Bilen birileri varsa yardım etsin lütfen, delireceğim.
Oğlum tam 5 saattir uyumuyor. Karnı tok, gazı yok hatta az önce banyo bile yaptı altı tertemiz. Bu kadar uzun saat bebeği uyanık kalan var mı? Bence yoktur çünkü, bizimki biraz cins. Kolik müziği açtım uyumuyor, emzirdim uyumuyor, kucağımda pışpışladım uyuma emaresi dahi göstermiyor. Uffff
Ne guzel aglamiyorsa sıkntı yok bizimkide ayik degil ya emecek ya uyuyacak ya aglayacak gozunu acmasi aglamayla birlikte...uyanmadan uyusa diye bakiyosun o zaman
Geçmiş olsun canım
Tavsiyem parol ilacı iç , eğer geçmezse hastaneye git damardan parol versinler birde sıvı yüklediler bana meme ultrasonu fln ,
Ertesi gün kadın Doğum doktoruma söyledim antibiyotik verdiler diye , dediki neden bana söylemedin boşuna hastaneye gitmişsin antibiyotiksiz geçiyor o enfeksiyon dedi, ateşin çıkarsa parol iç , o göğsünle daha fazla emzir ve daha çok ve uzun sağ dedi , 1 gün sonra hafifledi akşamına geçti
Bu arada sıvı miktarını arttırmak lazım su içebiliyor musunuz
Benim hastanede daha belliydi ilk gece mama verildi..Doktor kontrollerinde kilo takibi yapildi.her emme sonrasi agliyordu kizim.mama verince huzurla uyudu..bir ara azaltalim dedik kilo kaybi oldu doktor demekki anne sutunun yetmedigini kanitladik dedi..hala ugrasiyorum süt icin :) sagdigimda anca 30 cc ne yazik ki..
Valla bende yetişemiyorum artık stoklarımı tüketiyor hemen akşam 1.5 ölçek mama verdik gece için sütü vardı , bugün öğlende verdim 1 ölçek hal kalmadı bende yani
Islak medil mi kullanıyorsunuz? Ben bebiş doğmadan önce uni baby stokladım en iyisi diye ama kullandığımda çok ağladı. Baby me pamuk da almıştım ne olur ne Olmaz diye onu ılık suyla ıslattım öyle sildim rahatladı. Bebek kendi tercih ediyor demişlerdi doğruymuş
Yok ıslak mendil kullanmadık hiç
Kare pamuklar var onları ıslatıp kullanıyorum ben de şimdi peşine kuru pamukla da siliyorum nemli kalmasın diye bakalım
Ben uçları başta hep kullandım sonra ara ara memeyi de vermeye başladım çok zor kapıyor solu baya dakikalar sürebiliyor ve benim de canım çok yanıyor
Ama bir takıp bir takmayıp alıştı şimdi uçsuz zor da olsa alıyor çok sürerse takıyorum öyle veriyorum
Offf, bi çözüm bulursan yaz lütfen. 5 saatten fazla uyanıklık nedir ya, sıfır uyku bol beslenme. Kızın emdikten sonra sağdığın sütten ya da mamadan emiyor mu? Ne kadar emiyor acaba, bizimkine 60 cc bile az geliyo nerdeyse, üstelik iri bi bebek değil
Ne guzel aglamiyorsa sıkntı yok bizimkide ayik degil ya emecek ya uyuyacak ya aglayacak gozunu acmasi aglamayla birlikte...uyanmadan uyusa diye bakiyosun o zaman
Ya arada ağlıyo, arada aranıyo arada durup bakıyo. Değişik evladım.
Ya kızlar sizin bebeler meme emdikten sonra kaç cc mama yiyor veya sağdığınız sütü içiyor? Benimki 30 cc sağdığım sütü içiyor, 60 cc mama yiyor. Bana biraz fazla geliyor bu, sizinkiler de öyle mi?
Yok ıslak mendil kullanmadık hiç
Kare pamuklar var onları ıslatıp kullanıyorum ben de şimdi peşine kuru pamukla da siliyorum nemli kalmasın diye bakalım
Ben kullanmadım , doktoruma çok güvenirim neden ona sormak aklıma gelmediyse evde çok üşüyordum Baltık yine ateş var hastaneye gittik boşuna tahlil bilmem ne , doktorumla konuştuktan sonra pişman oldum , hastaneye gitmene gerek yok bu şekilde geçer antibiyotik fln içme dedi Hızlı geçmesi için bol emzir bol sağım yap o göğsünü dedi