Benim de başıma geldi kapaktan akma olayı birkaç kez, neyseki evdeydim

Yarın kontoluümüz var çıkışta bi emzirme hemşiresinin yanına gitcem bi sorayım silikonu nasıl bıraktırabilirim burdan yazarım sana da canım benim

Emzirme işleri de yoluna girer merak etme ben de mamayı bıraktım ama bazen bir saat emiyor bazen 7-8 dakika sonra uyuyor oturur galiba zamanla

Mastit olanlar belirtileriniz nelerdi
Bende halsizlik yorgunluk iştahsızlık ve 38.3 derece ates var

Kaka ve çiş yaptığı için yetiyordur diye düşünüyordum ama sütün yetmediğini nasıl anladınız ?
Benim hastanede daha belliydi ilk gece mama verildi..Doktor kontrollerinde kilo takibi yapildi.her emme sonrasi agliyordu kizim.mama verince huzurla uyudu..bir ara azaltalim dedik kilo kaybi oldu doktor demekki anne sutunun yetmedigini kanitladik dedi..hala ugrasiyorum süt icin :) sagdigimda anca 30 cc ne yazik ki..

Tamam canım bilgi alırsan paylaş benimle de. Bi de merak ettiğim silikon bebeklerin emmesini zorlaştırıyor mu yoksa daha da mı zorlaştırıyor. Sanki bizimkiler biberona alışan çocuklar gibi oldu silikon konusunda.

Bende artık sadece bi kere akşam 1-2 kere de gece veriyorum mama. Gündüz çok güzel emiyor, doyup kendi isteği ile bırakıyor, uyuyor, bol bol kaka çiş yapıyor ama nedense akşam emzirme ile bi türlü doymuyor. Gece de göğsümden mama vermezsem genelde emmiyor zaten çok uykulu oluyor. Yine de bu hallerimiz çok şükür.

Hastanede bende hep silikonla emzirdim
Eve gelince her üc emzirmeden birinde cıkardım silikonı inatlastık biraz
Bide ucum olmadıgı icin sagma makinesiyle sagınca bikaç gün ucumda cıktı

Nasıl yapıyorsunuz E Elwing6 smoothieleri ben kaçırdım
Tereyagi üzerine kirmizi toz biber yag yakar gibi yakiyorsun..lor,kasar ve yogurdu karistir kizgin yag vr biberin uzerine dök :) lor cok faydali hem..aslinda peynirleri özel ama ben buldugumu yapiuorum burda :)))

Haaa sen smothie sormussun bunuda deneyin bir bence faydali..

Muz sut biskuvi..hurmaliyi bende dusundum bugun yapicam

Ovvv geçmiş olsun canım. Göğüste ağrı ya da kızarıklık ya da şişlik var mı? Bunlar olurmuş ebe söylemişti.
Sagol cnm yok gögsümde agrı vs yok yanıyor sadece
Alnım 38.3se gögsüm 45 falan alev alev dusa girdim ama cok bi etkisi olmadı

İki göğüsten toplam mı 30 cc. Aslında 30 cc fena değil, çünkü bebek daha fazla çekiyor pompadan. Atıyorum pompa 2 dk da 5 damla çıkarıyorsa bebek 10 damla çekiyor. Benimki emdiğinde sütler önce silikona toplandığı in görüyorum ben aynı sürede pompadan daha fazla süt çıkarıyor.

Ben de erkeklerde oluyo diye biliyodum ama maşallah bizim kız benim babasının ve anneannesinin üstüne çişini yapmaktan kaçınmadı artık altını açarken kalkan olarak bişey kullanma ihtiyacı hissedyorum peçete falan elime ne geçerse artık

Tek gogusten 20 cikiyor digerini emdiginden anca 10 cikiyor ..dune gore bugun daha iyo dolapta 70 cc var bu arada mamada veriyorum takviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…