine de silikondan Allah razı olsun. Silikon olmasa benim kız beni asla emmiyordu, silikonlu alıştı emmeye.

Yok kakasını da yaptı. Kucağımda da mememde de hafif salladım yok yok yok. Az önce uyudu ya da artık bayıldı. Daha 14 günlük yaa bu neyin uyanıklığı anlamıyorum. Uyandı mı uyumuyor, uyudu mu uyandırmak en az yarım saatimi alıyor. Benimki gibi bi bebek daha yok sanırım

ay hadi insallah gülce nasıldı iyi doyup uyudu mu?
Valla cok iyiz kizlar..senin smothie iyi geldi..bir de bizim karadenizin mincisi vardir :) lor peynir tavalamasi :) onu yedim sabah baya fiskirirca süt sagdim ama kiza kalmadi simdi eski sagdiklarimdan vercem dolaptan yavas yavas 30cc 30 cc depolamaya basladim

Meme ucu baya aciyor ya nasil dayaniyosun

oy maşallah. peynirler tereyağlar da güzel süt yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…